nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 30. oktobar   5. novembar

LJUBAV: U ovom periodu partnerske odnose remete iznenadni uticaji sa strane – moguće da se članovi porodice na neki način mešaju u vaš odnos, a vi i partner nemate isti stav prema tome. Ne insistirajte i ne namećite partneru nešto što on ne prihata, budite taktični. Slobodni Ovnovi bi mogli da se nađu u vrlo uznemirujućoj romantičnoj situaciji, sa kojom se radije ne bi suočavali. Međutim, planetarni uticaj je takav, da podstiče saznanja i priznanja, tako da ćete morati da vidite i prihvatite nešto što vas zbunjuje i stavlja u osetljiv položaj.

POSAO: Odložite sve sastanke i pregovore, ukoliko nisu strogo planirani, jer će vaša pažnja i energija biti potrebna na drugim zadacima – imaćete priliku da se nađete na pravom mestu u pravom trenutku, ukoliko slušate svoju intuiciju i ostanete pažljivi i fokusirani.

ZDRAVLJE: Nervoza će vas iscrpljivati i dizati vam pritisak, pa se što više opuštajte i odmarajte – isključite se iz svakodnevice kad god je moguće.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 30. oktobar   5. novembar

LJUBAV: Ako su stvari u partnerskim odnosima nedavno dostigle kritičnu tačku – vreme je da prihvatite promenu. To može da znači bilo šta, od transformacije odnosa iz neobaveznog u obavezujući, preko postavljanja pravila i granica, do raskida veze. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju – budite pažljivi u susretu sa novim osobama, mogu vas poneti osećanja, oduševljenje i fascinacija nečim površnim ili možete u nekome prepoznati potencijal koga on sam i nije svestan – ostanite na distanci i sačekajte da vreme pokaže da li su te osobe vredne pažnje i poštovanja.

POSAO: Svoje snove i planove sačuvajte za neki bolji period, a najbolje je da o njima nikome ništa i ne govorite. Držite se ustaljenog režima rada, ne preuzimajte nove obaveze, posmatrajte i razmišljajte. Ako ste deo tima, svoje predloge stavljajte diskretno, da ne biste omalovažili i uvredili nekog ko neće preći preko toga.

ZDRAVLJE: Slušajte sebe i svoje telo, vi ste sami sebi najbolji dijagnostičar – znaćete šta treba da promenite i kako da održite optimalan nivo energije.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 30. oktobar   5. novembar

LJUBAV: Komunikacija je dobra u partnerskim odnosima i u ovom periodu mnoge nesporazume, napetosti i potencijalne neprijatnosti možete rešiti ležerno, uz pomoć svog smisla za šalu, uz osmeh i vedar nastup. Slobodni Blizanci će se osećati kao da baš nisu sa ove planete – imate potrebu da izrazite osećanja, a čini se da vas niko ne vidi i ne razume, ili vas svi shvataju pogrešno. Ne podležite malodušnosti, samo posmatrajte sebe u svim relacijama i interakcijama kroz koje prolazite.

POSAO: Uložite neko vreme u planiranje i donošenje nekih odluka, da biste predstojećim promenama izašli u susret i dočekali ih spremno. Rešavanje problema na koje nailazite, doneće vam priliku da pokažete svoju sposobnost, što će biti zapaženo. Uzmite u obzir predloge koje primate, koji se tiču finansija i ulaganja i pažljivo ih razmotrite.

ZDRAVLJE: Ovo nije vaš period – ništa vam posebno ne fali, ali osećate manjak energije, umor i nedostatak volje. Povucite se u sebe i opuštajte se što više možete.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 30. oktobar   5. novembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima je najvažniji dogovor – pre nego što bilo šta odlučite ili pokušate, tražite od partnera mišljenje i savet. Sve što preduzmete i u čemu postignete saglasnost i dogovorite se, biće uspešno i izbeći ćete trzavice i grube greške koje dolaze iz nedostatka komunikacije. Slobodni Rakovi su zadovoljni sobom – imate potrebu da se umirite, da zauzmete višu perspektivu i posmatrate sebe u raznim situacijama. Čak i tamo gde vam srce brže kuca i javljaju se leptiri u stomaku, moći ćete da budete pribrani i umereni i da reagujete na pravi način.

POSAO: Nezgodan period na poslu – moguće greške, neočekivane prepreke, kao i sukobi sa kolegama. Ali, planete obećavaju, očekuje vas prosperitet i priznanja, uprokos poteškoćama sa kojima se suočavate. Uskoro ćete biti u prilci da pokušate nešto novo i drugačije, puštajući osećaju da vas vodi napred.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i zdravi, imate energije i snage da iznesete sve što vas čeka u ovom periodu.

Comments