ovan21111111111111111111211 Nedeljni horoskop: 30. jul – 5. avgust

Ove nedelje bićeš vrlo otvorena za uticaje okoline, pa se može desiti da situacije na poslu ne posmatraš objektivno. Na tebe će još uvek uticati Mesec koji je prolazio kroz tvoj znak, te ćeš biti spremna da prihvatiš više obaveza nego što realno možeš da postigneš. Baš zato, barem ove nedelje, pokušaj da se suzdržiš od preteranih akcija i prevelikog isticanja.

Slobodni Ovnovi su ove nedelje skloni idealizaciji, i ok, svi mi volimo malo da maštamo, ali ne preteruj! Nije baš svaki slatki tip kog upoznaš tvoja srodna duša. Bilo kao bilo, tvoj ljubavni život se ove nedelje odvija u petoj brzini. Ovnovima koji su u vezi sve ide baš onako kako su i zamislili. Blago vama!

Kada je zdravlje u pitanju, čuvaj se prehlada i virusa koji napadaju respiratorne organe.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. jul – 5. avgust

Sada je došao trenutak da završiš sve već započete poslove. Mesec je ušao u tvoj znak te ćeš osećati potrebu za promenom, ali nećeš biti sigurna da li treba nešto da preduzmeš po tom pitanju ili ne. Mi smo tu da ti kažemo da nemaš šta da izgubiš, zato – samo napred!

U ljubavi ove nedelje neće biti značajnijih promena, jer je Mesec u lošem aspektu, zato je najbolje da ne vršiš pritisak na svog dragog, ili ako si slobodna, da ne insistriaš na tome da se po svaku cenu stvari brže odvijaju. Pusti da sve ide svojim tokom.

Čuvaj imunitet i uzimaj dosta vitamina C.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. jul – 5. avgust

Ukoliko nešto želiš da promeniš na poslu ili da izložiš neku svoju ideju nadređenima, ponedeljak i utorak su odlični baš za to. Već od srede neko će pokušati da ti stane na put i spreči te da ostvariš ono što si zamislila. Zato nove poslove ostavi za neki povoljniji period.

Ljubavni život ti ne da mira. Ili je na tebe bacilo oko više tipova, a ti ne znaš za kog da se odlučiš, ili, ako si u vezi, ne uspevaš da izađeš na kraj sa dragim i među vama stalno nastaju nesporazumi. U svakom slučaju, napeta nedelja će proći. Potrudi se da izbrojiš do deset pre nego što doneseš bilo koju odluku.

Imaš problema sa nesanicom, umorom i stresom. Da nije zbog ljubavi?

rak211111111 111111111111111 Nedeljni horoskop: 30. jul – 5. avgust

Ova poslovna nedelja će ti biti vrlo burna. Na poslu se dešava puno novih stvari, akutelni su novi projekti, pa samim tim i reorganizacija tima, te u ovom periodu “dva put meri, jednom seci”. Međutim, ako ti stigne ponuda za promenu posla, koji nudi i odgovarajuću zaradu, obavezno je prihvati! 

Slobodnim Rakovima smeši se upoznavanje sa nekom novom, vrlo interesantnom osobom i to na samom početku nedelje. Simpatije će biti obostrane, ali pazi – prve impresije mogu biti srušene, ako se bolje upoznate. Rakovi u vezi maštaju da odlepršaju negde daleko sa voljenom osobom. Smetaju ti zahtevi okoline i želiš svog dragog samo za sebe!

Ukoliko imaš probleme sa stomakom i organima za varenje, možeš ih rešiti promenom načina ishrane.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments