nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop:  27. novembar   3. decembar

LJUBAV: Promene će vam veoma prijati tokom ove nedelje, a moguće je da razvijete romantični odnos sa osobom koja baš ni po čemu nije vaš tip i ima malo zajedničkih interesovanja sa vama. Iako su često veoma rezervisani, zaljubljeni Ovnovi ove nedelje neće imati problem sa izražavanjem svojih emocija partneru.

POSAO:  Ove nedelje ste izuzetno kreativno nastrojeni i donosite nove ideje na svoje radno mesto. Iako ste često neshvaćeni, nemojte se libiti da svoje zamisli podelite sa kolegama i realizujete ih putem nekog većeg projekta.

ZDRAVLJE: Bol u leđima i česta malaksalost. Konzumirajte namirnice pune vitamina kako biste sačuvali svoje zdravlje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop:  27. novembar   3. decembar

LJUBAV:  Igrom slučaja naći ćete se u situaciji u kojoj ćete morati da pomirite dve sukobljene strane, a u celom tom procesu, moguće je i da se zaljubite u nekoga u koga ne bi trebalo. Zauzeti Bikovi nervozni su tokom ove nedelje i samo žele da što više vremena provedu sami, što često ne znaju da izraze na način koji neće povrediti njihovog partnera.

POSAO:  Pred vama je niz novih poslovnih prilika i ponuda ali vi jednostavno ne znate za koju da se odlučite. Vaša neodlučnost vaš može koštati karijere, zato se potrudite da na vreme donesete odluke koje će ići u vašu korist.

ZDRAVLJE:  Isuviše ste iscrpljeni i fizički i mentalno, odvojite vreme samo za sebe i dozvolite oporavak i duše i tela. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop:  27. novembar   3. decembar

LJUBAV: Venera će zagrejati vaše srce i probuditi strasti za koje ste mislili da su davno zaboravljene. Moguće je oživljavanje neke od starih veza koje su se davno završile. Zauzeti Blizanci će možda razmatrati poslovnu saradnju sa svojim partnerom, koja može biti veoma plodonosna. 

POSAO: Sve odluke vezane za novac donesite tokom ove sedmice. Ukoliko planirate investiranje u novi biznis ili pokretanje svog projekta, najbolji dani za to su utorak i petak.

ZDRAVLJE: Napustite svoju kancelariju na neko vreme i radno mesto preselite u obližnji kafić ili park, zbog svog fizičkog i psihičkog zdravlja.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop:  27. novembar   3. decembar

LJUBAV: Venera tokom ove nedelje donosi spontane susrete koji vam bitno mogu promeniti život, a zahvaljujući svojoj otvorenoj prirodi, očaraćete svakoga ko vas upozna. Zauzetim Rakovima na ljubavnom polju cvetaju ruže, a moguće je i da se pripremaju za romantično putovanje sa partnerom.

POSAO: Na nekom od starih poslova ste bili veoma vredni i cenjeni i velika je šansa da vas očekuje susret sa vašim prethodnim šefom koji će vam ponuditi saradnju koju nećete moći da odbijete.

ZDRAVLJE: Jedite umereno i držite se podalje od alkohola.

Comments