ovan2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Iako će ovo biti nedelja proslava, vaše misli će više biti usmerene ka dugoročnim planovima, posebno kada je karijera u pitanju. Ideje do kojih dođete u ovom periodu, mogu vas dovesti do nesagledivih uspeha u narednoj godini. Moguće je i da ćete odlučiti da krenete na neki kurs ili da počnete da učite nešto novo. Ipak, ostavite sebi bar malo predaha za Novu godinu.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Očekuju vas avanture, posebno ako ste planirali da krenete na neko zanimljivo putovanje povodom Nove godine. Budući da ćete pre praznika rešiti sve nagomilane probleme, čak i ako ne putujete, mnogo izlazite i družite se sa ljudima, jer ćete biti puni pozitivne energije. Možete se i upustiti u organizaciju zabava u vašem domu i sve će proći u sjajnoj atmosferi. Uživajte, jer vas očekuje radna godina.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara
Bićete vrlo raspoloženi za izlaske i avanture, ali ne bi bilo loše da pre toga “svedete račune”. Pozabavite se finansijskim stanjem i odredite budžet koji je dopustivo da potrošite za praznike, kako ne biste iz ove sezone izašli sa značajnim gubicima. Ovo će biti značajan period i za vašu vezu kada ćete rešiti neke stare nedoumice i doneti važne odluke.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

U sezonu praznika ući ćete sa nagomilanim obavezama koje će vas sputavati u nameri da se potpuno opustite i zaboravite na posao. Pokušajte da svoje obaveze delegirate i zamolite najbliže da vam pomognu u rešavanju problema. Moguće je da ćete svoj poslovni život i projekte u kojima ste gledati iz negativne perspektive, ali imajte na umu da je to samo produkt trenutnog lošeg raspoloženja i pokušajte da priuštite sebi bar malo odmora u društvu dragih prijatelja i partnera.

lav2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Ovo će biti nedelja kada ćete još uvek biti vrlo aktivni kada je posao u pitanju, i kratki odmor očekuje vas tek oko Božića. Nećete biti naročito ekstrovertni i rezultati vaših uspeha na poslu mogu se pripisati nekom drugom, ili izaći na videlo tek kasnije. Ipak, uspećete na kratko da zaboravite sve obaveze za novogodišnju noć, a već krajem nedelje stvari će se polako vraćati u normalu.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Početkom nedelje ćete imati još neke obaveze da završite do Nove godine, ali glavni deo posla i problema rešili ste još ranije i ova nedelja će biti u znaku zasluženog odmora i odličnog provoda sa prijateljima. Bićete vrlo kreativni i raspoloženi da za sve svoje prijatelje osmislite zanimljive poklone, a ukoliko ste sami, upoznavanje potencijalnog partnera će biti visoko na vašoj listi prioriteta. U novogodišnjoj noći vas očekuju zanimljiva nova poznanstva.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Ovo će biti dinamična nedelja. Svi će organizaciju novogodišnje noći očekivati od vas, a vi ćete to rado prihvatiti. Verovatno ćete shvatiti da ste ipak na sebe preuzeli pretežak zadatak, ali će se sve završiti uspešno, posebno jer vas očekuje iznenadni priliv novca. Posle Nove godine očekuje vas zasluženi odmor.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara
Bićete vrlo društveno aktivni. Viđaćete se i kontaktirati sa mnogim ljudima koje ste zbog obaveza zapostavili. Uživaćete u provodu za praznike, a usput postići i da skujete bitne finansijske planove, koji će vam obezbeđivati ozbiljnu zaradu u naredne dve godine.strelac2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara
Na vreme ćete završiti sa svim obavezama i za praznike ćete uživati u bogatom društvenom životu, ali i prijatnim trenucima sa porodicom. Ipak, ove nedelje ćete imati nekontrolisanu potrebu da trošite novac, pa pokušajte da se suzdržavate u kupovinama. Imaćete sjajne poslovne ideje, pa se potrudite da sve planove zapišete kako ne biste zaboravili na njih usled praznične euforije.
jarac2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Iako će svi oko vas biti u novogodišnjem raspoloženju i puni ideja za provod, vi ćete biti vrlo zamišljeni i udubljeni u promišljanje sebe i svog života. Moguće je da ćete prekinuti prijateljstvo sa nekim od dugogodišnjih prijatelja, ili da ćete upasti u ozbiljne konflikte sa partnerom,  pa vas savetujemo da ne dozvolite da vas loše raspoloženje preplavi, jer će vam već krajem naredne nedelje stvari delovati vedrije.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara

Ovo će za vas biti vrlo aktivna i strastvena nedelja. Završavaćete brojne poslovne obaveze, produbiti odnos sa parnerom ili upoznati nekoga novog i početi avanturu ako ste sami, a sve vreme ćete se osećati kao da vam je neophodan odmor i izolacija. Pokušajte da napravite ravnotežu između potrebe za relaksacijom i tišinom i životnih situacija koje vas preplavljuju dinamikom.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 27. decembra  3. januara
Bićete u izraženom prazničnom raspoloženju i očekuje vas odlična zabava i bogat društveni život. Ovo će biti jedna od najboljih novogodišnjih proslava koje pamtite i očekuje vas sjajno vreme sa partnerom ili početak nove veze, ako ste sami. Neočekivano, ali u sred praznične atmosfere vas mogu iznenaditi i neke zanimljive poslovne ponude. Razmotrite ih jer vas mogu dovesti do velikih poslovnih uspeha.
Godišnji horoskop za 2015. godinu pročitajte ovde.

Jasna Stanić

Comments