ovan21111 Nedeljni horoskop: 27. jun   3. jul

Na poslu će se određene stvari iskristalisati i konačno će stići pohvale na vaš račun tako da će se vaše zalaganje i trud konačno postati primetni i nagrađeni. Očekujte ponude da učestvujete u novim projektima koji će vam doneti veliki prosperitet u budućnosti. Kolege će se utrkivati da vam pomognu i budu deo vašeg tima, tako da ćete pucati od samopouzdanja i uspeha. Provodićete više vremena u izlascima sa prijateljima, što će dovesti do toga da preterano trošite novac, pa ćete imati problema kako da izgurate mesec bez prebijene pare. Budite racionalni i u trošenju emocija. Previše se dajete osobama koje ne žele emotivno da se vezuju pa će slediti razočaranje u ljubav i partnera. Situacija će se poboljšati krajem nedelje tako da ćete vikend provesti u harmoničnim i skladnim odnosima.

bik11111 Nedeljni horoskop: 27. jun   3. jul

Nećete previše brinuti zbog posla, jer vam sledi mirna nedelja bez preteranih obaveza i trzavica. Na poslu imate puno prijatelja, tim vam je odličan, i sve obaveze ćete ispuniti i završiti  još sredinom nedelje, tako da ćete imati više vremena za ispijanje kafe. I nadređeni vas cene i poštuju tako da neće obraćati mnogo pažnje na vas već će brige i breme prebaciti na druge. Partner je dominantan u vezi i očekuje da ga slepo slušate, zato bi bilo idealno da prestanete da igrate njegovi igru i konačno počnete da svoje stavove i razmišljanja stavite u prvi plan. Za one slobodne do prelomne tačke će doći početkom nedelje kada vam se smeši upoznavanje sa srodnom dušom na poslu.

blizanci21111 Nedeljni horoskop: 27. jun   3. jul

Prošli ste kroz nemiran period i konačno je došla nedelja koja će uneti mirnoću i stabilnost u vaš život. Iako ćete se osećati krajnje iscrpljeni i bez energije, povoljne prilike na poslu učiniće da opet živnete i nabacite osm eh na lice. Odnosi sa šefom i saradnicima bili su napeti i klimavi, ali konačno ćete uploviti u mirnije vode. Samo se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Konačno ste postali iskreni i otvoreni prema partneru i više ne igrate igrice niti upražnjavate odnos toplo – hladno. I partner će konačno pokazati skrivene emocije koliko mu je stalo do vas, što će vas pomalo šokirati, ali shvatićete da pokazivanje emocija nije loša već jako dobra stvar. Slobodni su skloni ljubomori tako da će potencijalni udvarači početi da se polako udaljavaju od vas.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments