nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 25. jun   1. jul

LJUBAV: Ako ste sami, u ovom periodu ćete privući mnoge simpatije – možete dobiti sve vrste predloga, romantične, pristojne i nepristojne, primamljive i neprihvatljive. Vi birate koliko ćete daleko otići u igri i kada će (i da li) stvari postati ozbiljne. U partnerskim odnosima je vreme za poravnanje – morate priznati partneru neke stvari (pozitivne i negativne), izviniti se i tražiti oproštaj za greške i propuste i naprviti mesta za protok energije, koji je među vama živ i aktivan.

POSAO: Završite započete zadatke i ne preuzimajte nove, dok ne izađete na kraj sa poslom koji zaostaje, ili se nagomilao u međuvremenu. Još ste daleko od stabilnosti koju priželjkujete i naporno ste radili da je postignete, ali ne podležite malodušnosti. Ostanite strpljivi i vredni, pustie stvari da se lagano razvijaju, uspeh je blizu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više slobodnog vremena, koje možete provesti u samoći ili u društvu, najbolje u prirodi. Povećajte unos tečnosti i vitamina, njihov nedostatak može biti uzrok umora.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 25. jun   1. jul

LJUBAV: Zajedno sa partnerom možete rešiti svaki problem i prevazići svaku prepreku, ukoliko ostanete otvorenog uma i srca, u iskrenoj i neprekinutoj komunikaciji. Razmotrite primedbe koje partner ima, nemojte ih odbacivati samo zato jer vama izgledaju neozbiljno. Slobodne Device će biti povučene i oprezne u komunikaciji sa zanimljivim osobama, ali vaše ponašanje će ostaviti utisak. Obratite pažnju na signale koje vam šalju manje upadljive osobe – jedna od njih vam se iskreno divi. 

POSAO: Razmislite kako da unesete potrebne promene glatko i postepeno, aktivno dovršavajte zadatke, da biste mogli da počnete da se bavite planovima koje ste već zacrtali. Ako ste već dogovorili važan sastanak, budite pažljivi i analizirajte svaku reč koju ste čuli. Možete se osećati podstaknuto da rizikujete, ali držite se onoga što poznajete u ovom periodu, budite taktični i precizni u zahtevima.

ZDRAVLJE: Nastojte da uravnotežite aktivnost i odmor i budite umereni u svemu. Vodite računa o ishrani. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 25. jun   1. jul

LJUBAV: Planetarni uticaj podstiče i pojačava sve vrste osećanja – ako ste trenutno ljuti i nezadovoljni, ova osećanja će biti još jača, ako ste zaljubljeni, bićete sasvim preplavljeni, ako ste u negiranju i potiskivanju, činiće vam se da su vam svi neprijatelji, da vas partner vara i laže i da niko nema iskrene namere. Usredsredite se na sebe, počev od osnovnog – vodite računa o svom telu, kako ne biste izgubili kontakt sa onim što vam najbolje služi i pruža vam najviše zadovoljstva u životu. Ljubav prema sebi počinje od ljubavi i brige za svoje telo.

POSAO: Planetarni uticaji stvaraju potencijal za dramatičan preokret događaja i ovo je sjajna prilika da napravite neke bitne i dalekosežne promene. Analizirajte svoje dosadašnje postupke i dostignuća, kako biste eliminisali greške u narednim potezima. Pokažite se kao poslovni saradnik i partner od poverenja i odgovornosti, da biste opravdali poverenje i osvojili nagrade. Imate puno zadataka, pa bi bilo dobro da odredite prioritete i da poštujete rokove. 

ZDRAVLJE: Dnevna aktivnost može biti iscrpljujuća – praktikujte večernje opuštajuće sadržaje i uživajte u miru, sami, ili u društvu bliskih osoba. Zdravlje bolje nego u prethodnom periodu.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 25. jun   1. jul

LJUBAV: U vašem životu može se pojaviti bivša ljubav, a vama se osećanja mogu vratiti sa novom snagom. Nerazrešena prošlost može ugroziti partnerske odnose, odnosno, staviti na probu vaša osećanja i posvećenost. Nećete biti baš raspoloženi da se suočavate sa svojim osećanjima i istinama koje vam nisu prijatne, ali entuzijazam vam i nije potreban – samo učinite to. 

POSAO: Ako preterujete sa redom i pedantnošću, iznerviraćete sve oko sebe i zakomplikovaćete posao koji može da se uradi lakše i brže. Ako imate neke planove koji su već spremni, ne čekajte više – boljeg trenutka za realizaciju neće biti. Prestanite da gledate u prošlost, analizirajte svoj sadašnji položaj i razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Dobar period za Škorpije koje se bave trgovinom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zdravi ste. Održavajte kondiciju i vodite računa o ishrani.

Comments