nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Budite spremi na emotivne trubulencije i iznenađenja u odnosu sa samim sobom. Bilo da ste singl ili u vezi, osetićete jake želje i strast prema novoj osobi u svom životu – koja će vam ukazati na to da vaš savršeni mali svet zapravo i nije tako savršen. Kontrolišite svoje emocije i nemojte lako upasti u vatru, ali nemojte ni ostajati na starom. Donesite odluku, pokušajte da iskomunicirate svoja uskomešana osećanja i na kraju će se sve odigrati dobro po vas. Prijatelji će biti vaša najveća podrška u ovom periodu, poslušajte ih i nemojte o svemu odlučivati sami. Dva uma su pametnija od jednog.

POSAO: Čeka vas uspešan i unosan period, ali i gubitak autoriteta u timu usled vašeg nezrelog ponašanja. Nemojte misliti samo na sebe i imajte razumevanje za kolege – podrška u budućnosti će vam značiti. 

ZDRAVLJE: Osećate i emotivni i fizički umor. Vreme je da povratite zdrav san, uvedete kvalitetnu ishranu i posvetite se sebi. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Nemojte potcenjivanti nesporazume i razočarenja u ljubavi u ovom periodu, jer su oni možda znak da vaša veza više nije ono što je nekad bila – i neće se ni vartiti na staro. Partner će možda pokušati manipulacijom da vas ubedi u suprotno, ali na vama je da verujete svojoj intuiciji i osećaju. Budite strpljivi, ne donosite nagle odluke, ali se ne dajte ni zavarati. Zvezde su uz vas i daju vam samopouzdanje koje vam je potrebo ua promenu. Singl Bikovi će se možda naći u emotivnoj situaciji koja će ih naterati da preispitaju svoje principe i moralna načela. Ne brinite se, stvari nisu samo crne ili samo bele, a za svaki odnos potrebno je dvoje ljudi koji žele istu stvar. Budite obazrivi, ali i hrabri. Slušajte svoje srce.

POSAO: Opterećuje vas zarada i umesto da se fokusirate na rešenje problema, vi upadate u emotivnu vatru i rasprave na radnom mestu. Pokušajte da savladate svoje emocije, budete racionalni i stavite svoju vrednost do znanja kroz otvorenu komunikaciju. Iznenadićete se koliko možete da dobijete onda kada se postavite kao zrela, odrasla osoba. 

ZDRAVLJE: Borite se sa intenzivnim promenama raspoloženja i imate krizu identiteta. Osamite se i vratite svojim iskrenim željama i interesovanjima.

 nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Planete su na vašoj strani, blistate, srećni ste i harizmatični. Ukoliko imate svom partneru da saopštite važne vesti, sada je pravi trenutak za to. Vaša komunikacija u vezi će biti jasna i uspešna, što će dovesti do osnaživanja odnosa, a možda čak i do sledećeg koraka u vezi. Singl Blizanci će takođe biti raspoloženi za otvorenu komunikaciju, te svojoj simpatiji mogu konačno priznati da im se dopada i načiniti prvi korak. Zvezde vas podržavaju u startovanju nove veze, koja će vas učniti još zadovoljnijim. Jedino što je važno je da pre ulaska u nov odnos analizirate svoje ponašanje u prethodnim vezama, kako u ovoj ne biste ponovili iste greške. 

POSAO: Veoma ste fleksibilni, ali i veoma stabilni u svojim dobrim poslovnim odlukama. Ovo je pravi trenutak da ugovorite uspešne buduće saradnje. Takođe, ovo je idealan period za proširenje svojih znanja, učenje i napredovanje u svakom smislu. 

ZDRAVLJE: Puni ste energije, prosto isijavate. Vi se već brinete o svom mentalnom i fizičkom zdravlju – i to se vidi. Samo nastavite tako.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Ukoliko uspete da unesete harmoniju u vezu, vi i vaš partner ćete izbeći sve potencijalne negativne situacije i ojačati svoj odnos. Međutim, ukoliko budete sebični i pokušavali da ostvarite samo svoje potrebe, bez kompromisa sa partnerom – sledi vam turbulentan period. Tada ćete imati velike promene raspoloženja i nećete imati više jasnu viziju zajedničke budućnosti i možda ćete napraviti poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Singl rakovi bi u ovom periodu trebalo da se fokusiraju na sebe i da ne traže partnera po svaku cenu. Možda ćete i naići na osobu sa kojom možete da se zamislite, ali ako budete srljali u odnos on će se završiti neslavno i brzo. 

POSAO: Osetićete nezadovoljstvo i manjak komunikacije na poslu, što vas može učiniti depresivnim. Ipak, uspeh je bliže nego što vam se čini i zato nemojte na prvu loptu donositi zaključke. Ne prepuštajte se emocijama koje vas možda varaju, pokušajte da aktivirate racio.

ZDRAVLJE: Umirite se, oprobajte se u meditaciji. Potrebno vam je da izbalansirate svoje emocije, a ishranom možete pokušati da regulišete i hormone. 

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Singl Lavovi, osoba na koju ste usmerili svu svoju pažnju vam neće uzvratiti istom merom, i mada znamo da vi teško odustajete i imate ego koji ne podnosi poraz, možda je vreme da okrenete drugi list i odustanete od ovog odnosa. Ukolio to učinite, veoma brzo će se u vašem životu otvoriti nove mogućnosti za uspešan romantični odnos. Zauzeti Lavovi osećaju harmoniju i zato je ovo možda pravi trenutak da sagledate svoju vezu iz svih aspekata i razumete zašto je ona toliko dobra. To će vas navesti da još više cenite svog partnera, što će produbiti vaš međusobni odnos. 

POSAO: Primetićete ljubomoru među kolegama na putu ka svom uspehu i višoj poziciji. Ipak, nemojte se upuštati u sitne rasprave, ne dozvolite da vas ometu zli jezici. Budite uporni, pažljivi u sklapanju dogovora i kasnije ćete uživati u plodovima svog stpljenja i rada. 

ZDRAVLJE: Pokušajte da se klonite drame kako biste sačuvali svoje mentalno zdravlje. Uživajte u sportu, trčaju i ispoljavanju energije kroz fizičku aktivnost – jer će vas to dovesti do mira sa sobom. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 29. april   5. maj

LJUBAV: Sada je pravi trenutak da sve Device u stabilnim vezama svojim partnerima stave do znanja da iako mogu mnogo da istolerišu – ipak imaju svoje granice. Individualno ćete napredovati kao osoba, što može dovesti do konflikta sa partnerom koji ne može da isprati vaš emotivni rast. Nemojte ulaziti u rasprave i dokazivanja, budite smireni, sigurni u sebe i sačekajte da se vaš partner snađe sam sa sobom – jer vas nakon turbulencija očekuje samo dublje međusobno razumevanje. Singl Device proći će kroz turbulentan period u kojem će se u njihovom bliskom okruženju naći osoba koja pokazuje interesovanje za njih, ali zapravo nema ozbiljne namere. Pokušajte da se saberete, ne “padnete” na lažna obećanja i cenite sebe – i izaći ćete jače i srećnije nego što ste bile iz ove nemile situacije.

POSAO: Uzdajte se u sebe, svoje sposobnosti i ciljeve koje ste postavili. Nemojte potpisivati ugovore i raskalašno se trošiti, ovo je period za razvoj i rast vaše karijere, ulaganja i pažljive korake. Osetićete potrebu da promenite radno okruženje, u čemu će vas zvezde podržati. 

ZDRAVLJE: Osećate se zaglavljeno u mestu što vas čini nervoznim. Otputujte, upoznajte nove ljude i zanemarite veliku odgovornost koju osećate prema ljudima u svom žiotu. Da li oni isto toliko brinu o vama?

Comments