ovan 1 Nedeljni horoskop: 26. jul   1. avgust

LJUBAV: U partnerskim odnosima situacija je tokom ove nedelje skladna, pa i više od toga – šta god preduzmete sa partnerom, ići će odlično i oboje ćete biti veoma zadovoljni. Uspevaćete da se dogovorite, ukopite, organizujete i da uživate. Ukoliko u ovom periodu idete na zajednički odmor, odlično ćete se provesti i obnoviti bliskost i strast. Slobodni Ovnovi će imati najveće šanse da dožive pravu letnju avanturu! Osećanja, strast, nežnost, romantika – sve je tu, na dohvat ruke, samo treba da se prepustite neopterećeni razmišljanjem o budućnosti.

POSAO: Imate dobre šanse da ispravite sve u čemu ste do sada pogrešili, a ako vam čini da vam ne ide za rukom, samo nastavite, krenuće. Stvari će se odvijati i razrešavati dosta brzo tokom ove sedmice, a vi treba da budete korektni, da povlačite poteze koji ne ugrožavaju druge i da vodite računa da sve bude po zakonu. Obnovićete neke bitne kontakte i otvoriće vam se vrata uspeha. Pokušjte da ne trošite preko svojih mogućnosti, jer ćete se zadužiti na duži period.

ZDRAVLJE: Sa nešto stresa lako izlazite na kraj, navikli ste vi na mnogo više pritiska i nespokoja. Zdravlje vas služi, puni ste energije i dobro se osećate.

bik 1 Nedeljni horoskop: 26. jul   1. avgust

LJUBAV: U partnerskim odnosima se situacija umiruje i stabilizuje, pa ako ste se u prethodnom periodu svađali i udaljili jedno od drugog, sada je prilika da povratite razumevanje i učvrstite poverenje. Najzad ćete moći mirno i razumno da porazgovarate o vrućim temama i problemima. Ako ste već dugo zajedno, nema tu mnogo mesta popravkama, ali stabilnost je dovoljna, kao i tolerancija i kompromis. Slobodni Bikovi će morati da se suočavaju sa prošlošću – susret sa bivšim partnerom ili možda osećanja koja niste očekivali da će vam njegova poruka ili poziv izazvati i pokrenuti. Možda ćete hteti da evocirate emotivne uspomene, ali ne očekujte od toga ništa posebno.

POSAO: Atmosfera u poslvnom segmentu nije ni neprijatna, ni prijatna – ništa posebno se ne dešava, nema nekih pomaka, ali nema ni nekih problema. Možda vam je malo dosadno, a moraćete i da se bavite papirologijom i arhiviranjem dokumentacije, ali to će biti prilika da jedan obiman i dosadan posao skinete sa dnevnog reda. Naplatićete neka dugovanja ili će stići novac koji već neko vreme očekujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate puno energije i mogli biste nešto od toga da potrošite na malo više kretanja. Prijaće vam šetnja, gimnastika, plivanje…

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 26. jul   1. avgust

LJUBAV: Vreme je da sa partnerom porazgovarate o nekim temama i pitanjima iz prošlosti, ali preporuka je da ne dozvolite svom besu da prevlada. Ne puštajte jezik, nego budite fini i slatki, kao što umete – sve što imate da kažete, možete na lepši način, tako da ne uvredite partnera. Bilo bi odlično kad biste mogli da otputujete negde na par dana i da se malo posvetite negovanju zajedništva. Slobodni Blizanci će možda poželeti da se vrate staroj ljubavi – a to nije nikakva umišljena ideja, jer postoji neko ko vas strpljivo čeka. Neki Blizanci će se vratiti bivšim ljubavima, a neki će se umoriti od potrage i lutanja i poželeće da se skrase – postoje šanse za trajnu ljubavnu priču.

POSAO: Nećete imati strpljenja sa saradnicima, a biće potrebno da ostanete taktični i da sačuvate poslovne odnose. Budite taktični, jer to pre svega ide vama u korist. Tako ćete moći da ispravite i greške koje ste možda napravili u prethodnom periodu. Možete pokrenuti i nove mogućnosti i planove koji imaju velike šanse da se ostvare. Očekujte malo početnog haosa u organizaciji i držite sve pod kontrolom. U ovoj nedelji novac će pristizati iz više izvora, bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Zbog potrebe da se suzdržavate i tolerišete ljude i situacije koje vas nerviraju, osećaćete napetost, koja će se odraziti na varenje. Probajte sa čajevima i odmarajte se kad god stignete.

rak 1 Nedeljni horoskop: 26. jul   1. avgust

LJUBAV: I Rakovima predstoji raščišćavanje problema u partnerskim odnosima iz koje niste rešili u prethodnom periodu. Neće to baš biti prijatno, a ni lako, ali biće korisno za vaš odnos na duže staze. Potrebno vam je da spustite taj teret, jer ne morate da ga nosite – ako ne morate. Slobodnim Rakovima je potrebno da se reše emotivnog tereta, da bi mogli da nastave dalje. Okončajte sve bivše odnose i napokon ih ostavite iza sebe, to vam je neophodno. Možda se ispostavi da neki odnos koji je počeo da se uspostavlja ima perspektivu, iako ste vi mislili da nema i da je to jedna od stvari koje treba okončati.

POSAO: Ovih dana stižu dobre vesti – koje su zakasnile. Možda ste već odustali od nekih stvari oko kojih ste se zalagali pre nekog vremena, ali moguća su prijatna iznenađenja u tom smislu. Možda vam se vrate i dokumenta koja ste izgubili, pronaći ćete stvari koje su već dugo zaturene, vratiće vam knjige koje ste već zaboravili da ste pozajmili, a sa nekim ljudima ćete opet moći konstruktivno da razgovarate. Takođe, stiže i novac koji je kasnio – vraćaju se dugovi koje ste već otpisali, ili zaboravili.

ZDRAVLJE: U dobroj ste formi i prilično ste zdravi – neke manje zdravstvene smetnje ćete lako ublažiti i otkloniti.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments