ovan 1 Nedeljni horoskop: 31. maj   6. jun

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom nema nekih trzvica i realnih problema i neprijatnosti – ali vi ste nezadovoljni. Nešto će vam ove nedelje ići na nerve, a to nešto je verovatno do vas – pitanje novca, ili nalet ljubomore, ili to što vam partner nameće neke obaveze koje niste planirali. Šta god da vam smeta, pokušajte da ne reagujete i da obuzdate temperament, nije trenutak za svađu i vaša perspektiva je prilično sužena. Slobodni Ovnovi će osetiti snažnu privlačnost prema jednoj osobi, koja će im pružiti osećaj da su najzad našli srodnu dušu. Nemojte biti suviše razočarani kad se ispostavi da je to samo flert, ili prolazna avantura za tu osobu.

POSAO: Užurbana nedelja puna raznih dešavanja – imate prilike da za vrlo kratko vreme postignete mnogo više od onoga čemu ste mogli da se nadate. Dobar period za komunikaciju – sve vrste dogovora, pregovora i ugovora, vam idu od ruke. Što se novca tiče, priliv je očekivan, ali troškovi su veći od uobičajenih, moguće je da se pojavi i neki račun na koji ste potpuno zaboravili.

ZDRAVLJE: Nervoza koju osećate na emotivnom planu, skupiće vam se u stomaku i izazvati manje probleme sa varenjem i probavom. Izbacite iz sebe taj naboj nekom fizičkom aktivnošću koja će vas zaokupiti i umoriti.

bik 1 Nedeljni horoskop: 31. maj   6. jun

LJUBAV: Ove nedelje ćete biti potrebni partneru na svaki način – nema mesta za vaše želje i potrebe, sada je trenutak da voljenoj osobi pružite podršku, pažnju, utehu i pomoć. Možda se ne radi o nečemu velikom i ozbiljnom, iz vaše perspektive, ali partner je opterećen i povređen. Zadržite svoje vaspitne primedbe za sebe, škrgućite zubima i prevrćite očima kad vas partner ne vidi i ne čuje, jer ste dužni da njegova osećanja uvažite i shvatite ozbiljno (najviše boli kad bliska osoba obezvređuje naše stanje i osećanja). Slobodni Bikovi će se zabavljati, družiti, flertovati i razmatrati razne ponude i mogućnosti, dajući svakome po malo nade i podsticaja – samo zato da bi nastavili da uživaju u druženju i flertu. Uopšte vam se ne žuri da uđete u vezu, prija vam sloboda.

POSAO: Uobičajena poslovna nedelja – malo gužve, malo nervoze zbog onog što zavisi od drugih i što vas dovodi u situaciju da imate prazan hod jednog momenta, a sledećeg ste preopterećeni. Ništa sa čim ne biste mogli da izađete na kraj. Tokom nedelje sakupićete puno informacija koje bi mogle da vam koriste u narednom periodu. Finansije vas brinu, ali realno, novca imate dovoljno da pokrijete sve troškove. Ali zabrinutost je način da se ne opustite i da nastavite da stičete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, u formi ste, balansirani i stabilni. Mogući prolazni stomačni problemi (sezonsko voće natapajte i perite, nemojte rizikovati).

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 31. maj   6. jun

LJUBAV: Ako u prethodnim periodima niste slušali zvezdane savete o stabilnosti u vezi i niste odoleli avanturi ili uplitanju u paralelni odnos, na naplatu stižu posledice vaših odluka i ponašanja. Zvezde kažu “razotkrivanje” pa i ako se ne radi o neverstvu, nego o nekoj laži ili prećutkivanju, ove nedelje će vas nešto odati ili će se ispostaviti da je partner mnogo pronicljiviji i sumnjičaviji nego što ste verovali da može da bude. Nastupite pomirljivo, tražite oproštaj, nastojte da se iskupite. Slobodni Blizanci su zamišljeni nad svojom emotivnom prošlošću, a to može dovesti do kontakta sa bivšim i pokušaja obnavljanja veze, ili do kontakta sa simpatijom iz davnih dana. To će vam prijati, ali nema tu ničeg za šta biste se vezali i stvorili neki trajan odnos.

POSAO:Budite oprezni na polju poslovnih odluka i akcija – može se desiti da uopšte niste u pravu i da pravite veliku grešku baš tamo gde ste ubeđeni da ste sve dobro pripremili i da ste na pravom putu. Potražite savet iskusnijih osoba u koje imate poverenja i koje se razumeju u oblast kojom se bavite. Mogući propusti u dokumentaciji i papirima – iako žurite da neke stvari završite, proverite svaki dokument barem dva puta. Novac dolazi u velikom prilivu, a zatim izvori presušuju, pa se pojavljuju veliki troškovi, pa manji priliv novca – nestabilno i stresno na polju finansija.

ZDRAVLJE: Možda će vas mučiti sezonske alergije i meteoropatske reakcije – to vaše telo reaguje na unutrašnji nemir i emotivnu nestabilnost koju osećate. Bolje ćete se osećati ako sebi priznate kako stvari zaista stoje.

rak 1 Nedeljni horoskop: 31. maj   6. jun

LJUBAV: Čačkate po svom emotivnom odnosu, kao da je krasta koja vas svrbi i nervira, sa velikom tendencijom da zaraslo mesto ponovo prokrvari i inficira se. Nećete isterati pravdu, niti ćete pronaći trn koji vas bode i kamenčić koji žulja, ali ćete opasno iznervirati partnera svojim preterivanjem i zvocanjem. Ne vidite stvari realno, a loša komunikacija sa partnerom vas dodatno destabilizuje. Pokušajte da se vratite osećanjima, da prepoznate onaj neuhvatljivi fluid koji vas povezuje, to će vas umiriti. Slobodni Rakovi su na vratima nove ljubavi – slobodno ih otvorite širom i prođite kroz njih, ili dozvolite drugoj osobi da prođe i ukažite joj toplu dobrodošlicu. Odnosno, preuzmite inicijativu, ako druga osoba okleva, ili joj pružite uverenja koja su joj potrebna da bi učinila prvi korak.

POSAO: Bićete u gužvi ove nedelje, obaveze vas odjednom zatrpavaju. Dinamična poslovna nedelja u kojoj možete da proširite polje svog delovanja i postignete kvalitetne i potencijalno unosne dogovore sa saradnicima iz inostranstva. Malo ste se opustili kada je trošenje u pitanju, zaustavite se, jer će troškovi premašiti vaša primanja.

ZDRAVLJE: Bićete nervozni i rasejani, pa postoji mogućnost da se povredite – nemojte voziti, radije koristite prevoz, ili taksi i pokušajte da ne pokušavate da radite pet stvari istovremeno. Saberite se i fokusirajte, dišite, dišite, dišite…

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments