Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 27. decembar – 2. januar

LJUBAV: Napetost u partnerskom odnosu – preosetljivi ste i preopterećeni obavezama koje morate da završite, a i partner je u sličnoj situaciji. Opustićete se oboje kad sva gužva prođe, uključujući i doček, pa ćete se bolje slagati. Slobodni Ovnovi su u planovima za provod i u očekivanjima da će imati više prilika da sreću osobu koja im u poslednje vreme skreće pažnju. Ali, možda vam neko drugi preusmeri pažnju!

POSAO: Godišnja sumiranja prave gužvu i napetost gotovo svima, ali nemojte žuriti, da ne biste napravili neke propuste koje ćete posle teško ispraviti. Bolje odvojite malo više vremena za analizu nekih parametara, nego da samo preletite preko toga. Radite temeljno i ne brinite zbog rokova, i do sada ste uspevali da sve završite na vreme.

ZDRAVLJE: Nervoza i umor će prestati kad se rasteretite, a dotle vodite računa da vam ne padne imunitet, pojačajte unos vitamina i gledajte da se svakog dana krećete, iako vreme ne ohrabruje šetače.

bik 1 Nedeljni horoskop: 27. decembar – 2. januar

LJUBAV: Partnerski odnosi su bolji nego u prethodnom periodu. Radujete se što ćete imati više vremena za sebe i pravite planove za zajedničke aktivnosti. Lep period, ispunjen obostranom naklonošću i dobrim raspoloženjem. Slobodne Bikove očekuju zanimljiva iskustva. Moguće da će se pojaviti neka osoba iz prošlosti, zbog koje ćete naprečac promeniti planove – ili će to biti neko koga ste nedavno upoznali.

POSAO: Ispunili ste svoje godišnje planove i smireni ste, ali nadahnuti da razradite neke korake za početak narednog poslovnog perioda. Ukoliko dobijete neki poslovni predlog koji obećava brzu zaradu, ostavite tu mogućnost za posle praznika – ne ulećite dok ne razmislite dobro o tome.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate. Možete da se opustite i odmorite na način koji vam najviše prija, samo se nemojte suviše ulenjiti.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 27. decembar – 2. januar

LJUBAV: Dogovorite se sa partnerom o svim predstojećim troškovima i nemojte ništa činiti na svoju ruku, da ne bi došlo do razmirica. Možda vas nervira partnerova sitničavost, ali obuzdajte svoju narav, jer impulsivnost u ovom periodu može samo da vam smeta – u partnerskim odnosima, kao i u svemu ostalom. Slobodni Blizanci planiraju da se dobro provedu, što će im verovatno i poći za rukom. Ukoliko nekuda putujete, budite oprezni u susretima sa zanimljivim osobama – avanture nisu preporučljive, a možete uživati u zanimljivom društvu i bez previše zbližavanja.

POSAO: Finansijska konstrukcija je prilično labava i popušta na spojevima – zato vodite računa i planirajte svaki izdatak. Najveće probleme i zadatke koje treba da privedete kraju uradićete kako valja, samo ako im priđete hladne glave i razmišljate logički, iako to traži strpljenje i analitiku koji vas zamaraju.

ZDRAVLJE: Nikako vam ne treba da baš sada uhvatite neki nazeb, a predispozicije postoje – vitamnini, čajevi, šetnje i redovan odmor, najbolja su preventiva.

rak 1 Nedeljni horoskop: 27. decembar – 2. januar

LJUBAV: Planovi za budućnost se mogu promeniti – moguća promena dolazi sa partnerove strane i neprijatno će vas iznenaditi. Ali kad se smirite i razmislite, uvidećete kako da se prilagodite i pronaći ćete dobre strane. Slobodni Rakovi će biti u svom najboljem izdanju – simpatični, šarmantni, vrcavi. Zračićete vedrinom i dobrim raspoloženjem i biće puno flerta i ovakvih i onakvih predloga – prihvatite one koji vam odgovaraju, a ne one koji vam najviše laskaju.

POSAO: Želite da požurite i skinete s vrata neke stvari, ali upravo zato zvezde savetuju da pokažete strpljenje. Sa završetkom ove godine počinje novi ciklus u kome će biti važno da ovaj bude okončan promišljeno i pažljivo. Zatim ćete ili uživati u nagradama, ili uviđati svoje propuste.

ZDRAVLJE: Jurite kao brzi voz i čudite se što se toliko umarate. Navikli ste da se potpuno iscrpite, pa da se onda odmarate, ali pokušajte da malo uravnotežite te krajnosti, da se ne biste razboleli.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice