nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

LJUBAV: Partnerski odnosi su intenzivni u ovom periodu, a to uključuje sukobe i razilaženja u stavovima. Nemojte se svađati i nametati svoje mišljenje, već inicirajte razgovor, da saznate šta partner misli i oseća, odnosno, da zajedno otkrijete šta stvarno mislite i osećate, jer sukob možda dolazi sa nekog dubljeg mesta u vama. Ako ste sami, imaćete potrebu da trošite energiju u frenetičnoj aktivnosti, a to znači i više kretanja i mogućnosti za nova poznanstva.

POSAO: Moguće su nove poslovne ponude, koje bi vam bile korisne i u završavanju poslova koje već obavljate, kao i u započinjanju nečeg novog i širenju svojih vidika. Vaši ciljevi su dostižni, ali nećete do njih stići najkraćim putem – u ovom periodu najčešće ćete ići zaobilaznim i posrednim putem. Očekujte finansijski dobitak.

ZDRAVLJE: Vaša snaga je u intuiciji i senzitivnosti – zato slušajte ono što vam vaš unutrašnji glas govori i ne zanemarujte signale koje vam telo šalje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

LJUBAV: Dobar uticaj na polje ljubavi – razvoj partnerskog odnosa će biti pozitivan i vidljiv, ukoliko ste u vezi, a ako ste sami, može se pojaviti nova ljubav. Da biste održali emocionalnu ravnotežu, ne gubite energiju u uzaludnim diskusijama i sukobima. Pokažite smirenost i toleranciju i uživajte u prijatnim osećanjima kojih će biti puno.

POSAO: Napravite neophodne promene, koje će vam poslužiti kao odskočna daska za dostizanje novih ciljeva. Ključ uspeha u ovom periodu je poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Kontrolišite svoje ponašanje i postupajte promišljeno, a ne impulsivno. Ako vam se pruža prilika za putovanje, iskoristite je.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i dobro se osećate. Odredite prioritete i rasporedite svoje snage, da se ne biste iscrpljivali.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

LJUBAV: Emocionalne prepreke u bliskim odnosima ne znače da treba da odustanete, nego da se više posvetite nastojanju da razumete i sebe i partnera. Šta je ono što vam je najvažnije u odnosu i da li to imate u vezi – pitanje je koje treba sebi da postavite. Ako ste sami, ovakva pitanja su takođe na mentalnom rasporedu – kad znate šta hoćete, onda ćete to i naći.

POSAO: Možete upoznati ljude sa kojima se možete udružiti u proširenju poslovanja, ali budite pažljivi i držite se svojih principa i vrednosti, kada odlučujete hoćete li se upustiti u nešto što vam nije dovoljno jasno. Ako i malo sumnjate, proverite sve informacije iz više izvora i ne donosite bitne odluke, dok niste sasvim sigurni. Preispitajte svoje motive za ono što radite, pa ćete bolje shvatiti na čemu ste i čemu težite.

ZDRAVLJE: Vrlo ste emotivni u ovom periodu i osetljivi, a energiju vam obnavljaju druženje i zabava. Prolazne zdravstvene smetnje. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 29. oktobar   4. novembar

LJUBAV: Potražite izvor svojih ljubavnih problema u sebi – pogledajte dublje i pronađite obrasce ponašanja koji se ponavljaju i koji su i u ranijim odnosima dovodili do sukoba i urušavanja odnosa. Ostanite smireni i ne svađajte se sa partnerom, da biste sačuvali odnos. Ako ste sami, ta samoća će vam u ovom periodu prijati, okrenuti ste ka sebi i to je dobro za vas. 

POSAO: Možete se susresti sa problemima na poslu, koje morate hitno rešavati. Upotrebite svoju sposobnost udruživanja logike i intuicije, pa ćete steći uvide koji će vas uputiti ka rešenjima. U dobroj ste poziciji da počnete da pravite planove za budućnost, mada nećete imati nekog entuzijazma u odnosu na ono što dolazi. Prihvatite promene, pokažite strpljenje i skromnost, a nagrade za istrajnost će doći. 

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije da se nosite sa svim – u sebi i oko sebe. Obezbedite sebi dovoljno odmora, da se ne biste iscrpli. 

Comments