nedeljni horoskop OVAN 3 Nedeljni horoskop: 28. avgust   03. septembar

LJUBAV: Naporna nedelja za Ovnove u partnerskim odnosima – konstelacija planeta može da isprovocira krizne situacije, ali i veliki uspeh partnera, uz vašu podršku, u zavisnosti od toga kakva atmosfera preovlađuje u vašim odnosima. Slobodni Ovnovi su u ovom periodu skloni preispitivanju i kontemplaciji – ovo je momenat kada možete revolucionarno proširiti svoju perspektivu i svoje viđenje sebe u realnosti života i ljubavi. Drugim rečima, možete napokon shvatiti šta zaista želite. 

POSAO: I na poslovnom polju izazovan period – možete postići uspeh i podići nivo svojih profesionalnih dostignuća, ali možda nećete moći da se krećete neposredno ka cilju, već ćete morati da taktizirate i prilagođavate svoje planove u hodu. Nemojte donositi impulsivne odluke. 

ZDRAVLJE: Može vas stići iscrpljenost iz prethodnog perioda, ukoliko niste umeli da se prištedite i to baš kad vam je potrebna energija i budnost. Stavite svoje zdravlje na prvo mesto. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. avgust   03. septembar

LJUBAV: Samo će dobra komunikacija u ovom periodu pomoći da osnažite i produbite svoju vezu, a planetarni aspekti podržavaju razmenu misli, strahovanja i uverenja. Slobodni Bikovi osećaju nemir i ustreptalost. Zvezdani savet je da kontrolišete svoju impulsivnost, kako ne biste ostavili loš utisak i obeshrabrili nekog ko vam se veoma dopada. 

POSAO: Dobar period za korak ka ciljevima i realizaciji ideja koje ste već razvili. Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, period inspiracije i produktivnosti, koji će vam doneti dobit. Povoljan momenat za investicije o kojima već neko vreme razmišljate. 

ZDRAVLJE: Aktivan odmor je ono što zvezde savetuju – sportske aktivnosti, izlet u prirodi, plivanje, planinarenje, zarad obnavljanja zaliha energije i održavanja stabilnosti. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. avgust   03. septembar

LJUBAV: Harmoničan i romantičan period za Blizance u partnerskim odnosima, naročito ako ste nedavno sreli svoju srodnu dušu. Uživajte u zajedničkim aktivnostima i intenzitetu osećanja. U dugim vezama, period opuštanja i rasterećenosti, koji ste dugo priželjkivali. Slobodni Blizanci treba da pokažu samopouzdanje i samosvest, ali nenametljivo i bez nekih velikih reči i gestova – pokažite skromnost i stabilnost, ukoliko želite da zainteresujete osobu koja je zainteresovala vas. 

POSAO: Planetarni aspekti bi mogli da otkriju neke nesigurnosti, koje obično uspevate da prikrijete. Budite umereni i staloženi u obraćanju ljudima u vašem poslovnom okruženju, pa ćete zaslužiti poverenje i pridobiti saradnike za svoj projekat, ili ih ubediti u ispravnost svog načina rada. Otvaraju vam se kreativne mogućnosti zarađivanja, putem interneta i društvenih mreža. 

ZDRAVLJE: Razmotrite neke praktične aspekte svoje dnevne rutine, pa ćete pronaći ono što vam ometa san, izaziva alergije i nervozu. Više se krećite. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. avgust   03. septembar

LJUBAV: Ukoliko želite da vam partner oda neko priznanje, ili prihvati vaš pristup nekoj aktivnosti ili problemu, nemojte se za to zalagati strastveno i dramatično – predstavite ono što imate nonšalantno, pa partner neće osetiti prisilu i otpor, koji obično oseća kad vaše emocije preuzmu vođstvo. Slobodni Rakovi bi mogli da se nađu u situaciji da prodrmaju svoje stavove o emocijama i strasti i da se oslobode nekih stereotipa. Videćete emotivni svet iz šire perspektive i otkrićete nove mogućnosti. 

POSAO: Nepovoljan period za poslovnu komunikaciju – odložite sastanke, a svaku informaciju ili savet koji dobijete u poslovnom okruženju, proverite i preispitajte. Postavite jasan cilj i krenite u realizaciju bez odugovlačenja – ali nemojte ni žuriti, samo se pokrenite i držite na umu ono što želite da ostvarite. 

ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje i stabilno zdravlje mogla bi da vam naruši nesanica – kanališite višak te nervozne energije kroz fizičku aktivnost. 

Comments