Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 28. septembar   4. oktobar

Ova nedelja neće biti toliko sjajna kada je posao u pitanju. Očekuje te dosta zastoja, komplikacija, pa čak i konflikata, zato je najbolje da se ovih dana primiriš i sačekaš da oluja prođe. Ljubav takođe donosi sitne probleme, naročito sa ljubomorom. Ovo definitivno nije tvoja nedelja, zato pokušaj da maksimalno iskontrolišeš svoja osećanja i reakcije.

bik 1 Nedeljni horoskop: 28. septembar   4. oktobar

Na poslovnom planu osećaš veći pritisak nego obično i to te jako frustrira. Ukoliko ne možeš da podneseš taj tempo, jednostavno razgovaraj sa nadređenima kako biste rešili problem. Ljubav donosi sitna razočaranja u vezi sa partnerom, ali ništa bitno se neće desiti što bi moglo da naruši vaš odnos. Nastavite da uživate u svojoj ljubavi.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 28. septembar   4. oktobar

Prilično si zbunjena u vezi sa poslom i svojim trenutnim statusom. Čini ti se treba da doneseš neku važnu odluku, ali takođe misliš da, šta god da odlučiš, to nije ono što želiš i što je ispravno. Posavetuj se sa nekim ko može da proceni šta je najbolje za tebe. Kada je reč o ljubavi, izuzetno si raspoložena za flert, druženje i zabavu. Iskoristi taj mood da upoznaš nekog zanimljivog!

rak 1 Nedeljni horoskop: 28. septembar   4. oktobar

Toliko si posvećena poslu da gotovo da radiš 24/7 samo da bi ostvarila sve svoje ciljeve i planove o napretku. Ovo je sjajno, samo se potrudi da se malo i odmaraš! U ljubavi si dominantna i često deluješ suviše napadno partneru zbog čega može doći do nesuglasica i rasprava. Možda bi trebalo da spustiš loptu kako ga ne bi oterala od sebe.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice