ovan 1 Nedeljni horoskop: 25. oktobar  31. oktobar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi prelaze polako iz svoje depresije u raspoloženje da izlaze i da se provode. Ono što treba da obratiš pažnju je da ne bi baš trebalo da sipaš dvanaestu vodku u istoj večeri, samo malo iskuliraj. Ovnovi u vezi su i dalje pod tenzijom. Ako iskontrolišeš svoje emotivne nagone koji su potpuno nepotrebni, možeš da se iskuliraš i da zapravo postigneš dogovor sa partnerom i smiriš situaciju između vas dvoje.

POSAO: Posao je zasad sasvim korektan. Hendluješ sve svoje obaveze na vreme i to je potpuno okej. Ne preuzimaj na sebe dodatne obaveze ako zaista nema potrebe za tim. Nepotrebni trošak ti je na putu, pokušaj da ga izbegneš.

ZDRAVLJE: Potreban ti je odmor, pa se potrudi da svaku ugrabljenu priliku iskoristiš za odmor.

bik 1 Nedeljni horoskop: 25. oktobar  31. oktobar

LJUBAV: Bikovi u vezi upadaju u fazu hedonizma, ali bi mogli da naprave potencijalni problem zbog stresa koji osećaju povodom svojih finansija. Partner može da ti bude neko gde ćeš da istreseš svoju frustraciju, ali to nikako ne treba da uradiš. Sve će doći na svoje, ne kvari idealne odnose među vama bespotrebno. Slobodni Bikovi su i dalje u fazi “depresije”, ali to ne znači da treba da se zavučeš u krevet. Izađi iz kuće, pa makar i na kafu sama u gradu. Prijaće ti, a možda i naletiš na nekoga zanimljivog.

POSAO: Stres na poslu još uvek ne jenjava, tako da se potrudi da ne praviš dodatni haos jer si nervozna. Samo polako i sve će doći na svoje. Finansijske poteškoće ti prouzrukuju mnogo stresa, a ne možeš da trenutno uradiš ništa po tom pitanju. Ovo jednostavno mora proći.

ZDRAVLJE: Anksioznost ti može uticati na san, pa nećeš baš biti odmorna. Pokušaj da smiriš svoju glavu, inače ćeš sebe baciti u rupu iz koje se ne izlazi lako. Miran san ti je preko potreban u ovom periodu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 25. oktobar  31. oktobar

LJUBAV: Slobodni Blizanci su trenutno jako neodlučni po pitanju nekoliko ljudi sa kojima su se videli. Trebalo bi da napraviš presek i da prihvatiš ono što zaista prija tebi, jedino tako ćeš naći partnera koji ti odgovara. Blizanci u vezi se odlično slažu sa partnerom. Ne bi bilo loše da bukirate neko manje jesenje putovanje, koje će vam oboma prijati.

POSAO: Odlična komunikacija sa kolegama na poslu ti pomaže da rešiš svaku prepreku koja ti se nađe na putu u toku ove nedelje. Postizaćeš sve što ti bude zadato i napokon ćeš moći da među kolegama izdvojiš one koji ti “rade o glavi” već duži period, da bi znala na čemu si. Sasvim pristojna finansijska situacija.

ZDRAVLJE: Vreme je za trening! Dobar i redovan trening će ti pomoći da ojačaš svoj imunitet što je više moguće, a pritom ćeš se osećati bolje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 25. oktobar  31. oktobar

LJUBAV: Slobodni Rakovi uživaju u izlascima i kežual flertu, mada na umu imaju samo jednu osobu koju će ako se potrude još malo i osvojiti. Rakovi u vezi su u idealnom odnosu sa partnerom i ne fali im apsolutno ništa jer ljubavi ima trenutno na pretek.

POSAO: Promene stupaju na snagu i mnogo ti se dopadaju. Uživaj u ovom periodu, biće mnogo posla, ali ćeš brzo naučiti da ga regulišeš uz malu pomoć tvojih kolega. Finansijska situacija je sasvim pristojna i okej.

ZDRAVLJE: Počni da jedeš zdravije, prijaće ti. Vreme je da unosiš više vitamina u organizam.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments