ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar

Očekuju vas bitne promene na poslovnom planu, a vi ćete u velikoj meri doprineti tome. Prate vas povoljne okolnosti ali je ipak neophodno da odredite svoje prioritete. Skloni ste tome da trošite energiju zbog nepotrebnih stvari, a to ćete moći da osetite čak i fizički. Problemi sa finansijama se rešavaju krajem nedelje. I ukoliko tražite posao, ovaj period je povoljan za vas. Ljubav vam napokon postaje važna, a slobodni Ovnovi će imati prilike da biraju između dve osobe. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas buran period sa dosta uspona i padova. Osećaćete se neshvaćeno, što je subjektivni osećaj, ali ne pokušavate da uradite išta po tom pitanju.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar

Novi poslovni izazovi su pred vama, ali ste vi izvukli pouku iz prethodnog perioda. Očekuju vas razgovori sa osobama na položaju, a vi ćete ih impresionirati svojim idejama. Ipak, ne dajte da sve ostane na priči – pokrenite se i realizujte svoje zamisli. Krajem nedelje vas svakako očekuju lepe vesti kada je o karijeri reč. Možda je u pitanju nešto što već dugo čekate, ali daleko od toga da nećete biti jako zadovoljni. Čak ni emotivni status ne smatrate nečim što vas opterećuje. Osećate olakšanje u vezi, opustili ste se i uspeli da rešite neka bitna pitanja. Ovo je idealan period da napravite neke promene u vezi sa nekretninama. Ukoliko ste slobodni, tokom vikenda ćete upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled, a moguće je i da vam se neko iz prošlosti ponovo javi.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar

Trudite se da ostvarite dugoročnu korist, a sa druge strane ste nestrpljivi i želite da se konkretne promene dese što pre. Ne brinite. Nešto novo će se desiti krajem nedelje i to pozitivno. Moguće je da će vas saradnici ometati u radu, ali ne dajte da vas to izbaci iz takta. Usredsredite se na svoj posao, a možete da potražite i neki hobi. Svakako, povoljan period za vas tek dolazi. Nestrpljivi ste i kada je reč o ljubavi. Zauzeti se stalno sukobljavaju sa partnerom, a do kulminacije dolazi tokom vikenda. Razmišljate o ulasku u tajnu vezu, ali to verovatno nije rešenje. Ohladite se i tek onda donosite odluke. Ukoliko ste slobodni, ne želite da pravite kompromise i niko vam se ne dopada u dovoljnoj meri.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar

Susrećete se sa tračevima koji se tiču ili vas ili onoga što radite. Neko će pokušati da vas diskredituje, ali vas mnogo više brinu finansije. Ipak, očekuje vas povoljan period kada je reč o novcu, ali ne dajte da vas to opusti pa da ponovo neracionalno trošite. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nema potrebe da brinete jer se sve odvija po planu. Možda pokrenete i novi posao ili projekat zbog čega osećate ogromno zadovoljstvo. Kada je reč o ljubavi, sve vam deluje crno. Neraspoloženi ste, a to se prenosi i na odnos sa partnerom. Potrudite se da izbegavate sukobe i ne mislite na sve ono što je u prethodnom periodu bilo problematično. Ništa se loše neće desiti ako vi to sami ne isprovocirate. Slobodni Rakovi su više zainteresovani za seks, nego za ozbiljniju vezu.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.trans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar

trans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembartrans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembartrans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembartrans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembartrans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembartrans Nedeljni horoskop: 3. decembar  9. decembar
Comments