ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 31. decembar   6. januar

Prvi dani nove godine donose vam “buđenje”, jer ćete biti spremni i orni za rad, nove pobede i uspehe kada je posao u pitanju. Međutim, ono što će vas sputavati u svim odnosima, kako profesionalnim, tako i emotivnim, jeste komunikacija koja će biti nešto otežanija, budući da će na nju uticati retrogradni Merkur, pa bi trebalo svaku svoju reč da premerite, pre nego je izgovorite. U narednim danima će biti veoma zanimljiv vaš seksualni život, što će važiti i za slobodne, ali i zauzete pripadnike ovog horoskopskog znaka.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. decembar   6. januar

Dok će zauzeti Bikovi uživati u pažnji svog partnera, slobodni pripadnici ovog zodijačkog znaka uživaće u pažnji i flertu koji dobijaju od suprotnog pola. Taj flert vam može doneti i veoma priajtne situacije i iznenađenja, pa se samo prepustite onome što osećate. Neko zanimljivo poznanstvo može se ostvariti i kroz neke poslovne okolnosti. Vodite računa o tome kako reagujete u određenim situacijama, nemojte biti nagli, već stpljivi i smirenai, te se priklonite ljudima na položaju, kako bi sve funkcionisalo onako kako i želite.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. decembar   6. januar

Nova godina i praznici koji je okružuju, sinonim su za zabavu, a jedna od njih može biti veoma povoljna za vas ukoliko ste slobodni, jer ćete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati i privuću već na “prvu loptu”. Dok slobodni Blizanci ostvaruju početke nove veze, zauzeti uživaju uz partnera, te im je ovo odličan period za planiranja i zajedničko provođenje vremena. Kada je posao u pitanju, dobar je period da završite sve ono što niste postigli u prethodnom periodu, jer ćete uspešno i veoma dobro ostvariti ono što ste želeli.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 31. decembar   6. januar

Početak godine će vam biti u znaku odmora i posvećenosti sebi, ali i pored toga, u svojoj glavi ćete razvijati planove za skoriju i dalju budućnost. Imaćete dosta elana da osmislite mnogo toga novog za naredni period, a ideje koje vam nadolaze predstavljaće pravo osveženje kako za vas, tako i za vaše saradnike. Kada su finansije u pitanju, nemojte previše ulagati, jer nije povoljan period za to, već se sklonite u stranu i sačekajte bolje vreme. Kada je emotivni život u pitanju, zauzeti Rakovi će vreme provoditi sa partnerom i imaće dosta pitanja, dosta tema o kojima žele da razgovaraju, dok će slobodni pripadnici znaka uživati u flertu i prazničnim danima.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments