ovan2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Iako ćete biti preplavljeni poslovnim obavezama, spokojno raspoloženje će vam stvoriti iluziju da niste pod pritiskom. Stalno ćete razmišljati o putovanjima, avanturama i novim počecima i promišljaćete kako da sve to organizujete. Na sreću, zvezde će vam biti naklonjene i vaša privremena odsutnost neće se odraziti na vaš posao, zahvaljujući dobroj intuiciji.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo će biti period spokoja i “ušuškanosti” u porodični mir, a možete očekivati i neke dobre vesti, kada je porodica u pitanju. Mogući su i neočekivani novčani dobici, ili veoma značajne prilike koje vas mogu dovesti do visokih prihoda. Bićete motivisani za posao, a iznenadne ideje do kojih ćete doći tokom ove nedelje mogu vas dovesti do uspeha.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra
Ova nedelja će biti u znaku veza, svih vrsta, i to u pozitivnom smislu. Očekuje vas harmonija u odnosima sa kolegama, porodicom, ali i partnerom. Pozitivna energija iz privatne sfere života biće dobro pogonsko gorivo i za poslovni aspekt života i očekuju vas veliki uspesi sa dugoročnim dobrim posledicama. Ipak, izbegavajte da, povedeni dobrom atmosferom, mešate posao i zadovoljstvo.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo je vreme kada ćete konačno moći da privedete kraju značajne poslove i projekte i kada ćete imati prilike da uživate u plodovima vašeg rada. Iskoristite ovaj period da se posvetite svom zdravlju i da dovedete svoje telo do željene figure. U privatnoj sferi života, ova nedelja će biti idealna za borbu sa problemima koji vam već neko vreme stvaraju pritisak, ali i za neke značajne preokrete. Fokusirajte se na to da raščistite sve nerešene odnose sa partnerom i prijateljima.

 

lav2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo će biti period u kome će dominirati ljubav, strast i bićete u stalnom romantičnom raspoloženju. Očekuju vas brojne avanture na ljubavnom planu. Iako ćete imati obaveze na poslovnom planu, ovo nije sjajna nedelja za rešavanje poslovnih problema, budući da će sve vaše misli biti okrenute na drugu stranu. Ipak, romantično raspoloženje može probuditi i kreativnost na poslu, samo je važno da se potrudite da se disciplinujete kako biste sproveli svoje ideje.

devica3111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ove nedelje možete očekivati veća porodična okupljanja, ali i neke neočekivane, ali drage goste ili susrete sa prijateljima sa kojima dugo niste u kontaktu. Zvezde će vas inspirisati na brojne zanimljive ideje i planove, ali sve samo na privatnoj sferi. Ovaj period definitivno neće biti idealan za posao, ali bez obzira na to, nekako ćete izbeći da napravite veće greške koje mogu ostaviti posledice na proces rada. Očekuje vas uzbudljiva nedelja.

vaga2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo će biti dinamičnih sedam dana, bar kada je u pitanju društveni život. Bićete vrlo komunikativni i stupaćete u kontakt i sa nekim starim prijateljima ili bivšim partnerima. Slično ćete se ponašati i na poslu, i kontakt sa nekim starim saradnicima vas lako može dovesti do novih i zanimljivih projekata. Veliki deo posla ćete morati da završavate od kuće. Ipak, vaša porodica će imati razumevanja za vas.

skorpija2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Zvezde će imati snažan uticaj na vas, i to u negativnom kontekstu, dovodeći vas u brojne konfliktne situacije. U ovom periodu prosto nećete moći da prećutite stvari koje vam smetaju kod drugih. Ipak, u tom pomalo agresivnom raspoloženju, možete doći do nekih vrlo konstruktivnih planova kada je posao u pitanju, ali i sposobnosti da ubedite druge da vas podrže u njima. Eventualna prepreka može biti konflikt sa nekim od poslovnih saradnika. Potrudite se da se obuzdate, kada su međuljudski odnosi. Ovo je savršena nedelja za štednju, iskoristite je.strelac2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ove nedelje osećaćete se kao da možete da uzburkate ceo svet svojom energijom. Bićete vrlo druželjubivi i provodićete mnogo vremena van kuće. Na poslu ćete biti puni ideja, ali i planova kada je zarada u pitanju. Ipak, ne dozvolite da vas preizražena energija i veliki planovi izbace iz ravnoteže. Pripazite na svoje zdravlje i dozvolite sebi neka sitna, kratkotrajna zadovoljstva.

jarac2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

S jedne strane, bićete vrlo motivisani da se pozabavite rešavanjem poslovnih i finansijskih problema. Sa druge strane, raspoloženje će vam biti takvo da ćete želeti da se mnogo odmarate, ne izlazite iz kuće i bavite se različitim razmišljanjima i preispitivanjima. U procepu između dva oprečna raspoloženja, ugiodite sebi i odmorite se, ali iskoristite poslovnu motivaciju da vreme provedete konstruktivno – u promišljanju rešavanja postojećih problema. Možda čak dođete i do nekih krupnih planova, značajnih za narednu godinu.

vodolija2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo je savršen period za upoznavanje novih ljudi, razmenu ideja i energije. Nova poznanstva mogu vas dovesti do otpočinjanja kako poslovnih saradnja, tako i ljubavnih veza. Ako ste sami i tražite partnera, ove nedelje ćete gotovo sigurno upoznati nekoga sa kim se možete zbližiti. Krajem nedelje ćete se pozabaviti nekim veoma značajnim poslovnim obavezama.

ribe2111111 Nedeljni horoskop: 29. novembra – 6. decembra

Ovo će biti srećna nedelja, kada je posao u pitanju. Sve će vam polaziti od ruke i ređaćete uspehe. Očekuje vas sjajan period i ako tražite novi posao, ili razmatrate da pokrenete sopstveni. Poslušajte savete nekih iskusnijih poznanika, jer vam oni mogu biti od velikog značaja. Ovo je savršena nedelja i za štednju. Ljubavni život će upasti u blagu stagnaciju, ali će vam odnosi sa partnerom biti prilično harmonični.

Jasna Stanić

Comments