7 vaga Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Slobodne Vage, zvezde poručuju da, ako čekate da upoznate nekoga ko će vam oduzeti dah, onda možda nećete morati ništa da preduzmete, jer bi vam se on lako mogao pojaviti pred očima, kao munja iz vedra neba. Ako se to desi, nemojte ga grčevito držati uz sebe, već pustite da se stvari odvijaju opušteno i bez forsiranja. Vage u vezi, trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da detaljnije razmislite o tome šta želite od svog ljubavnog odnosa. Nemojte biti razdražljivi ako vidite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo, već mirno razgovarajte sa partnerom i saznajte i njegove želje i očekivanja.

POSAO: Uspešno ćete završiti svoje zadatke ako se koncentrišete na svoj posao. Sada je idealan trenutak da zasadite seme budućeg uspeha, ali ne zaboravite da zastanete i nagradite sebe koliko ste dogurali i šta ste sve ostvarili. Potencijalni problemi sa kojima ćete se suočavati su konkretni, a vi osećate izazov i spremni ste za svaki zadatak.

ZDRAVLJE: Osećanja su u prvom planu, kao i vaše distanciranje od njih – ako postignete balans, ostaćete stabilni i zdravi. Ako samo potiskujete emocije, one će naći načina da vam zdravstveno naškode.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Najbolji način za održavanje veze i bračne harmonije za predstavnike ovog znaka biće komunikacija i razgovor o važnim pitanjima. Moguće je da ste u ovom periodu nestrpljivi i da razmišljate o nebitnim stvarima, pa su greške moguće – a ujedno utiču i na vašeg partnera. Stabilizujte ono što ste do sada zajedno postigli i uskladite svoje ritmove. Slobodne Škorpije će osećati potrebu da se distanciraju od svih romantičnih osećanja i emotivnih naboja, jer im je potreban mir i stabilnost. Posvetite se sebi i aktivnostima u kojima uživate – bez griže savesti.

POSAO: Moguće je da vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću, što može uzrokovati pesimističko raspoloženje i nespremnost da delujete ako nastavite da ih negujete. Nemojte se plašiti da date iskrenu procenu situacije ako uvidite da neće doneti dobrobit za sve uključene. Možda ćete biti u poziciji da diskutujete i borite se za svoje stavove i zastupate svoje predloge i rešenja – budite istrajni u tome.

ZDRAVLJE: Duševni mir je od ključne važnosti za vaše zdravstveno stanje, pa zato održavajte balans i stabilnost, na sve načine koji su vam dostupni.

9 strelac Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Za one od vas koji traže partnera, a redovno dejtuju, zvezde savetuju da nikako ne forsirate ishod prvog sastanka – pustite da se druga strana javi, a javiće se ako je zainteresovana. Nemojte gubiti veru u ljubav – samo oni koji veruju u nju je mogu dobiti. Strelci u vezi, dobrodošli su vam zatišje i distanca – odgovara vam da svako gleda svoja posla i bavi se sopstvenim stanjima i osećanjima, pošto niste baš komunikativni i nemate šta da podelite i pružite. Ako se ovakva situacija nastavi, otvoreno razgovarajte.

POSAO: Da biste ostvarili svoje ciljeve, ne gubite vreme na besmislene aktivnosti, već preuzmite svoje obaveze. Vaši uspesi su zagarantovani, ujedno zahvaljujući onima koji vas podržavaju. Ako razmišljate o važnijim odlukama, bolje je sačekati dok ne budete sigurni u sve činjenice. Mogućnosti dodatnog zarađivanja novca će vam možda doći i putem interneta ili društvene mreže.

ZDRAVLJE: Osećanje osujećenosti i potrebe za akcijom, moglo bi da vam naruši zdravlje, više nego bilo kakav virus. Kanališite tu nervoznu energiju kroz fizičku aktivnost.

10 jarac Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi i oni u vezi, imaćete prilike za radosne i romantične avanture, jer ćete rame uz rame sa Venerom postati zavodljivi i neće vam biti teško da budete šarmantni za svog partnera/supružnika ili nekoga ko vas je zainteresovao. Strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Odbacite želju da se istaknete pred onima kojima nije stalo. Pokušajte da procenite sopstvene postupke iz ne tako daleke prošlosti, a ako treba – izvinite se.

POSAO: Privrednici koji imaju odgovorne finansijske položaje treba da budu oprezni prilikom potpisivanja ugovorenih investicija. Morate proceniti situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da povučete potez pre nego što budete spremni. Pokušajte da prevaziđete osećanje osujećenosti i da se organizujete u skladu sa postojećim ograničenjima. Promenite perspektivu, pa ćete otkriti mogućnosti.

ZDRAVLJE: Oslonite se na svoju intuiciju – vaše telo najbolje zna šta mu prija. Ne podležite strahu i panici, samo budite istrajno disciplinovani.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Vodolije u vezi, ljubav i romansa su više povezani sa osećajem sigurnosti, a takođe i sa idejama šta svako od vas može učiniti jedno za drugo, a nebesko poravnanje naglašava ovaj aspekt veze i čini vas svesnim koliko ste dali i šta ste dobili zauzvrat – i takođe da li vam je to dovoljno. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu. Slobodne Vodolije će možda ostaviti nerešene i komplikovane poluodnose sa strane i pozabavti se svojom emotivnom stabilnošću. Ne morate sve shvatati preozbiljno – svaki flert doživite samo kao razonodu.

POSAO: Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete doživeti veću dozu razočaranja ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a takođe ćete imati priliku da proširite svoje vidike. Ako ne budete oprezni, pretrpećete ozbiljne finansijske gubitke od kojih nećete moći uskoro da se oporavite. Uradite bez oklevanja promene koje ste razmatrali proteklih dana.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro, imate dovoljno energije i snage. Budite veoma oprezni i odgovorni i čuvajte to što imate.

12 ribe Nedeljni horoskop: 26. januar   1. februar

LJUBAV: Da biste postigli ravnotežu u odnosu sa partnerom, nemojte se upuštati u nepotrebne razgovore. Dodatni pritisak utiče na vaše raspoloženje, a vaše raspoloženje utiče na partnera. Imate priliku da ostvarite sve zajedničke planove i ideje ako se dovoljno koncentrišete samo na njih. Slobodne Ribe, možda se ljutite na okolnosti, osujećeni ste i frustrirani, ali ovo je vreme formiranja karaktera i održavanja pravih vrednosti. Posvetite se sebi i onima koji zaslužuju vašu pažnju.

POSAO: Moguće je da se u ovom periodu na radnom mestu osećate umorno i onesvešćeno. Komunikacija sa partnerima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za svoje buduće uspehe. Iskoristite svoju inteligenciju, umesto što rasipate svoju energiju – napravite potrebne promene, prilagodite se i aktivirajte.

ZDRAVLJE: Ojačajte imunitet, nemojte jesti “na nervnoj bazi” i budite disciplinovani i odgovorni.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments