ovan 1 Nedeljni horoskop: 26. jun   02. jul

LJUBAV: Ljubavne prognoze za ovaj period predviđaju vedro nebo bez oblačka, za Ovnove u partnerskom odnosu. Osećanja i privrženost rastu, uživajte u periodu razumevanja, podrške, nežnosti i strasti. Slobodni Ovnovi bi mogli da upoznaju nekog posebnog – praznina u vašem srcu ima velike šanse da bude ispunjena na pravi način. Snažna osećanja koja se probude u ovom periodu imaju dobre šanse da se razviju.

POSAO: Ukoliko se na poslu dešava nešto sa čim se ne slažete, verovatno nećete moći da izbegnete sukob sa pretpostavljenima. Ne odstupajte od svojih principa, ali naučite da suzdržite impuls i promislite o svojim akcijama. Zadržite najviši stepen odgovornosti prema poslu.

ZDRAVLJE: Priliv emocija može uzrokovati napetost i iscrpljenost, pa ako ne možete da mirujete, bar se postarajte da se aktivirate na zdrav način, šetajte, vežbajte, trčite.

bik 1 Nedeljni horoskop: 26. jun   02. jul

LJUBAV: Imajte na umu da sa partnerom možete rešiti svaki problem i prevazići sve prepreke – ne pokušavajte da sami izađete na kraj sa onim što vas brine i opterećuje, podelite svoje zebnje i očekivanja sa partnerom. Slobodni Bikovi će biti suočeni sa lekcijom postavljanja granica – neko ko vam se suviše približio može pokušati da vas na neki način iskoristi, što će vas zaprepastiti i uvrediti. Razmotrite svoja osećanja i analizirajte svoje ponašanje, u cilju utvrđivanja granica koje su vam potrebne.

POSAO: Prihvatite kolegijalnu pomoć u oblasti u kojoj nemate dovoljno iskustva, nemojte pokušavati sve sami da rešite. Ukoliko prevaziđete tvrdoglavost, uspećete u svim poduhvatima koje započnete u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Osećate se napeto, a ne znate uzrok. Pojačana osetljivost, moguće alergijske reakcije. Pokušajte da se stabilizujete prilagođavanjem dnevne rutine i izbacivanjem nekih loših navika.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 26. jun   02. jul

LJUBAV: Planetarni poredak Blizancima donosi poteškoće na liniji komunikacije i razumevanja u partnerskim odnosima, ali to treba da shvatite kao poziv da se više potrudite i posvetite međusobnom razumevanju. Sedite i razgovarajte, slušajte jedno drugo i pronađite rešenja. Slobodni Blizanci takođe imaju “smetnje na vezi” uglavnom sa sobom. Osećanja vas mogu navesti da izvitoperite realnost i da ne primetite ono što je svima oko vas očigledno – ta osoba nije za vas i bićete razočarani i povređeni.

POSAO: Uspešni ste na poslu u ovom periodu, iako vas napetost i zabrinutost ne napuštaju. Možete upoznati potencijalne saradnike ili osobe koje će podržati vaše ideje, tako da će se očekivanje osrednjih rezultata ili njihovog izostanka pretvoriti u uspeh.

ZDRAVLJE: Sezonske smetnje, respiratorni problemi, alergije – vi ste osetljivi na svoju okolinu i vremenske prilike, pa burno reagujete, uglavnom kožom i sluzokožim. Vodite računa da vam imunitet ne opadne.

rak 1 Nedeljni horoskop: 26. jun   02. jul

LJUBAV: Emocije su izražene u ovom periodu, a vama predstoje pomaci i promene na ličnom planu, koje nemaju veze sa partnerom, ali će uticati na vaš odnos. Svakako se posavetujte sa partnerom o tome kako da osnažite svoj odnos u izazovnim trenucima. Slobodnim Rakovima su vrata ljubavi širom otvorena – imate brojne prilike za flert, avanturu, zaljubljivanje, a najvažnija u svemu je prijatna, otvorena i ispunjavajuća komunikacija, za koju ste spremni više nego ranije.

POSAO: Ne započinjite nove projekte, ako niste razradili svaki korak. Pred vama je izazovan period, pa se zato spreite da budete strpljivi i da ne odustajete. Svakakve prepreke će se pojavljivati na vašem putu i ciljevi će biti nedostižni, ali to je prolazan period.

ZDRAVLJE: U ovom periodu nemojte nikako zanemariti svoju intuiciju, oslušnite svoje telo, svoja osećanja i um i uskladite svoje ponašanje sa svojim dubokim potrebama.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments