10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/4

ovan21111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

Odmorili ste se, napunili baterije i vreme je da se konačno posvetite maksimalnom angažmanu na poslu. Posvetite se prioritetima i hitnim stavkama, dugoročne planove ostavite za kasnije. Previše se preopterećujete šta će biti sutra, razmišljajte o trenutnim zadacima i dnevnim zaduženjima. Potrebno je i da izgladite odnose sa saradnicima, jer vas već duže vreme brinu lošiji međuljudski odnosi sa kolegama. Počeli ste previše emotivno da doživljavate svaku kritiku i sugestiju i ako vam neko zameri i najmanju sitnicu, dočekate ga na nož i spremni ste za borbu. Opustite se, na radnom mestu vas poštuju i cene i niko vam ne podmeće nogu. Zauzeti će osetiti malu dozu ljubomore i tražiće od partnera da im svakodnevno dokazuje vernost i odanost. Imate utisak da se previše dajete, pa tražite i da partner reaguje istom merom. Slobodni će brzo izgubiti interesovanje za osobu koja im se nabacuje i poželeće da stupe u vezu sa osobom koja je avanturističkog duha i slobodnih shvatanja.

bik11111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

Puni ste novih ideja, motivisani ste da se dokažete i pokažete u punom sjaju. Previše kolege ubeđujete da ste u pravu, pa imate utisak da ljudi izbegavaju da ulaze u rasprave sa vam. Bićete skloni raspravama i branićete svoje stavove adekvatnim argumentima, ali saradnici će steći utisak da ste teška i brzopleta osoba. Povucite ručnu i budite staloženiji i ne ulazite svaki put u raspravu, čak i kada su drugi pogrešili. Da ste bili u pravu brzo će izaći na videlo pa ćete zadovoljno trljati ruke. Slobodni će flertovati, zabavljati se i duga, stabilna veza im neće biti prioritet, dok će zauzeti pripadnici ovog znaka imati želju da partner bude malo spontaniji, jer stičete utisak da je previše krut i nesklon zabavi, šalama i izlascima.

blizanci21111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

U vašoj karijeri desiće se preokret, rastrzani ste na više strana i ne znate kojim putem bi ste pošli. Ovo stanje posebno se odnosi na one koji su bez posla, jer imate ponuda sa više strana, a niste sigurni koji izbor da napravite. Zaposleni trenutno osećaju da su previše zatrpani poslom, da su pred njih stavljeni nerealni zahtevi i očekivanja. Takođe, previše se pravdate i izgubili ste samopouzdanje. Kolege previše dižete u nebo iako imate utisak da su bolji od vas, oni vam zavide na vašem uspehu i što stižete svaku obavezu da izvršite na vreme i bez pogovora. Zauzeti Blizanci posvetiće se maksimalno voljenoj osobi i biće tolerantniji nego inače, dok će slobodni uleteti u ljubavni trougao i dodatno sebi iskomplikovati život.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice