nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. septembar   01. oktobar

LJUBAV: Nestrpljenje će staviti na iskušenje partnerske odnose. Vi biste hteli da se neke stvari reše odmah, a morate da se strpite i date partneru prostora i onoliko vremena koliko mu treba, da reši neke lične probleme i dođe do nekih bitnih uvida. Naboj koji dolazi od vas, može ga omesti u tome. Slobodni Ovnovi će imati zanimljiv period – vi možete da se prepustite impulsima, da budete hrabri, otvoreni i preuzmete inicijativu. Bićete raspoloženi za avanture i eksperimente, a možete pronaći i više od toga – romantična osećanja, koja priželjkujete.

POSAO: Nestrpljenje se može loše odraziti i na vaš poslovni plan. Možete se osećati frustrirano, što će vas terati na ishitrene akcije i napore – iako imate dobre ideje i puno energije, potrebno je da mirno procenite situaciju, da analizirate svoje projekte, pa tek onda stupite u akciju. Oslonite se na savete kolege ili supervizora, koji ima više znanja i iskustva i osnažuje vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Klonite se toksičnih osoba, birajte samoću i razmišljanje, stres i frustraciju izbacite kroz fizičku aktivnost. Ako se osećate suviše uznemireno, koristite biljna sredstva za opuštanje nerava.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. septembar   01. oktobar

LJUBAV: Osećanja u ovom periodu mogu biti zbunjujuća, kada su u pitanju partnerski i porodični odnosi. Mogu se pojavati problemi za koje ste mislili da su se nekako sami rešili i potrebno je da se sada suočite sa njima. Planetarna energija pomoći će vam u strpljivosti i toleranciji. Slobodni Bikovi imaće period ispunjen druženjem i novim poznanstvima. Priliku za romantična iskustva možete pronaći u bilo kom obliku zabave i izlaska na meta gde možete uspostaviti kontakt sa drugima. U ovom trenutku, privući će vas nečiji intelekt i duhovnost, a fizički aspekt privlačnosti će biti u drugom planu.

POSAO: Trenutna situacija na poslovnom planu zahteva da procenite svoju situaciju na drugačiji način nego što ste do sada činili – uvedite nova merila i standarde, pa ćete moći da donesete jednu važnu odluku. Ne žurite, uhvatite protok energije koja vas vodi ka uspehu na smiren i prirodan način, bez suvišnih napora.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično, prosto blistate. Ipak, prištedite energiju i ne uskraćujete sebi san.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. septembar   01. oktobar

LJUBAV: Partner vam nameće obaveze i ima zahteve koje niste spremni da ispunite. Biće ovo naporan period za vas, u kome može doći i do kraja tog odnosa i to na vrlo neprijatan način, ukoliko dozvolite da vas emocije savladaju. Trebaće vam neko vreme da počnete jasnije da razmišljate. Slobodni Blizanci će imati komunikativne smetnje sa osobama oko sebe – neko ko vam skreće pažnju i izaziva vaše interesovanje, iznerviraće vas, jer vas neće razumeti, a vi nećete moći da shvatite šta ta osoba misli i koji su joj motivi. Emocije vam donose naprasitost i hirovitost, pokušajte da pronađete strpljenje i ne presuđujte “po kratkom postupku”.

POSAO: Blizanci će biti namršteni i zabrinuti tokom ovog perioda – profesionalno nezadovoljstvo se javlja zbog neke osujećenosti, ili ličnog nezadovoljstva rezultatima – očekivali ste više od sebe i ciljeve ste postigli polovično. Vreme je da preispitate i redefinišete svoje ciljeve i to učinite temeljno, pre nego što ponovo krenete u akciju.

ZDRAVLJE: Moguće pojačanje hroničnih tegoba, ili prolazne zdravstvene smetnje vezane za alergije. Pad energije i raspoloženja – osnažite imunitet, više se odmarajte.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. septembar   01. oktobar

LJUBAV: Usmereni ste na sebe, na egoističan način, koji smeta partneru i porodici. Neka ih – vama je potrebno da budete sebični, da biste dosegli pravu ljubav prema sebi, a tada ćete moći mnogo više i kvalitetnije da je pružite svima oko sebe. Partnerski odnosi su izazov u ovom trenutku, a pitanje je ko je sebičniji, onaj ko ne daje, ili onaj ko traži, jer smatra da mu to pripada? Slobodni Rakovi u ovom periodu imaju šanse da sretnu važnu osobu, sa kojom mogu uspostaviti trajan odnos. Okolnosti će se sklopiti, a zvezde vas upozoravaju da ništa ne pokušavate da ubrzate, pustite da se stvari odvijaju svojim tokom.

POSAO: Ukoliko ste do sada odlagali neke poslovne sastanke i pregovore, sada je dobar trenutak da ih aktuelizujete i pokrenete. Potreban je dogovor oko zajedničkih ulaganja, a ukoliko se bavite trgovinom, imaćete puno uspeha. U ovom periodu, može vam se otvoriti nov i stabilan izvor prihoda.

ZDRAVLJE: Najvažnije za vaše zdravlje u ovom trenutku je mentalna stabilnost – ostanite smireni, razumni, pribrani i tihi. Osluškujte sebe i postupajte prema sopstvenom osećaju, pa ćete biti sasvim dobro.

Comments