ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

Retrogradni Merkur meša se na svim poljima, pa je tako i kod vas. Moguće je da će na poslu biti manjih problema, kao i otežane komunikacija između saradnika i vas, pa je potrebno samo da budete dobro organizovani i skoncentrisani, kako vas neko ne bi izbacio iz koloseka. U svakom slučaju, period koji je pred vama, označiće se kao povoljan u ostvarenju poslovnih planova. Kada je emotivni život u pitanju, čekaju vas interesantni dani. Više truda ulažete u njegov seksualni, nego emotivni deo, jer su vam “apetiti” pojačani. S toga, slobodnima će odgovarati neobavezna druženja i flert, dok će zauzeti Ovnovi sve prepustiti svojim partnerima.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

Bikovi neće baš biti zadovoljni danima koji slede. Dosta stresa biće izazvano poslovnim obavezama, kao i time da ćete imati dosta nerazumevanja od strane kolega. No, nemojte biti impulsivni i ishitreni u reakcijama, jer ćete tako samo sebi pogoršati situaciju. Iskoristite to što vas neko od nadređenih ceni, kako biste se kvalitetno zaštitili. Sve više razmišljate o svom emotivnom životu, moguće je da ćete upoznati nekoga preko posla, a zauzeti će uživati u pažnji i nežnosti koju dobijaju od partnera.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

Blizanci će imati dosta uspeha u narednim danima kada je posao u pitanju. Okolnosti su za vas sve bolje, ono što je bilo loše polako se sređuje, zbog čega možete početi da radite na ostvarenju svojih ciljeva koje ste još pre zacrtali. Dosta haos vas međutim očekuje u ljubavi. Baš zbog toga što se angažujete dosta oko svog posla i izvršavanja obaveza, nemate vremena da se posvetite ovoj sferi svog privatnog života, pa usled toga sve deluje haotično. Ovo je dobar trenutak za vas da odete na neki odmor, kako biste se malo relaksirali i “napunili baterije”.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 3. septembar   9. septembar

Polako se budite i ostvarujete sve bolje rezultate kada je posao u pitanju. Imate dosta dobre ideje, koje čine da se i sami osećate dosta bolje, a njihova realizacija će učiniti da budete još uspešniji, pa vas svakako očekuje period kojim ćete biti zadovoljni. Kada su finansije  u pitanju sve je u redu, ali ne bi trebalo da dajete veće svote na pozajmicu, kako vam se ne bi “obilo o glavu”. Sve više želite da unesete neke promene kod sebe, pa ćete krenuti sa eksperimentisanjem u ljubavnom životu. Zauzeti Rakovi će imati potrebu da svaki svoj korak i postupak prepričaju partneru, dok će slobodni uživati u društvu i blagom flertu na koji nailaze.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments