ovan 1 Nedeljni horoskop: 29. novembar – 5. decembar

LJUBAV: Ovnovima u vezi bi mogle da prorade nostalgične emocije kada nalete na bivšu ljubav, što bi moglo da napravi problem u sadašnjem odnosu. Pokušaj da iskontrolišeš nepotrebne emocije koje su odavno mrtve. Slobodni Ovnovi imaju priliku za ljubav već početkom nedelje. Ko kaže da se lepe stvari ne dešavaju ponedeljkom?

POSAO: Stres će itekako biti prisutan na poslovnom aspektu, naročito jer ćeš morati da radiš više stvari odjednom, ali je samo tvoj problem što ne prihvataš pomoć kolega koja bi ti sve olakšala. Napravi prioritete i počni da radiš jedno po jedno. Sa finansijama si okej, ali bi moglo biti bolje.

ZDRAVLJE: Hitno neku vrstu odmora sebi da ubaciš, makar i neko mini putovanje za vreme vikenda.

bik 1 Nedeljni horoskop: 29. novembar – 5. decembar

LJUBAV: Bikovi u vezi imaju pred sobom divan period sa partnerom, sad je pravo vreme da pričate o vašoj budućnosti. Slobodni Bikovi imaju nekoliko prilika za ljubav, ali ništa posebno čemu bi trebalo sad da posvete pažnju. Biće boljih prilika.

POSAO: Trenutno finansijsko stanje te mnogo stresira i to počinje da utiče na svaki aspekt tvog života, što nikako ne bi trebalo da dozvoliš sebi. Ako slučajno sebi daš povod da svu nervozu zbog privremene situacije preneseš na posao – bićeš u još goroj situaciji. Smiri se, finansijska situacija će se brzo popraviti. Radi svoj posao perfektno i nećeš imati problema.

ZDRAVLJE: Meditacija je za tebe lek ove nedelje.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 29. novembar – 5. decembar

LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju manje probleme u komuikaciji kada flertujete, jer ne znate kako najbolje da kažete ono što želite, pa vas pogrešno protumači osoba kojoj pokušavate da se dopadnete. Samo se smirite, sada nije vreme za to. Blizanci u vezi sa druge strane imaju odličnu komunikaciju sa partnerom i sada je baš period da uživate, eventualno pričate o budućnosti.

POSAO: Finansijska situacija se iznenađujuće više popravlja za pred prazničnu sezonu, što tebi izaziva velik osmeh na lice. Samim tim, posao obavljaš odlično i postižeš apsolutno sve što ti je dodeljeno. Nastavi tim tempom!

ZDRAVLJE: Moguće migrene i bolovi u predelu vrata, ne bi bilo loše da sebi zakažeš masažu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 29. novembar – 5. decembar

LJUBAV: Nagla negativna reakcija Rakova u vezi bi mogla da ih dovede u konflikt sa voljenom osobom. Sada je vreme da prvo izbrojiš u sebi do tri pa tek onda odgovoriš na nešto što te u sekundi ekstremno iznervira kada je u pitanju tvoj partner. Slobodni Rakovi moraju malo više da se posvete sebi, pre nego što se nađu u situaciji da se posvete nekome drugom.

POSAO: Posao ti je trenutno jača strana, pa postižeš apsolutno sve. Kreativnija si no ikad, a multitasking ti je jača strana. Obrati pažnju na sitnice gde bi mogla da napraviš nepotrebne greške. Možda je vreme da malo uštediš kako bi popravila svoju finansijsku situaciju u skorijoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Jačaj svoj imunitet na vreme kako se ne bi našla u problemu!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments