Hot topics

Znaci da ti je koža dehidrirana (da, verovatno jeste!) + šta možeš da uradiš osim da piješ dosta vode

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

1/3

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

Sva novogodišnja euforija splasnuće već 3. januara i njeno mesto će preuzeti poslovne obaveze. Dinamičan i samopouzdan ulazak u novu godinu doneće vam brojne poslovne izazove, a vi se postarajte da se ne zanesete i prihvatite više zadataka od onoga što je realno ostvarivo. Odmorite se uoči Božića i uštedite snagu jer je pred vama duga godina. Ne zaboravite da se posvetite svojoj porodici i prijateljima.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

U novu godinu ući ćete puni kreativnih ideja i željni da što pre počnete sa poslom i ostvarite ih. Ipak, za ovo ćete morati pričekati tek kraj nedelje, a do tada ćete uživati u vremenu sa partnerom, porodicom i prijateljima. Ako ste sami, neka vas ne iznenadi ako preko nekog bliskog prijatelja upoznate potencijalnog partnera.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 3 10. januara
Praznike ćete iskoristiti da se maksimalno odmorite i rešite svih problema koji vas već dugo muče. Ipak, iz prazničnog opuštanja i sanjarenja s vremena na vreme će vas buditi finansijske nedaće, što će vas navesti da promislite kako da dođete do zarade. U ovom periodu doći ćete do zanimljivih i primenjivih ideja koje vam obećavaju uspeh. Tokom vikenda vas očekuje i putovanje na kome vam se mogu desiti vrlo uzbudljive stvari.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

Ove nedelje ćete se fokusirati na stvari koje i nisu imale primat u vašem životu proteklih nekoliko meseci. Ljubavni i poslovni život će biti skrajnuti, i posvetićete se prijateljima koje dugo niste videli i možda i organizovati skupove u svom domu. Pored toga, jedna od vaših novogodišnjih odluka će biti i to da konačno počnete da se zdravo hranite i trenirate, pa ćete se uprkos Božiću, posvetiti ostvarivanju ovih planova. Očekuje vas i konačno priznanje nekog dostignuća na kome ste dugo radili.

Editors choice