Saznajte nedeljni horoskop: 4. avgust – 10. avgust za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Društvena okupljanja vam prijaju, bili u vezi ili ne. Družite se i održavajte prijateljstva i kontakte – to će vam u neprocenjivoj meri pomoći da se nosite sa dnevnim izazovima. Privlačite pažnju svojim gestovima, načinom govora i pojavom, pa je vrlo izvesno da ćete osvojiti zavist drugih. Sve radite u meri, jer ne želite da izazovete ljubomoru i kod partnera, koji će možda pomisliti da flertujete sa drugima. Savet za slobodne Ovnove – ne ukazujte pažnju onome ko nije zainteresovan, već se posvetite sebi i voljenim aktivnostima. Da želi – dotična osoba bi vam se javila.

POSAO: Obratite pažnju na svoj posao i budite posebno oprezni, jer moguće je da u vazduhu vladaju neprijatnosti čiji deo ne želite da budete. Zvezde vas upozoravaju da je bolje da budete strpljivi da biste se spasili od neuspeha. Ne žurite i još jednom razmislite o svojim namerama i planovima. Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali ako već ne volite da idete u teretanu – vežbajte ujutru u svom domu, i redovno se krećite. Ne morate svuda ići prevoznim sredstvom.

2 bik Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Slobodni Bikovi, nastupa period kad ćete se osećati veoma zavodljivo i privlačno – možete privući mnoge obožavaoce, ali budite oprezni jer oni mogu biti zainteresovani samo za odnos za jednu noć, ali samo vi znate da li vam to odgovara ili ne. Bikovi u vezi, energija planeta stvara osećaj harmonije i balansa u vašem odnosu. Jedno drugome ste oslonac i osećate se sigurno, što pozitivno utiče na svaki segment vaše veze. Ako uslede nekakve razmirice – setite se kakav odnos zapravo imate i odmah “spustite loptu”.

POSAO: Ne rizikujte, nestandardni pristup rešavanju poslovnih problema trenutno vam neće pomoći. Pokušajte da procenite sopstvene postupke iz ne tako daleke prošlosti, a ako treba – izvinite se drugoj strani koju ste na neki način oštetili. Oslonite se na svoju intuiciju pri donošenju svih odluka i pravca u kome ćete usmeriti svoje aktivnosti.

ZDRAVLJE: Jasnoću misli podstaknite meditacijom, smirenošću, sabranošću – anksioznost može pokvariti sve vaše planove i dovesti vas do stresa i iscrpljenosti.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Vi ste lojalni i ne volite sporedne uloge u svom romanu, tako da to partneru jasno stavite do znanja, ali na miran, uviđavan način – i budite strpljivi. Počinjete da shvatate zašto je toliko važno da partneru date do znanja koliko možete da tolerišete i gde zapravo leže vaše granice. Uskoro ćete se radovati korisnim promenama. Slobodni Blizanci, vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih principa i ne uspete u onome što je planirano. Zaštitite svoje interese – i dostojanstvo.

POSAO: Vaše strpljenje i samopouzdanje će biti na ispitu, zato zadržite smirenost, taktičnost i rešenost i pokažite svima kako funkcionišete i gde se nalaze granice koje nikome nećete dozvoliti da pređe. Dovoljno ste odlučni i spremni za realizaciju svojih planova, ne oklevajte da koristite sve svoje sposobnosti. Profesionalni uspeh je pred vratima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je kompletan oporavak, na fizičkom, emotivnom i psihološkom nivou, a mogli biste da počnete sa odmorom, daleko od svakodnevnih problema.

4 rak Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Partnera je možda trenutno teško razumeti, tako da, ako imate delikatnu temu o kojoj treba da razgovarate, a niste sasvim sigurni kako da se time pozabavite, možda bi bilo bolje da to ne pokušavate odmah, već da se fokusirate na druge stvari – dok ne dođe odgovarajući trenutak. Budite strpljivi i smireni, nemojte se ljutiti zbog situacija na koje ne možete da utičete. Slobodni Rakovi, nova poznanstva su izvor nevolja. Ako vam nije do priče sa onima koje ste ili tek treba da upoznate, kulturno se izvinite i sačekajte bolji period.

POSAO: Vaša sposobnost da se sa drugima povežete na iskrenom, poštenom nivou je ključni deo vašeg uspeha. Ne dozvolite da vam impulsivnost pokvari ono što ste dosad postigli. Mnogo ćete razgovarati i pregovarati u ovom periodu – budite suzdržani i hladni da biste zaštitili svoje interese. Zapamtite da vaš šarm može stvoriti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na njega da biste postigli svoje ciljeve.

ZDRAVLJE: Možete osećati uspone i padove energije – bolje rasporedite svoju snagu i više se odmarajte.

5 lav Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Slobodni Lavovi, sada imate odličnu priliku da steknete nova poznanstva, ali i da se ponovo upoznate sa onima iz prošlosti. Astralna energija stvara pravo raspoloženje da se osećate željeno i privlačno. Lavovi u vezi, pažljivo merite svoje reči i dela, jer možete uvrediti partnera, a da toga ne budete svesni. U ovom periodu ga stavite na prvo mesto, možda mu je sad potrebno više nego ikad pre. Pripremite se za neprijatne vesti koje se odnose na probleme u životu dobrog prijatelja.

POSAO: Na radnom mestu ćete se osećati umorno. Uz prethodno dovoljno nakupljenog sna, uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Budite strpljivi i praktični u komunikaciji. Finansijsko stanje vam se može povećati sa zadacima koje prihvatate, a može vas sabotirati jedino strah od neuspeha.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i promena okruženja, povezivanje sa prirodom i udaljavanje od savremenih sredstava komunikacije.

6 devica Nedeljni horoskop: 4. avgust   10. avgust

LJUBAV: Možda trenutno ne želite da se nosite sa vrstom romantične situacije sa kojom se suočavate, ali planetarni sastav vas može naterati da ipak presečete i popričate sa partnerom i time rešite sve što vas muči. Pažljiva analiza onoga što se dešava tokom ovog perioda pomoći će vam da dobijete dodatnu korist za sebe. Uspećete da postignete neku vrstu zajedničkog dogovora o tome kako biste želeli da nastavite sa svojim budućim planovima. Slobodne Device, sada je trenutak da se oslobodite svojih briga tako što ćete se posvetiti odmoru, putovanjima, zabavi, kupanju, čitanju knjiga, gledanju filmova i serija – nemojte dozvoliti da vas grize savest kad radite ono što volite.

POSAO: Problemi na poslu kojima ste odbili da posvetite adekvatnu pažnju mogu vam oduzeti previše vremena. Da biste bili uspešni, morate biti direktniji u svom pristupu. Finansijske koristi su nadohvat ruke, pa se nemojte plašiti da tražite ono što znate da ste s pravom zaradili. Budite odgovorni, umereni i uzdržani.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je rasterećenje i pomak od svakodnevne rutine i obaveza, zarad zdravlja i mentalne stabilnosti.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za avgust.

Comments