ovan 1 Nedeljni horoskop: 31. avgust   6. septembar

Ove nedelje te očekuje više stresa nego obično, zato bi trebalo da povedeš računa o tome da ga kanališeš na pravi način, pre nego što zbog njega napraviš ogromnu štetu. Stres najpre preti tvom poslovnom statusu, zato tokom radnog dana budu naročito oprezna. Na ljubavnom polju takođe ne cvetaju ruže – očekuju te sve češće svađe sa partnerom, ali ne očajavaj, ovo je samo faza.

bik 1 Nedeljni horoskop: 31. avgust   6. septembar

Budi strpljiva! Želiš mnogo, očekuješ još više, ali stvari na poslovnom planu nikako da se reše u tvoju korist. Možda trenutno zaista vlada zastoj, ali i on se jednom mora pokrenuti. Kada je reč o ljubavi, budi spremna na to da ćeš možda otkriti neku veliku partnerovu tajnu. Bićeš iznenađena, ali ta tajna neće narušiti vaš odnos.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 31. avgust   6. septembar

Na poslovnom planu se dešava mnogo toga, a svađe i neslaganja u kolektivu su sve češći. Biće ti potrebno malo vremena da shvatiš ko je u kom timu, ko je na tvojoj strani, a ko ne. Svakako, nemoj ništa da shvataš previše lično već se fokusiraj na svoj deo posla. Ljubav donosi novo poznanstvo zbog kojeg ćeš ponovo biti raspoložena za nežnost i romantiku.

rak 1 Nedeljni horoskop: 31. avgust   6. septembar

Došla si u fazu kada ti je posao apsolutni prioritet i kada svu pažnju posvećuješ upravo svojim obavezama i zadacima. Ovo je super, naročito nakon tvoje lenje faze, ali vodi računa o tome da ne “izgoriš” – ponekad napravi pauzu! Ne možeš da obuzdaš emocije, previše si impulsivna, a ovo odbija potencijalne partnere od tebe. Dakle, spusti loptu. Ili, ne počinji ništa dok nisi sigurna šta je ono što želiš.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments