nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 26. novembar   2. decembar

LJUBAV: Partnerski i porodični odnosi se u ovom periodu mogu označiti praktičnim stvarima i zajedničkim aktivnostima – učinite nešto za partnera što nije romantično, već mu olakšava život, bavite se uređenjem doma, napravite zajedno nešto, što će svedočiti o naporu koji ste zajedno uložili. Ako ste sami, možete se osećati neadekvatno u svim interakcijama koje vas emotivno uključuju i imati želju da se osamite. 

POSAO: Ne preuzimajte dodatne zadatke, jer ste već prilično opterećeni – odredite prioritete, da biste mogli da održite fokus. Ne pokušavajte u ovom periodu da pravite velike poteze, samo budite strpljivi. Možete transformisati projekat koji ste gotovo otpisali kao nesupešan i postići solidan uspeh. U napetim situacijama u poslovnom okruženju ostanite smireni i ne uključujte se u rasprave. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena i briga o sebi, na bazičnom nivou. Priuštite sebi neko luksuzno uživanje. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 26. novembar   2. decembar

LJUBAV: Period ispunjen neprijatnim emocijama, nervozom i nerazumevanjem, lakše ćete prevazići ako ne analizirate mnogo i ne pokušavate da pronađete rešenje. Naročito nemojte pomagati nikome ko od vas ne traži pomoć, jer možete samo povećati napetost i ostaviti pogrešan utisak. Ukoliko ulažete vreme i energiju u površne odnose u kojima vam nije uzvraćeno, povucite se. 

POSAO: Dobar poslovni period, izlazite na kraj sa svim zadacima i obavezama, ostajući dosledni sebi – ključ uspeha je poznavanje svojih mogućnosti i granica. Potrebno vam je da budete načisto sa svojim planovima za budućnost i sigurni u to da ne morate praviti nikakve ustupke kada su u pitanju vaše vrednosti i principi. 

ZDRAVLJE: Najbolje ćete podići energiju u grupi, prilikom zabave, izleta, kulturnog dešavanja – to je način da se oslobodite stresa i naboja. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 26. novembar   2. decembar

LJUBAV: Može vam se ukazati prilika za aferu van partnerskog odnosa – znate i sami da bi to blo glupo i rizično, ali ako ipak podlegnete svojoj radoznalosti, budite spremni da snosite posledice. Ako ste sami, bićete prilično stabilni i povezani sa svojim osećanjima. Možda ćete imati potrebu da obnovite kontakt sa nekom osobom iz prošlosti, kako biste našli i pružili neka objašnjenja. 

POSAO: Vaši planovi se mogu naglo razviti u ovom periodu i uputiti vas ka dugoročnim promenama. U poslovnom okruženju vlada prijatna radna atmosfera zahvaljujući vašem pozitivnom uticaju. Držite na umu uverenje da ćete uspeti ako ostanete razumni i nemate previsoka očekivanja. Prihvatite korisne savete. 

ZDRAVLJE: Manje zdravstvene tegobe mogu biti posledica umora i stresa. Pokušajte da stabilizujete dnevni ritam i da dovoljno spavate. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 26. novembar   2. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima obično teško izlazite na kraj sa prizemnim aspektima odnosa, ali u ovom periodu možete otkriti da vas upravo to održava u kontaktu sa sobom i zdravim razumom. Osetićete šta posvećenost zaista znači, bez romantičnih ukrasa i bez ljubavne drame. Duboke uvide možete imati i ako ste sami, analizirajući svoje prošle veze, što će vam doneti osećanje rasterećenja. 

POSAO: Ne upuštajte se u rasprave u poslovnom okruženju, radije se povucite da biste mogli na miru da razmislite i sagledate situaciju. Možete naići na neodobravanje i ometanje svojih planova, ali samo treba da istrajete u njihovoj realizaciji. U ovom periodu možete pokrenuti događaje u pravcu snažne promene, koja vam je zaist potrebna. Pokažite više uključenosti i inicijative. 

ZDRAVLJE: Prilično ste nervozni u ovom periodu i može vam se poremetiti san. Smanjite aktivnosti i uvedite dnevni odmor, da ne biste gubili suviše energije.

Comments