ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 30. april   06. maj

Nemate baš najbolju komunikaciju sa saradnicima, a i sa šefovima odnosi su zategnuti. Delimično je za takvu situaciju kriva vaša osobina da se brzo ljutite kad god vam neko nešto zameri i da negodujete na promene i radne uslove. Najbolje bi bilo da počnete saradnju sa ljudima koji su kreativni i puni entuzijazma i da izbegavate ljude u okruženju koji se brzo ljute i često su mrzovoljni. Dobra vest za rođene u znaku Ovna jeste ta da će poslovi koje započnu krajem meseca uroditi plodom, te se naoružajte strpljenjem i spremite se psihički za uspešne sedmice nakon praznika. Slobodnim Ovnovima prija pažnja suprotnog pola, ali nekako brzo se vatra i oduševljenje ugase i vi se osećate ravnodušno. Retko ko može da vas zainteresuje, za sada ste neosvojiva tvrđava. Zauzeti Ovnovi su skloni paralelnim vezama u kojima sve pršti od strasti. Većini je partner postao dosadan i nemaštovit.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. april   06. maj

Kod vas je nastupila nirvana, toliko ste opušteni i radujete se praznicima da ste na posao totalno zaboravili. Nije da vas ne interesuju obaveze ali ste odlučni u nameri da se svemu posvetite iduće nedelje. Dobro ste procenili svoje mogućnosti i imate potrebu da se posvetite sebi, svojim ličnim planovima, zadovoljstvima i porodici, a posao i obaveze ipak mogu da sačekaju. Za sada ste opušteni, nasmejani i ispunjeni pozitivnom energijom. Zauzeti Bikovi nisu zadovoljni partnerom. Maštate o savršenom princu iz snova koji u realnom životu, nažalost, ne postoji. Utehu nalazite u umetnosti. Slobodni Bikovi kao da su dvolični i jedan dan ste prema udvaračima nasmejani i srdačni, dok ste već sutradan hladni, bezosećajni pa čak i drski. Istina je da se borite sa nesigurnošću.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. april   06. maj

Nove ideje su tu, sve oči su uprte u vas i osećate se poput zvezde na poslu. Zaista deluje kao da vi vodite kolo i kreirate svaku poslovnu igru, ali istina je i da trenutno vi jedini imate volje i snage da se svakom izazovu maksimalno posvetite. Ostali u vašem okruženju kao da su se uspavali i kao da im je obaveza preko glave. Vi se ne libite da od iskusnih kolega tražite savete, sve u cilju da biste što brže napredovali, a samim tim i više zarađivali. Nikako ne treba da se oslonite samo na sebe iako niste nimalo skromni. U svom ljubavnom životu imate tendenciju da birate osobe koje nemaju vremena da vam se posvete. Vama treba pažnja, ali je u ovom periodu dobijate indirektno. Zauzeti imaju želju da preuzmu kontrolu u odnosu, a to je mač sa dve oštrice. Budite mudri.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. april   06. maj

Konačno možete da odahnete jer su turbulencije i mračan period iza vas. Izašli ste na kraj sa svim iskušenjima, a ako ste imali nameru da promenite posao ili da započnete neki novi projekat šanse za uspeh su izuzetno povoljne. Imate podršku prijatelja i partnera u svemu što radite i naumite i trenutno se osećate kao da je ceo svet pod vašim nogama. U komunikaciji sa kolegama budite iskreni. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi pripadnici znaka narednih dana donose mudre odluke. Slobodni Rakovi trenutno su sami sebi dovojni, nemate potrebu da se dodvoravate suprotnom polu. Naročito ako niste sigurni da li je potencijalni partner slobodan. Zauzeti Rakovi uspevaju da se opuste i da konflikte ostave iza sebe.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove. 

Comments