Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

2/3

lav21111111111111111111111 1 Nedeljni horoskop: 3.mart  9. mart

Moguće je da tokom ove nedelje postaneš nervozna zato što se plodovi tvog rada ne ubiraju tako brzo, kao što si očekivala, ali imaj na umu da je za trajne stvari potrebno vreme. Zato samo odlučno nastavi putem kojim si krenula jer je sasvim sigurno da ćeš korak po korak ostvariti ono što si naumila. Po pitanju ljubavi može se reći da će ti leptirići u stomaku postati nerazdvojni drugari. Potpuno si opčinjena osobom koja ti se dopada ili sa kojom si.

devica2111111111111111111111111 1 Nedeljni horoskop: 3.mart  9. mart

Čuvaj se sitnijih prepirki i razmirica sa partnerom ove nedelje. Neka nervoza je osetna, ali uz malo više tolerancije, uspešno ćete prebroditi krizu. S druge strane, poslovna sreća je svakako na tvojoj strani ovih dana, a posebno ukoliko sarađuješ sa Ovnom ili Lavom. Njihova energija i strast kojom pristupaju problemu ili novom projektu, plus tvoja sposobnost da odrediš prioritete, i dobro se organizuješ čine savršenu kombinaciju.

vaga2111111111111111112 1 Nedeljni horoskop: 3.mart  9. mart

Izuzetno uzbudljive situacije na emotivnom planu. Ukoliko si zauzeta, provešćeš dosta aktivnog i zanimljivog vremena sa svojim partnerom, a ukoliko si slobodna biće dosta uzbudljivih prilika za upoznavanje i početak novog odnosa. Poslovno, muški saradnici će ti biti posebno značajni ove nedelje, i prijaće ti saradnja sa njima. Povedi računa o imunitetu ovih dana. Iako se sad osećaš dobro, iz mere predostrožnosti obezbedi se vitaminima i mineralima.

skorpija211111111111111111111111 1 Nedeljni horoskop: 3.mart  9. mart

Puna si pozitivne energije i entuzijazma i to ti donosi nove poslovne prilike, ili unapređenje. Ili pak izuzetno kreativan i produktivan period na poslu. Ljubavna situacija je odlična za sve koji su u stabilnim odnosima. Moguće je čak da se ove nedelje pokrenu neka pitanja o ozbiljnijoj zajedničkoj budućnosti. Ukoliko si single, ove nedelje nema značajnijih promena na ovom planu, ali nemaš problem sa tim.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Editors choice