ovan 1 Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi mogu da očekuju da će upoznati nekoga novog putem posla već početkom nedelje. Oni koji su u vezi uživaju u čarima jeseni sa partnerom. Iskoristi pametno sa svojom drugom polovinom ovih još nekoliko sunčanih jesenjih dana koje slede, prijaće vam oboma vreme koje provedete zajedno.

POSAO: S novim mesecom na poslu počinje malo stresniji period, te je količina stresa koju ćeš osetiti malo veća nego inače. Nemoj da praviš nagle odluke koje će te koštati više nego što očekuješ i planiraš, već se malo strpi i sačekaj da prođe ovaj stresan period.

ZDRAVLJE: Obrati pažnju na oblačenje, jer nije više toliko toplo da se razgolitiš.  Mogla bi da potencijalno zaradiš ozbiljnu prehladu koja će te potpuno poremetiti.

bik 1 Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Slobodnim Bikovima neko nov u njihovom životu je poremetio sve misli i trenutno mnogo uživaš u novim potencijalnim ljubavnim ostvarenjima. Obrati pažnju na detalje, nemoj da se zalećeš mnogo. Detalji mogu da ti kažu i više nego što očekuješ. Bikovi u vezi bi trebalo da provedu malo vreme odvojeno od partnera, kako bi izbegli nepotrebne sitne svađe.

POSAO: Čeka te malo napornija nedelja na poslu, ali to hendluješ sasvim iznenađujuće smireno. Nemoj da praviš nepotrebne greške tako što ćeš žuriti da radiš više stvari odjednom. Jako je bitno da radiš jedno po jedno kako bi sve bilo urađeno perfektno, kako i inače obavljaš svoj posao.

ZDRAVLJE: Osećaš se dobro, mada ne bi bilo loše da obratiš još malo pažnju na ishranu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Blizanci koji su u vezi bi trebalo da su rešili svoje nedoumice sa partnerom, u slučaju ako nisi regulisala sve – kasniš. Počni da se baviš pitanjem koje sebi postavljaš već duže vreme, a to je – “da li želim biti u ovom odnosu?”. Slobodni Blizanci bi mogli da iskuliraju još malo, single život nije toliko loš kao što trenutno paničiš da jeste.

POSAO: I dalje ti traje mirna situacija na poslu, sve postižeš i nema nekog spektakularno velikog stresa. Samo nastavi ovim tempom i nećeš imati nikakvih problema. Tvoja dobra organizacija i multitasking su u punom sjaju, iako tebi možda ne deluje tako.

ZDRAVLJE: Osećaš se dosta bolje, ali svakako nastavi da unosiš što je više moguće vitamina u organizam, kako bi se zaštitila od vladavine virusa i prehlada.

rak 1 Nedeljni horoskop: 27. septembar   3. oktobar

LJUBAV: Slobodni Rakovi su se bacili na posao, te ti je ljubavni život jako uzbudljiv trenutno. Samo polako, nemoj da mnogo analiziraš baš svaki pokret svoje simpatije i sve će biti uredu. Rakovi koji su u dužem odnosu uživaju u harmoniji svoje veze koja je trenutno savršena.

POSAO: Očekuje te još veći obim posla, tako da svaki mogući slobodan trenutak odvoj za sebe da odmoriš jer će ti biti potrebno. Malo je naporniji period na poslu nego inače, ali apsolutno je sve to za tvoje dobro. Samo radi smireno i polako jedno po jedno, bez neke velike panike i sve će biti okej.

ZDRAVLJE: Ako si se napokon odlučila koji sport želiš da praktikuješ – BRAVO. Samo ostani maksimalno posvećena tome i nemoj da posustaješ. Kada te najviše mrzi da odeš da treniraš, tada je najbitnije da na trening i odeš. Prijaće ti i više nego što očekuješ.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments