ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 28. januar   3. februar

Iako vam slede veoma dobri dani kada je posao u pitanju, trebalo bi da povedete računa malo o rokovima. završavajte stvari onako kako ste se dogovorili sa saradnicima, bez prekoračenja dogovorenih rokova. Moguće je da ćete upoznati jednu interesantnu osobu preko posla, zbog koje ćete poželeti da promenite svoj singl status, jer će vas očarati svojim izgledom, govorim, apsolutno svim što je čini neodoljivom. Kada su zauzeti Ovnovi u pitanju, nemate brige, jer je ovo miran period za vas i partnera.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. januar   3. februar

Bikovi, spremno dočekajte naredni period, jer dolazi vreme kada ćete imati mnogo uspeha na poslovnom planu. Izlažite ideje i planove koje ste do sada držali za sebe, jer će svi imati za njih razumevanja i dočekaće vas širom raširenih ruku. Osim toga, ukoliko ste planirali neke veće promene, poput napredovanja ili promene radnog mesta, ovo je odličan period za to. Dok sve sija na poslovnom planu, ni ljubav ne zaostaje. prijaće vam flert, pa se više družite i izlazite, međutim, kod zauzetih pripadnika ovog znaka moguće su neke nesuglasice sa partnerom.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. januar   3. februar

Sve više novih poznanstava donosi vam povoljne informacije i situacije kada je posao u pitanju. čak će doći i do obnavljanja nekih starih kontakata i prijateljstava koja vam mogu dobro poslužiti u nekim novih profesionalnim poduhvatima. Međutim, ne obnavljaju se kontakti samo na tom, već i na ljubavnom nivou, što donosi zanimljiv period kada je emotivni život u pitanju. Poslušajte prijatelje kada su emocije u pitanju, jer će vam dati odlične savete.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 28. januar   3. februar

Ovo je period kada ćete osetiti snažnu motivaciju kada je posao u pitanju. Ono što će vas naviše “gurati” napred jesu ljudi koje smatrate konkurencijom, zbog čega ćete odjednom poželeti da uradite mnogo toga. No, potrebno je da vodite računa kako se ne biste negde između istovremenih obavljanja svega izgubili. Vodite računa o sukobima koji nastaju sa saradnicima, jer mogu izazvati veće probleme, izbegavajte nesuglasice zbog neosnovanih tvrdnji. Kada su slobodni Rakovi u pitanju, smeši im se novo poznanstvo sa osobom koja nije iz njihovog okruženja, dok će zauzeti pripadnici ovog znaka želeti da nametnu svoju volju, razmišljanja, partneru, zbog čega su moguće nesuglasice.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments