ovan 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: Vreme je za ozbiljne razgovore i pravljenje planova za budućnost, za sve Ovnove koji su u braku, vezi, otvorenoj vezi – u bilo kom obliku emotivnog odnosa. Jer će posle ovog globalno izazovnog perioda uslediti vreme kada će vam biti potrebni novi modeli i dublji odnosi. Usamljeni Ovnovi će se baviti sobom – analize i preispitivanja dovešće vas do pomaka u ličnom i duhovnom razvoju. Spremate se za promene na ličnom nivou, emotivnom i psihološkom i nosite se sa poplavom emocija. Bravo za vas!

POSAO: Čime god da se bavite, pokušjate da sačuvate strpljenje i da se ne svađate sa saradnicima i klijentima – u ovom trenutku, najvažnija je saradnja i tolerancija, da biste pronašli najbolji način da završite obaveze i osmislite nove poslove.

ZDRAVLJE: Pronađite stabilnost u sebi, jer su vam nervi istanjeni – najvažnije za vaše zdravlje je da sačuvate mentalnu ravnotežu. Disciplina za vas nije problem, nego izazov.

bik 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima mogući su emotivni izlivi, koji su posledica preopterećenosti i straha i nemaju veze sa vašim odnosom, nego sa ličnim emotivnim prtljagom svakoga od vas. Pronađite razumevanje i pružite podršku partneru. Slobodni Bikovi osećaju se stabilno i pribrano – srce vam je na mestu, spremni ste da razumete i ohrabrite druge i otvoreni ste za komunikaciju više nego ranije. Uspostavićete nekoliko takvih kontakata, koji će se odvijati na rubu emotivne angažovanosti, pa, možda nešto i bude od toga, kasnije.

POSAO: Suočavate se sa problemima i preprekama kojima su potrebna trenutna rešenja, premošćavanja, improvizovan pristup i brza reakcija. I odlično vam ide. Fokusirani ste i sposobni i vaše veštine su zapažene.

ZDRAVLJE: Ponekad zaboravljate na svoju bezbednost i zdravlje, brinući o drugima, a sada to ne bi smelo da vam se dešava. Budite odgovorni i disciplinovani, jer se mnogi ugledaju na vas.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: U partnerskom odnosu nalazite povezanost na nivou deljenja zabrinutosti, nadanja i strahovanja i to je ono što će vam pomoći da održite stabilne odnose u narednom periodu. Slobodni Blizanci su distancirani emotivno i sve oko sebe posmatraju procenjivački – i jeste prilika da vidite kakvi su stvarno oni koje mislite da poznajete, kao i oni koji žele da ostave dobar utisak na vas.

POSAO: Morate da razmotrite svoje materijalističke stavove i praktične aspekte svakodnevnog života, da biste stekli širu perspektivu i shvatili šta je ono što treba da činite. Spremni ste na promene, a svaka će vam doneti nešto pozitivno.

ZDRAVLJE: Čuvajte psihu adekvatnim sadržajima, daleko od uticaja toksičnih osoba i telesno zdravlje vežbanjem i jačanjem imuniteta.

rak 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: Emotivna energija u ovom trenutku, ista je za usamljene i zauzete Rakove i donosi im istu vrstu suočavanja sa sopstvenim obrascima. Ima nečeg nametljivog i agresivnog u toj energiji, pa je na vama da to prepoznajete i kanališete u komunikaciji sa osobama koje su vam bliske i koje vas emotivno angažuju. Sve vas upućuje na kontakt sa sopstvenim osećanjima, pa iskoristite povoljne astrološke aspekte za produbljivanje zdravih emotivnih kapaciteta i povećanje odgovornosti i ljubavi prema sebi.

POSAO: Budite strpljivi i držite se pravca u kome ste krenuli – uspeh nećete postići naglim promenama i impulsivnim akcijama. Ostanite istrajni i dosledni i uspećete u onome što ste naumili.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i zato vodite računa više nego inače, pijte vitamine i čuvajte se.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments