ovan21111 Nedeljni horoskop: 25. april   1. maj

Nakon što ste neko vreme bili u “minus fazi”, ova nedelja vam konačno donosi olakšanje. Međutim, još uvek nije vreme da se potpuno opustite i planirate dugoročno. Još uvek niste rasčistili sa prošlošću, pa ne bi bilo poželjno da se oslanjate na podršku drugih iako se može desiti da vas neke osobe prijatno iznenade. Ljubomora je prisutna na emotivnom planu, bilo da dolazi od suparnika ili partnera, pa nemojte bespotrebno ulaziti u konflikte, jer će se situacija vrlo brzo popraviti. I dok zauzetim Ovnovima partner pokušava nešto da nametne, slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga ko je autoritativan.

bik11111 Nedeljni horoskop: 25. april   1. maj

Bikove očekuje interesantna i optimistična nedelja. Na poslu izbijate u prvi plan, a imaćete i poverenje i punu podršku saradnika ili potencijalnih partnera. Neki Bikovi mogu napredovati u poslu, započeti privatni biznis ili reorganizovati kolektiv. S druge strane, partner će zahtevati vašu pažnju, što vam neće teško pasti s obzirom na to da vam prija vreme koje provodite sa njim. Slobodni pripadnici ovog znaka više su okrenuti avanturama nego mislima o ulasku u stabilnu vezu. Međutim, moguća su iznenađenja, pa zato budite otvoreni za novine.

blizanci21111 Nedeljni horoskop: 25. april   1. maj

U proteklih deset dana vaše raspooženje se znatno promenilo, pa zato imate stalnu potrebu za promenom i usavršavanjem. Verovatno će se neka nova osoba pojaviti u vašem poslovnom okruženju, što će vam uneti pravo osveženje na poslu, a imaćete i mnogo ideja, mada je poželjno da ih zapamtite i odložite za neki naredni period. Na emotivnom planu vaši strahovi dolaze u prvi plan, pa ste zbog toga impulsivniji u kontaktu sa partnerima. Zato će slobodne Blizance privlačiti pomalo ekscentrične osobe, dok će zauzeti pripadnici ovog znaka sami izazivati konflikte.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments