7 vaga Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Ne dozvolite da vam veza pati zbog neprestanih poslovnih obaveza – morate naći balans ako vam je stalo do partnera, njegovih potreba i opšteg blagostanja u zajednici. Posvetite mu se dok još ima vremena i jasno mu stavite do znanja da ste tu za njega. Samo vi znate šta će ga obradovati. Ne pravite nove pogrešne korake zbog svoje rasejanosti, koju ste i kreirali prihvativši razne vidove poslovnih i privatnih obaveza. Slobodne Vage će u ovom periodu možda imati izraženiju želju za upoznavanjem novih osoba. Vaše društvene veštine su vaša prednost. Posetite zabavne događaje – od ljubavi vas može deliti samo osmeh.

POSAO: Može doći do sukoba sa vašim nadređenima zbog neslaganja oko trenutne situacije u kancelariji. Pokušajte da ne budete nestrpljivi i nasrtljivi jer će vas to sigurno povrediti. Oni od vas koji sami nešto razvijaju uskoro će požnjeti neočekivani uspeh. Finansijska stabilnost preovladava, ali izbegavajte impulsivnu potrošnju. Držite se svog budžeta i uštedite za buduće poduhvate. Investicije zahtevaju pažljivo razmatranje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja i boravka u prirodi da biste napunili baterije, osnažili imunitet i osetili duševni mir.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Slobodne Škorpije, možda ćete biti u situaciji da vidite sebe iz perspektive nekog koga ste povredili ili uvredili svojim ponašanjem, pa je potrebno da se izvinite. Trudite se da se uvek postavite u tuđe cipele pre nego što uradite nešto zbog čega vam je jasno da ćete se kad-tad pokajati. Planete poručuju da bi, ako imate nešto što zaista treba da kažete partneru, bilo dobro da to i učinite, jer ćete moći da komunicirate iskreno i bez uvijanja – i da dobijete odgovore koji su vam potrebni.

POSAO: Ne reagujte bolno na kritičke primedbe koje nisu usmerene na vas i pomirite se sa zadatkom koji ćete obaviti, jer će vam to pomoći da zablistate svojim sposobnostima. Ovaj ciklus će vam dati priliku da duboko analizirate ponašanje svojih saradnika što će vam doneti veliku korist. Verujte svojoj intuiciji u trenucima donošenja odluka, a ako treba – posavetujte se sa stručnjakom. Uvek je bolje proveriti informacije i dati sebi oduška za razmišljanje pre svake veće odluke.

ZDRAVLJE: Povremeni umor koji osećate može biti uzrokovan hormonskom nestabilnošću. Bilo bi dobro da obavite osnovne zdravstvene analize.

9 strelac Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Slobodni Strelci, krivi ste za svoje ljubavne neuspehe, koji su kazna za nespremnost da čujete mišljenje drugih. Posvetite se ličnom razvoju, budite otvoreni za putovanja, nova iskustva i poznanstva, kako biste dozvolili promenu u svom životu. Strelci u vezi, ne dozvolite da se situacija, o kojoj se nije diskutovalo, pretvori u svađu, već sa partnerom razgovarajte o tome, iako možda neće biti prijatno. Samo komunikacijom se može nastaviti dalje i graditi kvalitetan odnos – gomilanje problema dovodi do negativnog ishoda.

POSAO: Vreme je da utvrdite svoje pozicije, da stabilizujete ono što ste postigli, pa pokažite inicijativu i energičnost i kompetencije. Da biste postigli svoje ciljeve, ne gubite vreme na besmislene aktivnosti, već smireno i temeljno preuzmite dnevne zadatke, prema hitnosti i prioritetima.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, imate energije i snage da iznesete sve što vas čeka u ovom periodu.

10 jarac Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Potrudite se da imate više razumevanja prema svojim najdražima, jer nekad umete da budete okrutni, a da to i ne primetite – samo iz razloga što vam je tematika strana ili, na prvi pogled, nedopadljiva. U tim trenucima preovladava vaša tvrdoglavost, koja može učiniti da vam se druga osoba sledeći put i ne obrati, a vama će biti čudno. Otvorite se više i imajte više obzira prema drugima. I partner i svi bližnji će vam zbog ovoga biti zahvalni. Slobodni Jarčevi, u bliskoj budućnosti, određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje interesantnih promena na vašem emotivnom planu. Taj novi odnos može usloviti da na ceo život gledate drugačije.

POSAO: Planetarni aspekt ukazuje na to da je teško biti strpljiv u vezi sa stvarima koje vas muče. Zvezde govore o približavanju neuspeha, ali iz njega ćete naučiti važnu lekciju. Podržite prijatelja u njegovoj nameri da započne posao, ali samo ako ste finansijski stabilni. Pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Imate snagu i energiju da se nosite sa svime.

ZDRAVLJE: Ništa vam posebno ne fali, ali osećate manjak energije, umor i nedostatak volje – i to je u redu. Povucite se u sebe i opuštajte se što više možete.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, budite otvorene prema svetu, ne bežite od novih zabavljanja i flertovanja, ali, naravno, sve radite s merom. Sve vreme tokom ovog perioda moguće je da ćete biti ljuti i razdražljivi zbog problema u ličnim odnosima koji vam preokupiraju misli. Ako su stvari u partnerskim odnosima nedavno dostigle kritičnu tačku – vreme je da prihvatite promenu. To može da znači bilo šta, od transformacije odnosa iz neobaveznog u obavezujući, preko postavljanja pravila i granica, do raskida veze.

POSAO: Sada nije vreme za trgovinu, poslovna putovanja i sklapanje novih saradnji. Odbijanje tuđih ideja je trenutno vaša najbolja strategija za uspeh, poručuju zvezde. Budite uzdržani da biste izbegli gubitke. Držite se ustaljenog režima rada, ne preuzimajte nove obaveze, posmatrajte i razmišljajte. Vaša intuicija je sve jača.

ZDRAVLJE: Slušajte sebe i svoje telo, vi ste sami sebi najbolji dijagnostičar – znaćete šta treba da promenite i kako da održite optimalan nivo energije.

12 ribe Nedeljni horoskop: 3. novembar   9. novembar

LJUBAV: Planetarno poravnanje donosi veseo period, tako da, ako imate nešto što zaista treba da kažete partneru, onda bi sad bio pravi trenutak za to. Vreme je da izgradite svoje buduće planove. Ne zaboravite da treba više da povedete računa o partnerovim osećanjima i da izađete u susret njegovim potrebama, ali takođe, to može da bude i vaša potreba da se zauzmete za sebe i odbacite određene vidove sputavanja u vezi. Slobodne Ribe će imati priliku da se zaljube, ali zvezde vam savetuju da ne žurite sa započinjanjem romantične veze, sve dok se u potpunosti ne uverite da vam ta osoba odgovara. Pustite da vam se stvari dešavaju i ništa ne silite.

POSAO: Na poslu pokrenite određeni zadatak koji vam je dodeljen ako želite da pokažete svoje sposobnosti. Očekuje vas prosperitet i priznanje, uprkos poteškoćama sa kojima se suočavate. Ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda ćete videti da se pojavljuje sasvim drugačija slika – i ona koja će vam više odgovarati. Problemi sa kolegama su realna mogućnost i rešićete ih tek nakon detaljne analize. Zavisite od intuicije koja će vas navesti na ispravne radnje u svakoj situaciji.

ZDRAVLJE: Nervoza će vas iscrpljivati i dizati vam pritisak, pa se više opuštajte i odmarajte – isključite se iz svakodnevice kad god je moguće.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 3. novembar – 9. novembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments