Saznajte nedeljni horoskop: 28. april – 4. maj za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.  nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Ako su stvari između vas i vašeg partnera nedavno dostigle kritičnu tačku, vaša veza može proći kroz promenu – i vreme je da prihvatite novinu. Sudbina zahteva vašu poslušnost i strpljenje ako želite da takva promena prođe na najmirniji, najpovoljniji način. Nebeski uticaji ukazuju na to da nećete moći da sakrijete svoje emocije iza vesele fasade. Slobodni Ovnovi, ako vam se neko dopada i možda čak i zakažete dejt, događaji će se možda dešavati drugačije od onoga što ste očekivali, ali će vam novi obrti koristiti. Ako osećate da postoji određena vrsta barijere za izražavanje vaših iskrenih osećanja, možda ćete morati da to malo istražite samoanalizom.

POSAO: Poslovni sastanci i razgovori neće biti uspešni ako ste rasejani. Morate biti fleksibilniji kako biste izbegli neuspeh. Ako razmišljate o pojedinim važnijim odlukama, bolje je sačekati dok ne budete sigurni u sve činjenice. Morate proceniti situaciju na svoj način i svoje vreme, ne dozvolite da vas neko požuruje da povučete potez pre nego što budete spremni. Ne brinite, spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite pravu vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem.

ZDRAVLJE: Možete patiti od posledica stresa, uglavnom zbog nepromišljenog ponašanja. Udaljite se malo iz svakodnevice, idite u prirodu.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Slobodni Bikovi imaju dobre prilike za prijatan susret koji će postati prekretnica u njihovim životima, jer u kući ljubavi prema vašem znaku vlada dubina osećanja i intenzivnih strasti. Često ste skloni da zaboravite da je vaša impulsivnost ponekad nerazumna i da traumatizuje i odbija druge, pa poradite na strpljenju i relaksaciji. Bikovi u vezi, nebesko poravnanje signalizira vreme kad se možete osećati obožavanje prema partneru, pa iskoristite period za čitav asortiman zajedničkih zabavnih aktivnosti. Ako je moguće, idite na putovanje o kom ste sanjali i pokušajte da pomešate lepo i korisno.

POSAO: Dobra je ideja da razmislite o prethodno dogovorenim uslovima koje se tiču vaše pozicije. Ako osećate da vam više ne odgovaraju, porazgovarajte sa svojim nadređenima o mogućoj promeni. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Ovo je veoma analitično vreme za vas. Budite oprezni u pogledu predloga u koje niste sigurni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je mentalna snaga i stabilnost, pa se zato posvetite umirujućim duhovnim praksama, meditaciji i umerenoj telesnoj aktivnosti. nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Zvezde pokazuju da je ljubav u vašem životu u duhu najromantičnijih filmova, a vi koji ste pronašli svoju srodnu dušu raduju se novim iskustvima. Sa druge strane, budite ujednačeni u svom odnosu ili ćete morati da se pozabavite rešavanjem problema koji mogu biti dugotrajni. Postoji mogućnost i komplikacije u odnosima u vašoj porodici ako ste neuviđavni i neobazrivi prema njihvoim željama i potrebama. Slobodni Blizanci, planetarno poravnanje vas podstiče da osećate strast prema skoro svemu. U toku ovog ciklusa imaćete priliku da promenite određene oblasti svog života. Razmislite šta je bolje – da li da odete na zabavu ili da budete sami neko vreme.

POSAO: Budite spremni da pomognete svojim kolegama u nekim od njihovih dužnosti. Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti i razočaranje ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Uprkos emocijama koje teško možete zadržati za sebe, zvezde poručuju da možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je jasnoća, rutina i red, u ovom periodu više nego obično, ali prijaće vam da u svom redu i rutini nešto izmenite. Zdravlje je stabilno, ali nervi traže opuštanje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Slobodni Rakovi, planetarno poravnanje vam donosi veoma pozitivnu energiju, tako da ako imate nešto što zaista treba da kažete onome ko vam se dopada, onda bi ovo bio dobar trenutak da to uradite, jer ćete moći da komunicirate na takav način da ćete dobiti preneti poruku bez potrebe da pribegavate prikrivenim metodama. Rakovi u vezi, stabilizujte svoj odnos, koji rizikujete da uništite ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Možda bi dobro rešenje bio zajednički izlet u prirodu, podalje od gužve i onih zbog čije zavisti vaša veza može patiti. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila.

POSAO: Na poslu ste rasejani, ali ako se dovoljno koncentrišete, uspeh će biti uz vas, samo budite oprezni u svojim postupcima. Budite pažljivi i dobronamerni prema kolegama; postavite pozitivan primer koji će svi da slede. Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate.

ZDRAVLJE: Ne znate da li biste pre da se zabavljate i ispraznite od naboja, ili da samujete i napunite se energijom – radite i jedno i drugo naizmenično, da biste održali mentalnu ravnotežu i zdravlje.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Za one koji imaju partnera – imate o čemu da razgovarate, prisetićete se uspomena i nekadašnjih zajedničkih aktivnosti i, ako je slučajno došlo do svađe, naći ćete način za pomirenje. Trenutni nivoi energije mogu na neko vreme umanjiti vašu uobičajenu radost i sreću, ali to će biti kratkog daha. Rešenje pronađite u tome što ćete ponuditi svoje vreme i pomoć članovima porodice i prijateljima. Prevazilaženje poteškoća vam ide u prilog. Slobodni Lavovi, nemojte se ljutiti ili razočarati ako vam simpatija ne uzvraća osećanja, već mirno nastavite potragu za ljubavlju – koju prvo uputite sebi. Kad volite sebe – voleće vas i drugi.

POSAO: Povećana pažnja pri obavljanju zadataka pomoći će vam da izbegnete greške i da se sačuvate od stresa i umora. Možda ćete se suočavati sa poteškoćama i neuspesima koje ste sami izazvali, pa ih prihvatite mirne glave i potražite pomoć ako je potrebno. Vaše ideje će biti podržane ako ih taktički i suptilno iznosite na diskusiju. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni.

ZDRAVLJE: Slušajte svoju intuiciju i svoje telo – ako vam signalizira da je vreme za odmor i pauzu, ispoštujte to, rasporedite svoje snage da ne biste ugrozili zdravlje.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 28. april   4. maj

LJUBAV: Čini se da je sve što se odvija u vašem životu uobičajeno, i osećate se mirno, ali ste napeti, što se odražava na odnos s partnerom. Naglas recite sebi da ne želite da se osećate loše, pa počnite da uvodite zdrave navike u svoju svakodnevicu i ujedno svakodnevno iskreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vas tišti. Na taj način će vam raspoloženje biti pozitivnije, osećaćete se prijatnije, što će povoljno uticati na vašu vezu. Slobodne Device, ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda ćete uvideti da se pojavljuje sasvim drugačija slika – i to ona koja će vam više odgovarati. Ako imate potrebu da se nekom javite – to i učinite. Ako ne dobijete odgovor koji očekujete, jednostavno nastavite dalje, znajući da ste pokušali.

POSAO: Mogući razlog za intrige na radnom mestu je u vestima o materijalnom uspehu koji će vas uskoro obradovati. Pokrenite određeni zadatak koji vam je dodeljen ako želite da pokažete svoje sposobnosti. Da biste na duže staze bili uspešni, morate biti uporniji u svom pristupu, ali oprezno – jer možete upropastiti svoj autoritet zbog svoje brzopletosti. Uskoro ćete možda morati da revidirate svoje planove za budućnost.

ZDRAVLJE: Možete se osećati iscrpljeno i premoreno, što zbog angažovanja na poslu, što zbog meteoroloških prilika. Opustite nerve na načine koji vam najviše prijaju, boravak u prirodi će pomoći.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 28. april – 4. maj, pročitajte i naš mesečni horoskop za maj.

Comments