Saznajte nedeljni horoskop: 3. mart – 9. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Ako ste u braku, doživećete preporod u bračnoj vezi i sa supružnikom ćete uživati u druženju, putovanjima i novim iskustvima. Budite ljubazni, šarmantni i ne propustite priliku da iskažete svoju inovativnost i kreativnost u predlaganju ideja. Ovaj ciklus će vam dati priliku da duboko analizirate ponašanje dragih ljudi što će vam doneti veliku korist. Slobodni Ovnovi, ako je moguće, možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo ohladite od prethodne veze pre nego što uđete u sledeću. Posvetite se sebi i bližnjima i radite ono za šta dosad niste imali vremena. Sada je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima.

POSAO: Ako se bavite trgovinom, vrlo je izvesno da vas očekuje uspeh na koji niste očekivali. Nemojte žuriti ili dozvoliti agresivne ispade samo da biste dokazali ispravnost svojih postupaka. Nemojte se plašiti da uložite novac u investiciju za koju mislite da je vredna. Ostanite prisebni i uključeni, pratite sve informacije koje su vam bitne, ali nemojte zaboraviti da ih proverite.

ZDRAVLJE: Planete vas podržavaju, a vi samo treba da malo brinete o sebi, da ne presklačete obroke, šetate i dovoljno spavate.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Došao je period kada ćete uživati da ostanete kod kuće i vodite intimne razgovore sa voljenom osobom i doživljavate trenutke dubokih emocija. Budite strpljivi sa bližnjima i pokušajte da napravite kompromis – ako ste u mogućnosti. Moguće je da će stići vesti koje imaju potencijal da vam promene život prilično dramatično. Slobodni Bikovi, analizirajte reči svojih novih poznanika kako biste sprečili da proživite još jedno razočaranje. Ne dozvolite da trenutna osećanja pomute vaš razum da vidite prave osobine drugih. Ako ste nekome obećali putovanje za koje ste se u međuvremenu predomislili – na vreme ga otkažite.

POSAO: Možda ćete morati da budete strpljivi sa svakim ko pokušava da vas isprovocira. Vezani ste preko očiju u poduhvatima koje niste u potpunosti procenili, pa još jednom razmotrite detalje. Ako ste uskoro dogovorili bitan poslovni sastanak, možda neće ići striktno po planu, pa za svaki slučaj pripremite i plan B. Period je povoljan za ostvarenje poduhvata zaostalih u prošlosti.

ZDRAVLJE: Skloni ste samoći i povlačenju u sebe, pa obezbedite sebi uslove za razmišljanje i opuštanje. Tako ćete obnoviti energiju, koju rasipate baveći se stvarima koje vam se spolja nameću.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Slobodni Blizanci, Pluton može da deluje nepredvidivo, tako da će vam biti potrebno više snage i promišljanja da iskoristite njegovu energiju u svoju korist i da je razvrstate u željenom pravcu; moraćete da promenite način na koji razmišljate o ljubavi i da uspostavite nova lična pravila. Blizanci u vezi, sada je odlično vreme da usporite u zahtevima prema partneru i pustite da se situacija odvija bez presije. Ne morate kontrolisati svaki aspekt odnosa, već mu dajte da diše. Daleko ste od harmonije koju ste danima grčevito pokušavali da postignete. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja svojih problema.

POSAO: Dobićete nove poslovne predloge, a na vama je da li ćete ih prihvatiti. Možda vas očekaju pojedini problemi na poslu, zato se bolje naoružajte strpljenjem – rešenje je otvorena komunikacija. Promene su korisne ako nisu iznenađujuće i ako ste spremni na njih. Horoskop upozorava da se vaši planovi mogu neočekivano razviti u ovom periodu – da li nabolje ili nagore – na vama je. Ne odbijajte pomoć.

ZDRAVLJE: Zvezde vam savetuju opuštanje na svaki način – dozvolite sebi malo komotniji dnevni raspored, propustite dan vežbanja zarad opuštanja i uživanja bez akcije.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Možda vaš život postaje turbulentan, jer ćete imati prilike za radosne, romantične i nepredvidive avanture, jer ćete sa Venerom na vašoj strani postati zavodljivi i neće vam biti teško da budete šarmantni za svog supružnika/partnera ili ako vas neko zainteresuje. Uvek partnera bez povoda možete iznenaditi lepim gestom, nečim nesvakidašnjim za šta znate da će mu se dopasti. Slobodni Rakovi, možete doneti odluku o tome da li da nastavite da ulažete u odnos koji je u početku obećavao, ali ako osećate da to ipak nije ono što ste želeli – najbolje je da budete iskreni prema sebi i drugoj strani.

POSAO: Nemojte klonuti duhom jer je vrlo izvesno da vas očekuje povišica i napredovanje na poslu. Sada ste na potpuno novom putu koji vodi do uspeha i novih spoznaja. Prestanite da razmišljate o tome kako je nekad bilo, već analizirajte koliko imate sada, a zatim promislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Period je ispunjen planovima i novim nadama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Imate dovoljno energije za sve izazove, ali to održavajte redovnim kretanjem i odmaranjem, kao i adekvatnim unosom zdravih namirnica kako biste boostovali imuni sistem.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Slobodni Lavovi, vaš znak će u ovom periodu moći da bude veoma uspešan u ljubavi – osetićete zainteresovanost privlačnih osoba iz okruženja ili ćete iskusiti više ljubavnih zadovoljstava i radosnih događaja. Ipak, ako ne bude išlo onako kako očekujete u pogledu određenih osoba, trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim. Lavovi u vezi, budite oprezni u komunikaciji sa partnerom jer nesvesno možete povrediti njegova osećanja, što će mu možda biti teško da oprosti. Morate da odložite raspravu o važnim odlukama i pokretanju promena, jer za to sad nije trenutak. Nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture.

POSAO: Morate biti sistematičniji i utemeljeniji da biste bili uspešni. Naći ćete se okruženi interesantnim i uticajnim ljudima koji će možda želeti da vam budu korisni i podrže vaše planove i projekte. Promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene. Raspodelite svoje snage u odnosu na zaduženja i prioritete – učvrstite svoju poziciju umesto da stremite dokazivanju i većem uspehu.

ZDRAVLJE: Sada je sjajno vreme da se pošaljete u teretanu gde možete da izrazite svoje raspoloženje na spravama i da se takođe malo vežbate.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 3. mart   9. mart

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu nagovestiti značajne promene na vašem ljubavnom planu. Osetićete plimu moći – za nove planove i poduhvate sa partnerom, pa iskoristite period za stvari koje dosad niste probali – ovde ne mislimo samo na seks, već i na avanture na koje se možete otisnuti u pogledu putovanja i aktivnosti u prirodi. Slobodne Device, nestrpljive ste da započnete nešto novo, ali morate se malo “iskulirati”, jer ne možete drugu stranu naterati na ono što joj se ne radi. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene u pogledu ljubavi.

POSAO: Odložite poslovne sastanke i razgovore jer nećete biti dovoljno koncentrisani i možete pogrešiti, odnosno dati obećanje koje ne možete ispuniti. Očekivani uspeh je moguće promeniti u razočaranje ako niste pažljivi. Idite na poslovno putovanje samo ako ste sigurni da ćete ostvariti svoje namere. Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza stomaka i poremećaji varenja u ovom periodu. Pokušajte da se opustite ili da kanališete stres kroz aktivnost koja vas zaokuplja, a nema veze sa poslom.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 3. mart – 9. mart, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments