7 vaga Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Zvezde podstiču parove da se zbliže i zajedno prođu kroz situacije iz porodične istorije. Posvetite vreme jedno drugome i istinski se upoznajte – uključujući i međusobne korene. Na taj način, ojačaćete svoju ljubav i postaćete saosećajniji. To će vas odvesti do neočekivanih razgovora sredinom nedelje, što će se isprva možda činiti teškim, ali će rezultirati dodatnim jačanjem poverenja. Ako ste slobodni, moraćete da definišete šta je ono što zapravo želite. Trenutno nije povoljan astrološki period za ulazak u novu vezu, pa se savetuje da se suzdržite od neizvesnih dejtova.

POSAO: Razmislite unapred, kvalitetna organizacija će vas osloboditi prekomernog stresa. Imate priliku da proširite svoje profesionalne i finansijske horizonte. Druga polovina nedelje će doneti željenu tranziciju i dobićete šansu da istražite nove oblasti i otkrijete da posedujete dosad vama nepoznate talente. Vaš život će biti šaren, uzbudljiv i pun iznenađenja. Neka vam vizija bude usmerena ka budućnosti, koja je prepuna nepoznatih i perspektivnih prilika.

ZDRAVLJE: Vaš imunološki sistem će imati koristi od trenutnog uticaja planeta, ali imajte u vidu da biste mogli da se osetite nelagodno zbog manjka kondicije tokom prvog dela nedelje. Druga polovina sedmice doneće bolje stanje. Iako će biti potrebna disciplina, postepeno će doći do poboljšanja.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Zvezde su na vašoj strani ove nedelje, odbacite sramežljivost i oživite varnice. Upoznajte nove ljude i stvorite nove kontakte. Učestvujte u aktivnostima koje vas čine srećnim i upoznaćete zanimljive osobe zainteresovane za slične stvari. Ako ste već u vezi, uživajte u zajedničkom provedenom vremenu i posvetite se novim avanturama koje će vas ponovo povezati. Vaš partner će posvećenost sa vaše strane percipirati kao podršku i istinsku povezanost. Ipak, moraćete da sačekate određeni period vremena da se vaša veza popne na sledeći nivo – sada nije trenutak za venčanje.

POSAO: Imaćete više sreće na radnom mestu nego inače, što će vam omogućiti da napravite velike i značajne korake u karijeri. Vaš oštar instinkt i budna sposobnost za hvatanje prilika će napokon biti primećeni i nagrađeni. Budite u potrazi za novim prilikama i dočekajte ih s radošću. Ovo je potencijalno profitabilan period za finansije, a vaš pozitivan stav i proaktivnost će vas dovesti do uspešnih ishoda.

ZDRAVLJE: Na početku ove nedelje, može vam smetati manji zdravstveni problem. Posavetujte se sa lekarom ako problem potraje. Što se tiče opšteg zdravlja, mogu vas mučiti stari hronični problemi.

9 strelac Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Sukob mišljenja bi mogao da izazove manje turbulencije u postojećim vezama, što će pojačati tenzije. Posvetite kvalitetno vreme jedno drugom i videćete da su nesporazumi samo privremeni. Ako ste slobodni, znajte da zvezde podržavaju spontane veze, ali ipak, nemojte da dozvolite sebi da se upuštate u neperspektivne odnose. Pametno upravljajte svojim vremenom, kako vas prenatrpanost obavezama ne bi udaljila od partnera, što može da rezultira primedbama sa druge strane.

POSAO: Dozvolite svojim komunikacionim veštinama da zasijaju. Prva polovina nedelje će svima pokazati da ste ubedljiv i asertivan govornik, što će doneti nove šanse. Budite samouvereni u svoje ideje, i ljudi će prihvatiti vašu viziju. Profitabilno i plodno partnerstvo je bliže nego ikad pre, samo morate da ostanete orijentisani na detaljima. Potražite prilike za javno govorništvo ili držanje prezentacija kako biste pokazali svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE: Bićete izdržljivi i snažni tokom prvog dela nedelje. Vaša fizička i mentalna istrajnost će takođe ostati na zavidnom nivou. Pazite na svoj digestivni sistem tokom vikenda.

10 jarac Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Slobodni Jarčevi, usudite se da eksperimentišete i nemojte da organičavate sebe u ljubavnom životu. Postoji mogućnost za početak uzbudljive veze sa intrigantnom osobom, ukoliko imate hrabrosti da se prepustite i razmišljate van okvira. Međutim, ostanite mentalno i emotivno pribani, čak i kada ste uzbuđeni. Ako ste u vezi, preispitajte zajedničke ciljeve i slavite ono što vas spaja i čini srećnim parom. Malo strpljenja pravi čuda u rešavanju nesuglasica, samo nemojte da donosite nagle zaključke.

POSAO: Iako možda nije najproduktivnija nedelja – uz adekvatne korake, može da postavi osnovu za buduće uspehe. Novi projekti možda nisu ispunili početna očekivanja, ali nemojte da zbog toga odustajete. Iskoristite ovo vreme za postavljanje ciljeva i usklađivanje strategija. Usredsredite se na to koje veštine će vas učiniti kompetentnijim u radu i budite prilagodljivi i otvoreni za nova partnerstva.

ZDRAVLJE: U prvom delu nedelje je bitno da ostanete relaksirani, a redovna praksa joge pomoći će vam da ostanete fit i zdravi. Na sreću, drugi deo nedelje će ostati pogodan za vaše zdravlje, pa možete očekivati da ćete završiti sedmicu vrlo energično.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Slobodne Vodolije će se ove nedelje prisetiti starih dana i možda razmišljati o bivšem partneru s kojim su stvari ostale nerazjašnjene. Imate harizmu koja privlači druge, i zato ste neretko otvoreni za neočekivane veze. Ipak, ova nedelja je drugačija i manje primećujete nove potencijalne partnere – vaša pažnja je usmerena na prošlost. Ako ste već u vezi, prisećanje na stare uspomene može da ojača vaš odnos. Povežite se sa svojim najdubljim osećanjima i prihvatite ranjivost – to vas neće učiniti slabijima, već se pokazati partneru da vam je istinski stalo.

POSAO: Ovo je vreme za ponovnu procenu finansijskih strategija ili pregled nerealizovanih zadataka. Obezbedite sebi miran i tih prostor kako biste staloženo razmislili o svojoj poziciji na poslu. Iskoristite slobodno vreme da pregledate budžet i razmotrite nove opcije za investicije. Slobodni dani oko Nove godine će vam prijati jer ćete povratiti fokus i vratiti se opušteniji na radno mesto.

ZDRAVLJE: Zbog užurbanog radnog rasporeda i drugih obaveza, možda nećete moći da dovoljno vremena posvetite svom zdravlju. Iz tog razloga, potrudite se da vikend rezervišete za fitnes i kuvanu hranu + mnogo salate.

12 ribe Nedeljni horoskop: 29. decembar   4. januar

LJUBAV: Slobodni pripadnici vodenog znaka će doživeti naizmenične uspone i padove. Potrebno vam je da napravite pauzu i brojite do 10 pre donošenja brzopletih odluka. Ipak, ovaj haos bi mogao da vas dovede do nove i, pre svega, misteriozne osobe. Držite srce otvorenim, ali budite oprezni – čuvajte se praznih obećanja i fokusirajte se na dela, umesto na reči. Ako ste u vezi, izbegavajte bezazlene sukobe i učinite nešto romantično, što će vas ponovo približiti. Bespotrebne svađe bi mogle da naruše vaš odnos na duge staze i stvore posledice koje niste očekivali.

POSAO: Ove nedelje, vaša karijera ide glatko. Iako niste fan rutinskog posla od 9 do 17č, stabilnost vam može prijati u narednom periodu. Fokusirajte se na jačanje postojećeg položaja. Budite disciplinovani i držite se rasporeda i dobićete priliku da poboljšate svoj položaj unutar kompanije. Izbegavajte nagle promene i impulsivne finansijske odluke. Iskoristite ovo vreme da izgradite odnose i povećate kompetencije, kao i da postavite čvrstu poslovnu platformu za buduće uspehe.

ZDRAVLJE: Kosmičke sile će uticati na vašu odgovornost prema zdravlju. Možete da očekujete poboljšanu ravnotežu između posla i privatnog života. Kao rezultat toga, vaša produktivnost će se povećati, a nivoe stresa ćete držati pod kontrolom.

Naslovna fotografija: pinterest.com

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments