5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/4

ovan21111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

Odmorili ste se, napunili baterije i vreme je da se konačno posvetite maksimalnom angažmanu na poslu. Posvetite se prioritetima i hitnim stavkama, dugoročne planove ostavite za kasnije. Previše se preopterećujete šta će biti sutra, razmišljajte o trenutnim zadacima i dnevnim zaduženjima. Potrebno je i da izgladite odnose sa saradnicima, jer vas već duže vreme brinu lošiji međuljudski odnosi sa kolegama. Počeli ste previše emotivno da doživljavate svaku kritiku i sugestiju i ako vam neko zameri i najmanju sitnicu, dočekate ga na nož i spremni ste za borbu. Opustite se, na radnom mestu vas poštuju i cene i niko vam ne podmeće nogu. Zauzeti će osetiti malu dozu ljubomore i tražiće od partnera da im svakodnevno dokazuje vernost i odanost. Imate utisak da se previše dajete, pa tražite i da partner reaguje istom merom. Slobodni će brzo izgubiti interesovanje za osobu koja im se nabacuje i poželeće da stupe u vezu sa osobom koja je avanturističkog duha i slobodnih shvatanja.

bik11111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

Puni ste novih ideja, motivisani ste da se dokažete i pokažete u punom sjaju. Previše kolege ubeđujete da ste u pravu, pa imate utisak da ljudi izbegavaju da ulaze u rasprave sa vam. Bićete skloni raspravama i branićete svoje stavove adekvatnim argumentima, ali saradnici će steći utisak da ste teška i brzopleta osoba. Povucite ručnu i budite staloženiji i ne ulazite svaki put u raspravu, čak i kada su drugi pogrešili. Da ste bili u pravu brzo će izaći na videlo pa ćete zadovoljno trljati ruke. Slobodni će flertovati, zabavljati se i duga, stabilna veza im neće biti prioritet, dok će zauzeti pripadnici ovog znaka imati želju da partner bude malo spontaniji, jer stičete utisak da je previše krut i nesklon zabavi, šalama i izlascima.

blizanci21111111111 Nedeljni horoskop: 29. avgust   4. septembar

U vašoj karijeri desiće se preokret, rastrzani ste na više strana i ne znate kojim putem bi ste pošli. Ovo stanje posebno se odnosi na one koji su bez posla, jer imate ponuda sa više strana, a niste sigurni koji izbor da napravite. Zaposleni trenutno osećaju da su previše zatrpani poslom, da su pred njih stavljeni nerealni zahtevi i očekivanja. Takođe, previše se pravdate i izgubili ste samopouzdanje. Kolege previše dižete u nebo iako imate utisak da su bolji od vas, oni vam zavide na vašem uspehu i što stižete svaku obavezu da izvršite na vreme i bez pogovora. Zauzeti Blizanci posvetiće se maksimalno voljenoj osobi i biće tolerantniji nego inače, dok će slobodni uleteti u ljubavni trougao i dodatno sebi iskomplikovati život.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice