ovan1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Ako razmišljate o potpisivanju ugovora, ova nedelja je odlična da to i učinite. Preduzimanje mera u vezi sa poslom dolazi u obzir i sve što započnete sada ima tendenciju da se dobro i završi. Desiće se uspeh koji možda niste očekivali i sa druge strane doživećete luksuz na koji niste navikli. Ukoliko stalno štedite, opustite se ovih dana i ispraznite džepove. Intuicija vam pomaže da se fokusirate na prave stvari, a ljubav je ovog puta u senci.

bik1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Bićete u elementu ove nedelje i ispred vas su veoma zanimljivi i zabavni dani. Biće puni neke pozitivne energije i hrabrost će u ovom periodu biti vaše drugo ime. Osećaćete se dobro, a kada je novac u pitanju, sredinom nedelje očekujte dobitak. Na vidiku su gotovinski dobici, ali ne i ljubavni.

blizanci1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Blizanci, ove nedelje se spremite za srećne trenutke. Šta god da pipnete prstom, to će se pozlatiti, metaforički rečeno, a vama će sve ići od ruke. Rezultati će vam čak biti bolji od očekivanih, a imate tu sposobnost da naslutite kad su popusti i rasprodaje, tako da nećete imati problema sa novcem.

rak1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Tenzija koju danima osećate polako će nestajati, a vi ćete se osećati mnogo bolje. Možda se rešite da prihvatite izazov o kom danima razmišljate.

Prihvatićete poziv od neke osobe ili čak ići u šoping sa drugaricama. Čeka vas burna, ali pozitivna nedelja!

lav1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Ove nedelje ćete se kretati u novim krugovima i upoznavati nove ljude. Kolotečinu ćete zameniti nekim zanimljivijim stvarima, ali će vam u glavi stalno biti neki ciljevi koje što pre želite da ostvarite. Poslušajte vama bliske ljude. Oni imaju odlične smernice za vas.

devica1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Napredujete sa planovima i idejama, što predstavlja značajan pomak kada je vaša karijera u pitanju. Saradnja sa drugima i objedinjavanje resursa može biti način da se dođe do gola.

Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora i pročitajte sve uslove, pa čak i ona najsitnija slova, kako bi bili sigurni da je sve onako kako izgleda. Društvene aktivnosti su na visokom nivou, kao i romantika sa voljenom osobom.

vaga1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Polako širite svoje vidike i izlazite iz zone udobnosti kako bi pronašli neke druge stvari i istražili sveže opcije. Bilo da želite da putujete ili studirate, poželećete da vidite neke nove stvari i otkrijete drugu stranu života. Ljubavni život je u ovoj nedelji odličan, a najintimniji trenuci ispunjeni su senzualnošću i srećom.

skorpija1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Ukoliko ste se nadali nekom finansijskom dobitku, ova nedelja može biti presudna.

Iskoristite priliku i vratite dugove i preispitajte sebe gde i u šta investirate. Po glavi vam se motaju nostalgična sećanja, a može se desiti susret sa starim prijateljem ili poznanikom.

strelac1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Vi se svakako možete zabavljati, jer kad ste vi u pitanju, ove nedelje problema nema. Razgovarate sa najbližima o dugoročnim planovima.

Treba obratiti pažnju na ishranu i pozabaviti se režimom ishrane, a možda bi najbolje bilo da počnete sa vežbanjem.

jarac1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Fokusiraćete se isključivo na lično zadovoljstvo i aktivnosti koje su u vezi sa ljubavi. Ispred vas su romantični dani i bićete popustljiviji nego ikada pre, čak ćete se olako ponašati prema poslovnim zadacima. Ali, vi zaslužujete odmor i vreme je da uživate. Ukoliko imate izraženu intuiciju prema nekoj osobi, osećaj vas ne vara.

vodolija1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Možda je vreme da iskoristite romantičnu priliku i da pokušate da stvorite nešto lepo. Treba se dublje uključiti u taj odnos i provoditi više vremena sa tom osobom.

Manje rada, a više zabave, to je ono što sledi ove nedelje! Pozovite prijatelje ili familiju na ručak, kako biste proveli divne trenutke.

ribe1 Nedeljni horoskop 31. maj  7. jun

Već dugo ste željni promena i to će se desiti sredinom nedelje.

Počećete neki važan projekat i dati sve od sebe. Takođe ćete sklopiti neke unosne poslove i spremni ste da se povežete sa pravim ljudima. Ove nedelje bićete empatični i to će vam pomoći da uspostavite bolju komunikaciju sa drugima.

Izvor fotografije: telegraph.rs

Violeta Stojanović

Comments