Saznajte nedeljni horoskop: 29. mart – 4. april za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Imate o čemu da razgovarate sa partnerom – novih dešavanja je neprestano, pa vam je uvek zabavno, a ako se desila svađa – naći ćete način za pomirenje. Emotivni ste, ali u isto vreme stabilni. Radeći na svojim problemima, prvenstveno razgovorom o njima, dogodiće se neverovatne promene. Slobodni Ovnovi, ne čekajte ničiji poziv i ne dozvolite da vam veče “propadne” zbog drugog, već se organizujte prema sebi i svojim potrebama. Neprestani rad na sebi donosi uvide koji će vam pomoći da znate šta želite, a šta ne.

POSAO: U ovom periodu je moguće da živahnost, koju stvarate na radnom mestu, iritira vaše kolege, jer oni ne vladaju istom energijom kao vi, pa budite uviđavniji. Analiziranje vašeg, ali i tuđeg ponašanja koja se suprotstavlja vašem, doneće vam korist. Mogućnosti kreativnog zarađivanja novca će vam verovatno doći i putem interneta i društvenih mreža, pa ne odbacujte i takvu opciju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Redovan san pomaže, a za vikend dajte sebi za pravo da spavate još duže od uobičajenog.

2 bik Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Slobodni Bikovi, vreme je veoma prikladno i obećava više prilika za ljubav, flert i zabavu – a komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Imate tendenciju da sakrijete svoje iskrene emocije, ali uskoro ćete poželeti da izrazite ono što osećate. Bikovi u vezi, možda ćete morati da se smirite tokom ovog ciklusa – žurbom ništa nećete postići, a partnera ćete umoriti. Pokušajte da unesete pozitivna osećanja i spokoj u atmosferu kod kuće. Trenutak je pogodan za putovanje koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh zahteva da ne budete drski i preambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. U suprotnom, željeni ishod ćete promeniti u razočaranje. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Dobićete iznenađujuću ponudu, ali morate paziti na novac – nemojte pokretati nešto novo ako niste sigurni da će vam se isplatiti.

ZDRAVLJE: Priliv energije vam donosi osećaj da je sve moguće – zadržite taj optimistički stav, ali nemojte zbog njega postati nemarni prema sebi i svom zdravlju.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Blizanci u vezi, u ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene – jer je izvesno da se neće odvijati onako kako zamišljate, zvezde poručuju. Nemojte čekati povod, već iznenadite partnera odlaskom na večeru u restoran koji dosad niste posetili, ili predlogom za putovanje van ili po zemlji – na kom ćete se u potpunosti opustiti i posvetiti jedno drugom. Slobodni Blizanci, pozabavite se time da tačno odredite šta sve osećate i kako se osećate, to je ključ za lični razvoj i napredak emotivnog života. Nemojte čekati potvrdu prijatelja, već sami izađite u pozorište, bioskop ili drugu lokaciju koju želite da posetite.

POSAO: Očekujte dobru zaradu. Nalazite se u trenutku koji vam omogućava da ostvarite svoje planove – planetarna energija podržava ostvarenje profesionalnih ciljeva: ostanite strpljivi i pažljivi, naročito ako razvijate posao. Bilo da ste u liderskoj poziciji, samostalni, ili deo tima, u ovom periodu ste inspirisani, motivisani i spremni za akciju.

ZDRAVLJE: Energetske vežbe su idealne u ovom trenutku – osetite da ste protočni i da sve negativno stalno odlazi.

4 rak Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Ako su vam život obeležile teškoće i neprijatne situacije, sada možete slobodno da dišete i počnete da osećate prijatniju klimu u porodici i ljubavnom odnosu. Budite umereni u rečima koje utiču na one u vašem neposrednom okruženju. Ako ste u poslednje vreme zapostaviljali partnera, sad je trenutak da to nadoknadite. Slobodni Rakovi, uskoro ćete imati potrebu da promenite stav prema određenoj osobi, dok vas planetarna energija ujedno podstiče da razmislite i analizirate svoje ponašanje – prvenstveno kako da se obratite simpatiji.

POSAO: Strpljenje će vam dati samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Nemojte se plašiti da date iskrenu procenu situacije, misleći kako će to nekoga uvrediti – samo govorite činjenično i dobronamerno. Kolege će vas rado slediti i podržati, a ako radite sami, skrenućete pažnju i pobuditi interesovanje van dosadašnjeg okruženja.

ZDRAVLJE: Emotivna nestabilnost je prolazna, ali uneće vam nervozu i nemir, koji se može odraziti na vaš san i stomak, pa povedite računa.

5 lav Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Slobodni Lavovi, budite otvoreni prema svetu i novim iskustvima, ne bežite od zabavljanja i flertovanja, ali, naravno, sve radite sa merom. Bacite se u potragu za novim poznanstvima, ali svoju pretragu zasnivajte na intelektualnoj sličnosti. Lavovi u partnerskom odnosu, obostrano razumevanje je na vrhuncu, a ako u ovom periodu iskrsne nešto što ste do sada odlagali ili niste priznavali, lako ćete to prebroditi. Bićete zadovoljni, maženi i paženi i spremni da uzvratite zahvalnošću i nežnošću.

POSAO: Ne reagujte bolno na kritičke primedbe koje nisu usmerene na vas i pomirite se sa zadatkom koji ćete obaviti, jer će vam to, zapravo, pomoći da zablistate svojim sposobnostima. Dobri odnosi sa kolegama su katalizator vašeg uspeha. Vaša finansijska sreća se menja – i to nabolje. Period je ispunjen planovima i nadama. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, a snaga uma je ono što vam je potrebno da održite ravnotežu u ovom periodu.

6 devica Nedeljni horoskop: 29. mart   4. april

LJUBAV: Slobodne Device, imaćete osećaj da se neko igra sa vama, a ipak nećete moći da dokažete da je to tako. Ili pitajte šta je posredi i razjasnite ili nastavite potragu. Nemojte praviti nove pogrešne korake zbog svoje rasejanosti i nesigurnosti. Budite strpljivi umesto nasrtljivi. Za Device u partnerskom odnosu ovo je povoljan period – za intimna druženja, duge razgovore, romantične večere, kao i za porodična okupljanja i zajedničke sadržaje, koji će vas zbližiti. U vašoj vezi vlada sklad, koji ne treba da zaboravite da održavate.

POSAO: Ne rizikujte, nestandardni pristup rešavanju poslovnih problema trenutno vam neće pomoći – bolje sačekajte povoljniji trenutak za veće odluke. Pažljiva analiza onoga što se dešava tokom ovog perioda pomoći će vam da dobijete dodatnu korist. Greške mogu potpuno promeniti vaše glavne ciljeve za ovaj period, ali to će vam ići u prilog. Morate uravnotežiti svoje finansije i osigurati da dobijete ono što želite za svoj novac.

ZDRAVLJE: Prionite na posao tokom dana, a uveče se opuštajte na način koji vam najviše prija. U ovom periodu, to je uglavnom samoća i relaksacija.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za april.

Comments