ovan 1 Nedeljni horoskop: 31. januar   6. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima pokušajte da zadržite strpljenje i smirenost – nema potrebe da suviše analazirate stvari, samo posmatrajte i budite prisutni. Kada se pojavi neki problem, bićete sposobni da ga rešite i da svaki nesporazum izgladite. Vi ste trenutno stub oslonca i nosilac veze. Slobodni Ovnovi će biti veoma romantično raspoloženi, a biće puno uzbudljivih momenata. Ako priželjkujete nekog ko će vam oduzeti dah, nećete morati da ga tražite – vrlo lako može da se pojavi odjednom, pravo ispred vas. Neka vas vodi strast.

POSAO: Ova nedelja je naročito povoljna za partnerske i ortačke poslove i aktivnosti. Očekujte dobre vesti i priliku za dobru zaradu. Ukoliko držite neku prezentaciju, ili sastanak, prikupite informacije o onima kojima se obraćate. Takođe, vodite računa o tome šta kome pričate – ključne informacije zadržite za sebe.

ZDRAVLJE: U ovom periodu najviše bi vam prijala neka aktivnost ugađanja sebi – poseta salonu za lepotu, masaža, spa-tretman. Priuštite sebi hedonističke trenutke, to vam je zdravlje i stabilnost!

bik 1 Nedeljni horoskop: 31. januar   6. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima naći ćete se u situaciji da nešto uradite za partnera, zbog čega će vam biti zahvalan i odaće priznanje vašem rezonu i osećaju. Ne treba vam bolja izjava ljubavi i poverenja od toga! Slobodnim Bikovima će bogat i intenzivan društveni život doneto zanimljiva poznanstva i prijatne razgovore. Zapravo, obično ćaskanje se može pretvoriti u veoma dubok i smislen razgovor, kroz koji ćete se povezati više i dublje nego što ste očekivali.

POSAO: Stižu novi poslovni predlozi, a ako zbog njih idete na put, vodite računa da ne zakasnite – moguće su prepreke na koje morate biti spremni. Vaši planovi će se ostvariti ako im pristupite promišljeno i ozbiljno. Budite pravični u spornim situacijama u kojima se očekuje da vi “presudite” ili donesete odluku.

ZDRAVLJE: Držite se svoje dnevne rutine, uredan način života će vam održati zdravlje i dobro raspoloženje. Bavite se sobom, vaša duhovnost je u usponu.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 31. januar   6. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete moći da prevaziđete napete situacije uz pomoć svog smisla za humor i sposobnosti da razbijete svaku nelagodnost (kad to hoćete). Ako ove nedelje odaberete šaljiv način komunikacije, ostvarićete dublje razumevanje i povezanost sa partnerom. Slobodni Blizanci bi trebalo da učestvuju u svim društvenim događajima na koje su pozvani. Zvezde savetuju da ne odbijate ni jedan poziv, iako se osećate umorno i bezvoljno, da ne biste propustili da sretnete osobu koja će vas prosto hipnotisati.

POSAO: Izbegavajte poslovne pregovore u ovom periodu, kao i bilo kakve sukobe i isterivanja stvari “na čistac”, jer ćete biti uvučeni u svađu i donošenje odluka pod nabojem, što nikako nije dobro. Držite se istraživačke strane svog posla, sakupljajte nove informacije i usavršavajte znanje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje – bilo bi odlično da možete sebi da organizujete vikend u prirodi, i to negde uz vodu. Voda je element koji će doneti smirenje vašoj duši i opuštanje vašem umu i telu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 31. januar   6. februar

LJUBAV: U partnerskim odnosima će biti romantično i prijatno – neočekivane teškoće će se pojaviti, ali lako ćete ih prevazići u atmosferi zajedništva i razumevanja. Slobodni Rakovi će imati prilike da ostvare veoma zanimljiva poznanstva – prosto nećete znati kome da poklonite više pažnje. Možda ćete želeti malo da ostanete sami sa svojim misima i utiscima.

POSAO: Moguće su ponude od bivših poslovnih saradnika, koji se ni ranije nisu dobro pokazali. Čuvajte svoje poslovne planove i ideje za sebe i ne poklanjajte poverenje onima koji pokazuju radoznalost. Dobar period za finansijske transakcije i ulaganja. Ako vam se ukaže prilika za poslovno putovanje, svakako je iskoristite.

ZDRAVLJE: Dobro ste raspoloženi i to je najvažnije. Ukoliko se pojave manje zdravstvene smetnje, lako ćete ih prevazići uz pozitivan stav. Držite se dalje od toksičnih osoba.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments