Saznajte nedeljni horoskop: 27. januar – 2. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, energija planeta trenutno vas čini veoma popularnim u društvu, i to vam veoma prija, tako da, ako ste razmišljali da li da izađete na dejt, odgovor je definitivno DA, jer bi ovo moglo biti pravo iskustvo čak i za vas, jer ćete možda otkriti da oboje delite ista jedinstvena i originalna gledišta i interesovanja. Ovnovi u braku, porodične svađe vam mogu pokvariti raspoloženje. Nemojte biti agresivni ako ukućani pokušavaju da vas isprovociraju, već im uzvratite blagom rečju i videćete kako će i oni spustiti loptu. Nemojte se iznenaditi ako vam partner ponudi putovanje na egzotično mesto – prihvatite predlog i ne razmišljajte o novcu, već njemu prepustite razmišljanje. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu.

POSAO: Poteškoće koje vas zabrinjavaju na radnom mestu rešavate uz odgovarajuću odlučnost. Nažalost, razočaranja su za očekivati, ali neka vas to ne obeshrabri jer je to ustaljena stavka u životu. Bez obzira na trzavice na radnom mestu, očekujte da ćete biti u jednom od svojih najdruštvenijih i divnih raspoloženja. Iskoristite to u kreativne svrhe i videćete kako će to iznedriti uspeh.

ZDRAVLJE: Imate potrebu da promenite sredinu, da se okružite lepotom – odaberite ono što vašoj duši najviše godi i što vam “puni baterije”, a to je verovatno boravak u prirodi.
nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Nikad nije kasno za “izvini” i “hvala”, pa se trudite da praktikujete zahvalnost i pokajanje i u ljubavnom odnosu. Osećaćete potrebu da se na emocionalnoj osnovi uskladite sa sobom. Svađe sa bližnjima ne bi trebalo da vas brinu, jer u teškim trenucima ljudi kažu stvari koje ne misle. Nestrpljivi ste i razmišljate o nebitnim stvarima, pa su greške moguće. Ne okrećite leđa svojim principima. Slobodni Bikovi, potrudite se da emotivni naboj usmerite u flert i interakciju sa drugima, kako biste radili na prevazilaženju stidljivosti i nedostatku samopouzdanja. Radite na sebi na svim poljima!

POSAO: Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promene. Sada je vreme da načinite poteze koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima. Ne izbegavajte sastanke sa onima koji vam se mogu pokazati kao vredni kontakti. Moguće je da će vas pojedini nedavni predlozi dovesti do finansijskih gubitaka, pa budite oprezni kome šta obećavate. U ovom periodu morate analizirati svaku reč koju čujete.

ZDRAVLJE:Osećate se napeto i ne uspevate da se opustite na uobičajene načine. Psihički pritisak izaziva i fizički – moguća hipertenzija, nesanica, glavobolja.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Ako su vam intimni život obeležile teškoće ili neprijatne situacije, sada možete slobodno da dišete i počnete da osećate topliju klimu u porodici i ljubavnom odnosu. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, radije sačekajte kad budete mogli da donesete konkretnu odluku. Energija koja zrači sa planeta može podstaći da neka veoma duboka osećanja isplivaju na površinu. Slobodni Blizanci, moguće je da ste baš vi krivi za svoje nedavne emotivne neuspehe, koji su kazna za nespremnost da čujete mišljenje drugih. Ako osećate da postoji određena vrsta barijere za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete ovo malo detaljnije morati da istražite uz samoanalizu.

POSAO: Ako trenutno trpite gubitke, ne treba da se nadate brzom oporavku koji će pasti s neba, već predano radite na popravljanju situacije. Uzmite vreme za sebe i budite strpljivi. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima. Potražite savet od iskusnijih kolega.

ZDRAVLJE: Ključ za mentalnu stabilnost u ovom periodu je udaljvanje od toksičnih osoba, a vaše fizičko zdravlje zavisi od vašeg unutrašnjeg mira.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Trenutni planetarni uticaji mogu izazvati sumnje u ljubav – moguće je da ćete otkriti da osoba pored vas ima tajne, ali njihovo otkrivanje će vas naterati da razumete svoju vezu na dubljem nivou. Zapravo, učvrstićete je. Napunite se optimističnim emocijama, šta god da se dešava oko vas. Slobodni Rakovi, uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, posebno ako uključuje putovanja. Horoskop upozorava da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu – i to u pravcu kakvom želite. Dajte šansu novim ljudima u svom životu, vrlo je izvesno da ćete se pozitivno iznenaditi.

POSAO: Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri sa kojima ste se odavno rastali. Dobro razmislite o svojim narednim koracima i ne žurite da nastavite sa njihovim inkorporiranjem. Da biste dostigli svoje finansijske ciljeve, potrebno je da budete fokusirani i da se udaljite od onih sa kojima ne delite interese i ciljeve.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste, zbog pritska emocija i rasejanosti na poslu, pa vam se to može odraziti na zdravlje, ili pojačati pojedine hronične smetnje.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, zvezde vas upozoravaju na bezbroj neočekivanih situacija i da budete spremni na iznenađenja, jer postoji mogućnost da razvijete mnogo strastvenih želja, ali ono što tražite je nešto romantičnije prirode. Sada nije vreme za važne odluke, pokažite smirenost i strpljenje, a osoba za kojom tragate će zasigurno doći. Lavovi u vezi, značajan planetarni aspekt ovog perioda može vas zbuniti u vezi sa vašim osećanjima u pogledu partnera. Ujedno se bavite i starim porodičnim problemima koji ne podležu novom odlaganju. Ako se u poslednje vreme osećate prilično nesigurno i neprivlačno, vreme je da organizujete putovanje sa partnerom, kako biste učvrstili odnos i nesmetano razgovarali o svemu što vas tišti. Ovo nije vreme da ostanete kod kuće i gledate televiziju, već se posvetite pozitivnim promenama.

POSAO: Ako radite u privatnom sektoru, pripremite se za pokušaje prevare svojih bivših poslovnih partnera. Nema potrebe da se borite da biste bili uspešni. Nemojte biti naivni i pohlepni i trudite se da ne trošite novac na kockanje, jer sreća nije uz vas i neće vam umnožiti finansije. Putujte samo ako imate hitne sastanke. Ovaj period će biti vezan za loše vesti koje morate prihvatiti sa smirenošću. Pažljiva analiza onoga što se dešava u toku ovog perioda pomoći će vam da dobijete dodatnu korist za sebe.

ZDRAVLJE: Snažne promene na suptilnim nivoima vaše ličnosti mogu izazvati reakcije organizma – zamor, nesanica, alergije. Osnažite imunitet i verujte svojoj intuiciji – sve je dobro.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 27. januar   2. februar

LJUBAV: Imamo izuzetnu planetarnu konfiguraciju tako da možete očekivati pozitivan razvoj u postojećoj vezi ili, ako ste sami, pojavu nove ljubavi. Možda ćete uskoro imati potrebu da izrazite kako se iskreno osećate onima koje smatrate važnima. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom. Slobodne Device, vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću, pa ćete se u ovom periodu sa tim suočiti na razočaravajući način. Nemojte negovati pesimističko raspoloženje, već negujte sebe i slušajte svoj osećaj.

POSAO: Sada ste podložni samoobmani što će možda dovesti do problema na vašem radnom mestu. Sačekajte pre nego što donesete neopozivu odluku; ne pravite nikakve promene, čak ni nakon temeljnog razmišljanja. Ne treba da kvarite planove ljudima oko sebe, jer ćete time uništiti i svoje. Ne dozvolite da vas vaša osećanja odvrate od važne samoanalize koju treba da uradite. Trenutak je nepovoljan za zaradu.

ZDRAVLJE: Pojedini hronični problemi se mogu pojačati, a zatim nestati, pa će vam na kraju ovog perioda laknuti. Više se opuštajte i manje brinite.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 27. januar – 2. februar, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments