ovan 1 Nedeljni horoskop: 28. jun – 4. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima afmosfera je još uvek osetljiva i napeta, ali ne tako zapaljiva, kao u prethodnom periodu. Trebalo bi da se do kraja nedelje umorite od preterane osetljivosti i razmirica i rešite da se manje nervirate. Sa tim stavom, lakše će vam biti da primetite ono pozitivno kod partnera, a to je da vas pokreće i inspiriše na akciju i da vam donosi dobro raspoloženje – kad mu to dozvolite. Slobodni Ovnovi će uživati u udvaranju, druženju, izlascima i flertu, a jedno poznastvo koje može doći preko posrednika (neko će vas upoznati), može da vas zaintrigira i privuče.

POSAO: Sve što je vezano za papire, dokumentaciju, ugovore, dozvole, ići će vrlo naporno i mučno tokom ove nedelje. Krajem nedelje se ipak stvaraju povoljne okolnosti, tako da svi zastoji mogu odjednom da se prevaziđu. Biće i zanimljivih ponuda i dogovora, ali ne žurite sa donošenjem odluka. Ako treba da izvšršite neku veću finansijsku transakciju, sačekajte kraj nedelje, inače će uplate kasniti.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza i nagli padovi energije (i skakanje pritiska). Sunce nije vaš prijatelj ovih dana, izbegavajte da mu se izlažete, šetajte uveče i sve fizički napornije poslove ostavite za kraj dana.

bik 1 Nedeljni horoskop: 28. jun – 4. jul

LJUBAV: Na površini, između vas i partnera sve je u redu, ali iznutra osećate pritisak nezadovoljstva i neke neizvesnoti. Ne znate ni sami šta vas izjeda, ali vam remeti stabilnosti i mir. Razgovarate, družite se, ima nežnosti, ali nešto vam nedostaje – potrebno vam je da se više opustite i da imate poverenja i u partnera i u sebe i u snagu vašeg odnosa. Slobodni Bikovi – ove nedelje uživajte u neobaveznim kontaktima i flertu, ne žurite da uđete u neku emotivnu priču, samo zato što ste osetili da biste mogli. Niste još uvek spremni za vezu, pa se zato opustite i družite se i zabavljajte, ne forsirajte ništa.

POSAO: Pokretanje u smislu napretka u karijeri ili proširenja obima posla, moguće je u drugoj polovini sedmice. Istovremeno, stižu uznemirujuće vesti i informacije – poslovna svakodnevica je sve drugo, samo ne dosadna. Kratki rokovi, veliki zahtevi, pritisak i nervoza – ali vaše pozicije su stabilne i sa izgledima na bolje i profitabilnije. Novac dolazi redovnim tokovima, ali troškovi se uvećavaju, nemojte kasniti sa pokrivanjem računa.

ZDRAVLJE: Nerovoza će vam se verovatno ispoljiti u vidu alergije ili nekih promena na koži – nemojte zanemarivati sebe, samo zato što ste u brizi i gužvi. Ostanite u kontaktu sa svojom intuicijom i slušajte svoj zdrav razum.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 28. jun – 4. jul

LJUBAV: Neispunjena očekivanja će vam remetiti odnose sa partnerom, do te mere da ćete biti skloni vrlo burnom reagovanju. Pokušajte da shvatite da su vaša očekivanja vaš problem, odnosno, da vas prevelika i nerealna očekivanja dovode do razočaranja. Bolje je da pokušate sa partnerom otvoreno da razgovarate, nego da se raspravljate, jer niti ćete nešto rešiti, niti ćete se osećati bolje zbog ispoljavanja negativnosti. Slobodni Blizanci su vrlo šarmantni – prosto blistate u ovom periodu i možete da birate kome ćete pokloniti svoju pažnju, ako uopšte želite da birate. Najverovatnije je da niste spremni za ulazak u vezu i da će sva udvaranja i flert ostati bez nekog značajnijeg ishoda.

POSAO: Na kraju ste nerava i energije, neki zahtevi posla vas suviše iscrpljuju, gubite koncetraciju i stvari vam izmiču iz ruku. Može vam se desiti da u tom stanju malodušnosti i umora napravite neku grešku, zbog koje ćete imati problema neko vreme. Vodite računa o papirima, ugovorima i dokumentaciji i nemojte ništa raditi na brzinu, niti donositi odluke u stanju ljutnje i napetosti. Ako imate neke dileme, ne pokušavajte da ih razrešite u ovom periodu, bolje sačekajte da se stvari same raspletu. Finansije su stabilne, ali krajem nedelje se može pojaviti iznenadni trošak.

ZDRAVLJE: Ne osećate se baš sjajno, a vaša nestabilnost se može iskazati kroz variranje krvnog pritiska, rasejanost i moguće povrede. Dodatno povedite računa o sebi i drugima, ako ste vozač.

rak 1 Nedeljni horoskop: 28. jun – 4. jul

LJUBAV: Odnosi sa partnerom se stabilizuju – sa poslednjom nedeljom juna ulazite u povoljan ljubavni period. Tenzije opadaju, mada će biti trenutaka nervoze i sukoba, pa možete da se opustite i posvetite pozitivnim stranama vašeg odnosa. Trenutak je povoljan za unošenje suptilnih promena, koje se tiču dnevne rutine u vašem odnosu, vremena koje provodite zajedno i onog koje provodite, ili ne stižete da provedete sami. Slobodnim Rakovima se pruža prilika da ostvare nešto više od flerta sa osobom koju će upoznati preko prijatelja, ili preko društvenih mreža. Dopustite sebi da se opustite i uživate ne razmišljajući o tome kuda to vodi, a letnja romansa vas može prijatno iznenaditi u tom smislu.

POSAO: Osećate potrebu da nešto promenite u svom pristupu poslu, ili da se oprobate u nečemu novom, pa će vam se vrlo verovatno i ukazati prilika da to uradite, odnosno, da u ovom periodu pokrenete proces koji vodi ka tome. Inicijativa može da bude vaša, ali može da bude i predlog osobe sa kojom imate dobru saradnju i kojoj verujete. Moguće su greške sa papirima i dokumentacijom, pa vodite računa o svemu što potpisujete i pečatirate. Mogući neočekivani novčani prilivi, kroz dodatni poslovni angažman.

ZDRAVLJE: Osećate se prilično energetski potrošeno, a zahtevi svakodnevice vas iscrpljuju. Potrebno vam je osveženje, odmor, samoća, putovanje – obezbedite sebi bar jedno od svega.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments