nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima moguća napetost, svađe i nesuglasice, koje možete izbeći ako ostavite partnera na miru, ne sumnjičite ga i ne ispitujete. Sam će vam reći šta nije u redu, kad bude spreman. Ako ste sami, bićete u centru pažnje svakog zbivanja, okruženi osobama koje vam se dive i izražavaju svoje interesovanje.

POSAO: Pravilna evaluacija pomoći će vam da donesete ispravne zaključke i preduzmete potrebne akcije. Uspeh je pred vama, a veliku pomoć vam može pružiti kolega ili supervizor, koji ima dovoljno iskustva i uz koga se osećate sigurnije. Može se ukazati prilika za veliki korak napred, koji će vas značajno približiti ostvarenju vaših planova i ciljeva.

ZDRAVLJE: Promenljivo zdravstveno stanje – koliko ćete se dobro osećati zavisi od toga koliko energije imati, a ona može varirati.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

LJUBAV: Ako ste sami, privući ćete mnogo udvarača i maćete puno prilika za flert i avanture. Ali ako tražite partnera i duboku posvećenost, ostaćetenezadovoljni, pošto su svi odnosi koje započinjete prolazni. U partnerskim odnosima stabilan period. Partner će vam biti oslonac i bićete mu zahvalni.

POSAO: Osećate se veoma energično i stalno ste u akciji, a usput ćete obezbediti simpatije i pomoć neke uticajne osobe, koja će podržati vaše planove i projekte. Ove nedelje vam sve ide lako, a promene koje se dešavaju vas raduju i daju vam nadu. Ne prihvatajte nove zadatke dok ne razradite ono čime se već bavite, da ne bioste izgubili fokus.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, blistate od zdravlja i energije i vladate svim svojim sposobnostima. Ne dozvolite da vas osećanja remete.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

LJUBAV: Moraćete da prihvatite svoja osećanja i da se suočite sa uzrocima svog nezadovoljstva i strepnje. Ne možete više ignorisati jaz koji postoji u partnerskom odnosu i ako želite da sačuvate vezu, pokušajte da ga premostite. Ako ste sami, možete biti u sličnoj situaciji – da morate priznati sebi šta osećate prema nekoj osobi i preuzeti inicijativu da biste joj se približili.

POSAO: Ako se bavite politikom, u ovom periodu ćete morati da pazite na poteze suparnika i da zaštitite svoje interese. U svim ostalim poslovnim aspektima možete biti u poziciji da obnavljate stare poslovne odnose, koje ste možda prekinuli nepromišljenim ponašanjem. Na pomolu su događaji koji će imati dublji uticaj na vašu budućnost, nego što možete da procenite u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Možete imati problema sa bolovima u leđima i vratu, uglavnom zbog suviše sedenja, ali i zbog stresa. Povedite više računa o sebi.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

LJUBAV: Na ljubavnom planu romatničan period – ukoliko ste već pronašli svoju srodnu dušu, uživaćete u zajedničkim otkrićima i novim iskustvima. Ako ste sami, možete u ovom periodu započeti zbližavanje sa osobom koja vam već odavno skreće pažnju, ali koja do sada nije pokazivala interesovanje. Pustite da se stvari odvijaju svojim tempom.

POSAO: Ukoliko ste u toksičnom okruženju u kome se šire intrige i ogovaranja, držite se na distanci, ne pokazujte da bilo šta znate i ne stajte ni na čiju stranu. Potrebno je da razmotrite praktične i materijalističke aspekte svakodnevice da bistestekli bolju perspektivu i mogli da donesete bolje odluke i izbore. Materijalno stanje vam se može pogoršati, ali promene su na vidiku, uskoro ćete ostvariti stabilnost i ravnotežu.

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost doneće vam padove energije, sa kojima ćete morati da se izborite. Više se odmarajte i vodite računa o svom zdravlju.

 

Comments