Saznajte nedeljni horoskop: 25. avgust – 31. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, vreme je veoma prikladno za ljubav, flert i zabavu, a, naravno, komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Budite otvoreni za nova poznanstva i predloge – ali birajte šta vam odgovara i prija. Očekujte da ćete biti u jednom od svojih najdruštvenijih i najlepših raspoloženja. Ovnovi u vezi, moguće je da će ovaj period biti vezan za loše vesti koje morate prihvatiti smireno. Partner, na kog u potpunosti možete da se oslonite, biće vam podrška u svakoj situaciji. Ako treba zajedno da putujete, prvo završite sve obaveze.

POSAO: Uključite se u svoj posao da biste mogli dobro da uradite sve što ste sebi zadali. Neka vaše ideje rastu polako i budite strpljivi – rezultat će doći. Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima. Detalje svojih planova podelite samo sa onima kojima u potpunosti verujete. Timski rad je ključ uspeha.

ZDRAVLJE: Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje. Dobro se osećate, nosite se sa svim izazovima – ma koliko bili teški.

2 bik Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Pluton može da dela nepredvidivo, tako da će vam biti potrebno više snage i diplomatskih sposobnosti da iskoristite njegovu energiju u svoju korist i da je usmerite u željenom pravcu – možda ćete morati da promenite način na koji razmišljate o ljubavi i da uspostavite nova lična pravila. Samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Slobodni Bikovi, budite oprezni sa onima koje ste tek upoznali – nemaju svi iste motive, i to što uvek polazite od sebe i od toga kako biste vi delali u određenoj situaciji – uopšte ne mora da znači da će to i druga strana uraditi. Tako da – u startu otvoreno razgovarajte, kako kasnije smanjili iznenađenja.

POSAO: Nekorektnost i prevara onih kojima ste verovali mogu dovesti do razočaranja i nelagode. Pripremite se za nesporazume koji će vas naljutiti. Samo racionalnost će vam doneti uspeh – i snagu da se nosite sa izazovima. Analiziranje ponašanja onih koji vam se suprotstavljaju, ali i vašeg, doneće vam korist. Nemojte agresivno nametati svoje mišljenje.

ZDRAVLJE: Reorganizujte svoju dnevnu rutinu i nastojte da više vremena provodite na otvorenom, pojačajte fizičku aktivnost i precizirajte vreme odmora (ako već niste), da biste sačuvali živce i ostali zdravi.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Slobodni Blizanci, pokušajte da se, na početku odnosa, ne dajete u potpunosti, kako ne biste doživeli razočaranje. Pustite da se odnos odvija polako, bez velikih očekivanja. Dajte prostora i sebi i drugoj strani, pa vidite kako ide. Blizanci u vezi, uravnoteženi ste i unosite osećaj stabilnosti i harmonije u svoj život. Moguće je da će vas partner iznenaditi na određeni način, pa ne prezajte da uzvratite lep gest – ne mora da postoji konkretan povod. Svaki novi dan je dovoljan razlog za slavlje.

POSAO: Ubedljivi ste u svom izlaganju i zavređujete poverenje drugih u svojim poslovnim odnosima i zaduženjima. Možete biti izazvani da povučete određene drastične poteze, ali velike su šanse da ćete ipak usvojiti razuman pristup i rešiti da promene unosite postepeno. Svaki poduhvat je lakši i izvodljiviji ukoliko pridobijete saradnike i od njih napravite saveznike.

ZDRAVLJE: Stare smetnje se mogu vratiti, koje vas mogu povrediti, kao što vam se već dešavalo. To vas stari obrasci pozivaju da ih razrešite.

4 rak Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Trenutno je na snazi izuzetna planetarna konfiguracija, tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi. Astralna energija vas podstiče da razmišljate o vašoj zajedničkoj budućnosti. Predstoji vam putovanje koje će doneti povoljan period u kom ćete zajedničkim snagama rešavati svaki izazov koji vam se nađe na putu. Moguće poteškoće će vas zabrinjavati, ali zajedno ih možete prebroditi. Slobodni Rakovi, možete upoznati nekog posebnog, ali ne žurite da uđete u vezu, jer u ovom periodu možete doneti previše uznemirenosti i nestabilnosti.

POSAO: Ako niste sigurni da li ste spremni za predstojeće poslovne sastanke, odložite ih za skorašnji datum, ili potražite savet iskusnijih. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate. Iako u pojedinim trenucima deluje bezizlazno, ukoro će vam se ukazati lepa finansijska prilika. Ne zaboravite da odmarate kako biste imali energije za svaki novi poduhvat.

ZDRAVLJE: Otklon od realnosti može doneti pesimističko raspoloženje i sabotirati vas na svim planovima. Pronađite način da steknete jasnoću i održite mentalno i telesno zdravlje.

5 lav Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Zvezde poručuju da ne žurite u započinjanju nove romantične veze ako niste potpuno sigurni da li vam ta osoba odgovara. Ako već osećate da ne ide, bolje prekinite u startu, jer će kasnije biti sve teže – pogotovo ako je druga strana “zagrejanija”. Lavovi u vezi, sada nije vreme za važne odluke u pogledu zajedničkog života sa partnerom – pokažite smirenost i strpljenje, sačekajte povoljniji trenutak za oboje. Vaš život se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova, što vas zamara, jer je vaša priroda energičnija i sve želite ovog trenutka.

POSAO: Moguće je da će vaši napori propasti tokom ovog perioda, ako ne preduzmete neophodne mere predostrožnosti. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama. Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu. Uskoro ćete možda probati nešto novo i drugačije, što će više hraniti vašu kreativnu stranu. Pomozite drugome ako ste u mogućnosti.

ZDRAVLJE: Bavite se sobom i svim aspektima svoje ličnosti i bića – nećete pronaći ravnotežu ako je sami ne uspostavite na intelektualnom, duhovnom, praktičnom i telesnom nivou.

6 devica Nedeljni horoskop: 25. avgust   31. avgust

LJUBAV: Ako je počela da vam se javlja sumnja u pogledu partnera, nemojte žuriti sa zaključcima, već otvoreno razgovarajte kako biste saznali šta je posredi. Ojačajte se strpljenjem, posebno sada – možda se iznenadite šta je razlog njegovog čudnog ponašanja. Slobodne Device će možda prepoznati osobu (koju možda već poznaju) po tome što će im pokazati razumevanje, dati dobar savet ili ih umiriti. Širom otvorite oči i budite spremni za nešto novo, iako u prvom trenutku možda niste sigurni šta da radite.

POSAO: Uskoro će se otkriti dobri profesionalni izgledi, a ključ prosperiteta je vaša savesnost. Budite strpljivi i sa razumevanjem za intenzivne promene raspoloženja saradnika, uključujući i vaše. Pred vama dolaze izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup i u rešavanju vaših ličnih problema.

ZDRAVLJE: Rasporedite energiju ravnomerno da biste izbegli iscrpljenost. Napravite dnevnu satnicu, ako vam to pomaže i unesite obavezno vreme odmora.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust.

Comments