Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: Vreme je za ozbiljne razgovore i pravljenje planova za budućnost, za sve Ovnove koji su u braku, vezi, otvorenoj vezi – u bilo kom obliku emotivnog odnosa. Jer će posle ovog globalno izazovnog perioda uslediti vreme kada će vam biti potrebni novi modeli i dublji odnosi. Usamljeni Ovnovi će se baviti sobom – analize i preispitivanja dovešće vas do pomaka u ličnom i duhovnom razvoju. Spremate se za promene na ličnom nivou, emotivnom i psihološkom i nosite se sa poplavom emocija. Bravo za vas!

POSAO: Čime god da se bavite, pokušjate da sačuvate strpljenje i da se ne svađate sa saradnicima i klijentima – u ovom trenutku, najvažnija je saradnja i tolerancija, da biste pronašli najbolji način da završite obaveze i osmislite nove poslove.

ZDRAVLJE: Pronađite stabilnost u sebi, jer su vam nervi istanjeni – najvažnije za vaše zdravlje je da sačuvate mentalnu ravnotežu. Disciplina za vas nije problem, nego izazov.

bik 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima mogući su emotivni izlivi, koji su posledica preopterećenosti i straha i nemaju veze sa vašim odnosom, nego sa ličnim emotivnim prtljagom svakoga od vas. Pronađite razumevanje i pružite podršku partneru. Slobodni Bikovi osećaju se stabilno i pribrano – srce vam je na mestu, spremni ste da razumete i ohrabrite druge i otvoreni ste za komunikaciju više nego ranije. Uspostavićete nekoliko takvih kontakata, koji će se odvijati na rubu emotivne angažovanosti, pa, možda nešto i bude od toga, kasnije.

POSAO: Suočavate se sa problemima i preprekama kojima su potrebna trenutna rešenja, premošćavanja, improvizovan pristup i brza reakcija. I odlično vam ide. Fokusirani ste i sposobni i vaše veštine su zapažene.

ZDRAVLJE: Ponekad zaboravljate na svoju bezbednost i zdravlje, brinući o drugima, a sada to ne bi smelo da vam se dešava. Budite odgovorni i disciplinovani, jer se mnogi ugledaju na vas.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: U partnerskom odnosu nalazite povezanost na nivou deljenja zabrinutosti, nadanja i strahovanja i to je ono što će vam pomoći da održite stabilne odnose u narednom periodu. Slobodni Blizanci su distancirani emotivno i sve oko sebe posmatraju procenjivački – i jeste prilika da vidite kakvi su stvarno oni koje mislite da poznajete, kao i oni koji žele da ostave dobar utisak na vas.

POSAO: Morate da razmotrite svoje materijalističke stavove i praktične aspekte svakodnevnog života, da biste stekli širu perspektivu i shvatili šta je ono što treba da činite. Spremni ste na promene, a svaka će vam doneti nešto pozitivno.

ZDRAVLJE: Čuvajte psihu adekvatnim sadržajima, daleko od uticaja toksičnih osoba i telesno zdravlje vežbanjem i jačanjem imuniteta.

rak 1 Nedeljni horoskop: 3. april   9. april

LJUBAV: Emotivna energija u ovom trenutku, ista je za usamljene i zauzete Rakove i donosi im istu vrstu suočavanja sa sopstvenim obrascima. Ima nečeg nametljivog i agresivnog u toj energiji, pa je na vama da to prepoznajete i kanališete u komunikaciji sa osobama koje su vam bliske i koje vas emotivno angažuju. Sve vas upućuje na kontakt sa sopstvenim osećanjima, pa iskoristite povoljne astrološke aspekte za produbljivanje zdravih emotivnih kapaciteta i povećanje odgovornosti i ljubavi prema sebi.

POSAO: Budite strpljivi i držite se pravca u kome ste krenuli – uspeh nećete postići naglim promenama i impulsivnim akcijama. Ostanite istrajni i dosledni i uspećete u onome što ste naumili.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i zato vodite računa više nego inače, pijte vitamine i čuvajte se.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice