ovan 1 Nedeljni horoskop: 27. jul   2. avgust

Očekuju te važne poslovne promene koje mogu u potpunosti da promene tvoju karijeru. Budi spremna! Ukoliko si u vezi, moguće je da će doći do zahlađenja odnosa sa partnerom, ali pre nego što počneš da dramiš, proveri da li je zaista sve u redu i da li je možda problem u tebi.

bik 1 Nedeljni horoskop: 27. jul   2. avgust

Najzad imaš priliku da rešiš sve svoje poslovne probleme. Vreme je za promene i razrešavanje važnih pitanja koja se tiču karijere. Nova ljubavna avantura je na pomolu. Moguće je da ćeš započeti vezu na daljinu koja ipak može da uspe i bude tvoja najbolja do sada!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 27. jul   2. avgust

Brinu te finansije i generalno stanje na poslu jer nisi sigurna šta možeš da očekuješ. Možda želiš nešto novo jer te svakodnevica ubija. Ljubav donosi manje razočaranje zbog kojeg ćeš se povući i zatvoriti u sebe. Nemoj! Bolje razgovaraj sa partnerom otvoreno o onome što te muči.

rak 1 Nedeljni horoskop: 27. jul   2. avgust

Drži se podalje od ugovaranja novih poslova jer sada nije pravi trenutak za to. Ostavi stvari za sada onakvim kakve jesu jer je trenutno tako najbolje. Ljubav donosi ostvarenje velikih planova kao što je, na primer, brak. Ukoliko ste to planirali, samo napred, sada je dobar trenutak.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments