ovan 1 Nedeljni horoskop: 26. oktobar   1. novembar

Budi spremna na zanimljiva poslovna dešavanja, preokrete i promene koji ti mogu znatno uzdrmati poslovnu svakodnevicu. Ipak, sve što se dešava zavisiće isključivo od tebe i tvojih odluka zato budi pažljiva i mudra – naročito ako želiš da ostvariš svoje dugogodišnje planove. Kada je reč o ljubavi, očekuje te promenljivo stanje. Čas ovako – čas onako. Ukoliko nisi sigurna u kom pravcu ide tvoj odnos, trebalo bi da preuzmeš inicijativu i postaviš stvari na svoje mesto.

bik 1 Nedeljni horoskop: 26. oktobar   1. novembar

Čini ti se kao da je stanje na poslu nedefinisano, osećaš da si pod nekim pritiskom i u gužvi koju baš ne možeš da identifikuješ. Sva si nesnađena! Za početak uspori i razmisli šta je ono što ti želiš i što ti je potrebno, a onda kreni polako prema tom cilju. Usput će se sve kockice posložiti same od sebe. Ljubav donosi sklonost ka pogrešnim odlukama, zato budi oprezna – ne želiš da upropastiš nešto lepo što imaš samo zato što ti “nije dan”.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 26. oktobar   1. novembar

Potrebna ti je pomoć na poslu i ne libi se da je zatražiš! Samo vodi računa o tome koje kolege moliš za pomoć i podršku i nemoj se previše oslanjati na to – cilj je da ipak sama izađeš na kraj sa onim što te muči. Na ljubavnom planu te očekuju uzbudljive zanimljivosti. Budi spremna na zanimljiv flert koji će ti u potpunosti okupirati pažnju!

rak 1 Nedeljni horoskop: 26. oktobar   1. novembar

Maksimalno si koncentrisana i odlučna u tome da pokoriš sve neprijatelje na poslovnom polju. Spremna si da radiš i trudiš se, fokusirana si i odlučna u nameri da uspeš i ostvariš sve ono što si zamislila. Rečju – dominiraš! Samo napred! Kada je reč o ljubavi, u tebi se gomilaju strasti, željna si promena i nekih uzbudljivih dešavanja. Upala si u kolotečinu i potrebno ti je da se nekako promrdaš.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments