nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 26. februar – 4. mart

LJUBAV: Ako vam je do sada zbog prezauzetosti partner bio na drugom (ili poslednjem) mestu, sada treba da mu se posvetite i nadoknadite mu pažnju i posvećivanje koje zaslužuje. Slobodni Ovnovi će morati da se pozabave sopstvenim osećanjima i to onim koje skrivaju duboko u sebi. Možete se osećati inicirano, ili isprovocirano, ali emotivne izlive teško ćete izbeći, zato ih uvažite i sagledajte.

POSAO: Dobri poslovni izgledi, uz manje prepreke, koje će vas više nervirati, nego što će vas ometati u ostvarivanju ciljeva. Vrlo brzo ćete se istaći u svojoj oblasti i dostići uspeh ka kome težite. Prevazilaženje poteškoća osnažuje vaše samopouzdanje. Uložite novac u ono što vam je vredno i važno.

ZDRAVLJE: Mogući usponi i padovi energije i pojačana potreba za spavanjem. Udovoljite sebi, odmarajte se kad god možete, to vam je potrebno.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 26. februar – 4. mart

LJUBAV: Vaš ozbiljan i odgovoran odnos prema ljubavi i partnerstvu može biti na ispitu u ovom periodu. Vuče vas želja za slobodom i avanturama i da ne biste upali u unutrašnji konflikt i optuživali partnera da vas sputava, usmerite tu energiju i učenje novih stvari. Izrazite se kreativno, usvojte kućnog ljubimca, pišite, slikajte, svirajte… Slobodni Bikovi ne moraju da vode računa da nekog ne izdaju svojim površnim ponašanjem i avanturama. Jedino možete izdati svoje srce, na način na koji to inače radite – bude vam dosadno, poželite zabavu, a onda zabavu shvatite ozbiljno. Razmotrite svoje obrasce ponašanja, oni vam daju odgovor na pitanje zašto nemate sreće u ljubavi.

POSAO: Napet period pred vama, potrebna vam je sva koncentracija i pažnja, da biste izašli na kraj sa zahtevima posla i da biste ispratili sve suptilne signale koji vam pokazuju kuda da krenete. Možete biti veoma uspešni i ubrati  zaslužene lovorike, a možete se i suočiti sa razočaranjem zbog grešaka koje niste uspeli da sprečite. Možda će biti potrebno da napravite neke kompromise.

ZDRAVLJE: Unutrašnje promene i procesi donose vam nervozu i nestabilnost, što se može odraziti na zdravstveno stanje. Osluškujte svoje telo, brinite o sebi, pratite sve što vam se dešava.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 26. februar – 4. mart

LJUBAV: Oprezno komunicirajte sa partnerom i članovima porodice, ako ne želite da budete shvaćeni pogrešno i da izazovate nepotrebne rasprave i drame. Najbolje je da zainteresujete partnera za neki svoj projekat, tako što ćete početi da ga radite i zamoliti za pomoć – kad radite zajedno, najbolje se slažete. Slobodni Blizanci mogu doživeti povratak bivše ljubavi – možda ne kroz susret i odnos, ali možda ćete odjednom početi da razmišljate o prošlosti, a neke stvari će vam postajati sve jasnije. Razmišljajući o ljubavima koje nisu uspele možete naći neke bitne uzroke u svojim uverenjima i svom ponašanju.

POSAO: U poslu budite pažljivi, pokažite upornost i strpljenje, pa će vam se trud isplatiti. Dobar period za razvijanje novih planova i pokretanje projekata. Ne preterujte u brizi i analiziranju detalja, već se držite šire slike i radite ono što možete u ovom trenutku. Čemu god da se posvetite u ovom periodu, biće uspešno, a verovatna je i dobra zarada.

ZDRAVLJE: Moguć nazeb, ili alergijske reakcije. Povedite računa o tome šta jedete i pijete i češće boravite na svežem vazduhu.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 26. februar – 4. mart

LJUBAV: U partnerskim, braćnim i porodičnim odnosima, imaćete veći osećaj odgovornosti. Pored brige o tuđim osećanjima i ulaganja u važne odnose, to pre svega znači da vi sami treba da se otvorite i da izrazite ona osećanja koja radije čuvate za sebe. Slobodni Rakovi se mogu uplesti u emotivne odnose koji vode razočaranju – ne žurite, savetuju zvezde. Sačekajte dok se ne uverite da vam druga osoba odgovara, upoznajte se bolje, pre nego što odlučite da li taj odnos vredi truda. 

POSAO: Zaslužujete poverenje koje vam saradnici i poslovni partneri ukazuju – vrlo ste ubedljivi, ali ne oslanjajte se samo na svoj šarm. Možete se osećati malo van realnosti u ovom periodu – usmerite taj zanos i inspiraciju u osmišljavanje novih projekata, a svoj trezveni deo upotrebite za bavljenje tekućim zadacima. Imate priliku da povećate svoje prihode i stabilizujete ih na višem nivou. 

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim procesima u ovom periodu, povedite više računa o svojim slabim tačkama. Obnovite energiju boravkom u prirodi. 

Comments