ovan 1 Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart

LJUBAV: Ljubav je u vašem srcu, bez obzira kakvo je stanje u vašoj vezi trenutno. Ovo može biti nedelja pomirenja, opraštanja, smirenja, nakon perioda nesuglasica i nerazumevanja. Prihvatite ono što vam se pruža. Slobodni Ovnovi će biti nestrpljivi i nervozni – nećete znati na čemu ste, a osećaćete da suviše energije ulažete u neizvesne i bezvredne odnose. Okrenite se prijateljima i uživajte u proverenom društvu.

POSAO: Ako je vaš posao vezan za putovanje, očekujte neprijatnosti u ovom periodu. Nestrpljivi ste da počnete da realizujete svoje ideje i težnje i svašta će vam padati na pamet – ne plašite se svoje inventivnosti i prepustite se toj energiji – zanimljive stvari mogu da se dogode!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je “razdrmavanje” i izlazak iz rutine. Vašem mentalnom i fizičkom zdravlju, najviše će pogodovati – lud provod! Ne odupirite se lošim navikama u ovom periodu, nego svesno uživajte u njima.

bik 1 Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart

LJUBAV: Moguće je da ćete se u ovom periodu suprotstaviti partneru vrlo principijelno – zvezde vam savetuju da se držite svojih stavova, koji će inicirati promene u vašoj vezi, jer potrebna su vam nova pravila i granice. Slobodni Bikovi će više uživati u samoći, nego u druženju i mogućnosti da nekog upoznaju i izađu na sastanak. Razmišljajte o svojim osećanjima, o onome što želite da dobijete u ljubavi i onome što ste spremni da pružite.

POSAO: Imaćete odličnu poslovnu komunikaciju i saradnju u ovom periodu – puni ste dobrih ideja i veoma ste praktični, a saradnici su u potpunosti uz vas. Slušajte pažljivo njihove savete, jer vas mogu inspirisati i dopuniti vaše ideje. Kreativna promena je pred vama, zvezde vam savetuju strpljenje i diplomatiju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove. Imate nešto “kredita” da popuštate svojim ne baš zdravim navikama.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart

LJUBAV: U odnosu je zavladala rutina, koja je ujedno i stabilnost – ali, vi ste nemirni. Stavite svoje nezadovoljstvo sa strane i pokušajte da analizirate situaciju i da donesete razumne i praktične odluke. Ako morate nešto da menjate – neka to bude nešto što se tiče vašeg izgleda, to će vam pružiti satisfakciju. Slobodni Blizanci će biti zadovoljni sobom, ukolko im pođe za rukom da ne upadaju u konfliktne situacije, koje će provocirati bes i nervozu. Nemojte rizikovati da oni kojima ste privlačni i simpatični, promene mišljenje (i počnu naširoko da ga saopštavaju svima). Zvezde savetuju smirenost, strpljenje i promišljanje pre bilo kakvog reagovanja.

POSAO: Pad energije i motivacije tokom ovog perioda – ali, vi to možete sebi da dozvolite. Dakle, pomerite nogu sa gasa, prebacite menjač u “ler” i pustite da vas motor rutine vozi dalje. Shvatite to kao predah, između prošlih i predstojećih napora i angažovanja.

ZDRAVLJE: Usamite se i izležavajte se koliko god možete. Ukoliko imate neke zdravstvene smetnje, svakako ne treba da ih ignorišete i “pregurate” na nogama. Odmorite se i napunite baterije, savetuju zvezde.

rak 1 Nedeljni horoskop: 28. februar – 5. mart

LJUBAV: Neuobičajeno ste introvertni u partnerskim odnosima tokom ovog perioda, pa se može desiti čak i da vam partner prebacuje zbog sebičnosti. Nemojte reagovati impulsivno i svađati se da biste se odbranili, nego recite partneru kako se osećate i šta vam je potrebno. Slobodni Rakovi će imati prilike da započnu veoma zanimljiv i buran period na ljubavnom planu. Avantura, zaljubljivanje, neizvesnost – to će vas držati u formi neko vreme i na vrhu energetskog talasa.

POSAO: U poslu slušajte svoju intuiciju – ne zanemarujte onaj glas upozorenja, nego verujte sebi više nego drugima. Moguće da ćete odugovlačiti sa nekim stvarima i gubiti vreme, pa je potrebno da se bolje organizujete. Ako vas posao muči, preispitajte svoje motive.

ZDRAVLJE: Vodite računa o nivou energije i o imunitetu – ne iscrpljujte se i pokušajte da se držite dnevnog rasporeda i redovnog ritma života, da ne biste kompromitovali svoje zdravlje.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments