nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. decembar   10. decembar

LJUBAV: Potrudite se da saslušate vašeg partnera jer je moguće da je već neko vreme zatvoren i ne oseća slobodu da vam se ispoveda. Slobodni Ovnovi  će biti isuviše zatvoreni i neće nikome dozvoliti da im se približi, što će im onemogućiti da stupe u romantični odnos.

POSAO:  Merkur će biti u vašem znaku i omogućiće vam da stvorite jasnu viziju o svojoj budućnosti donesete odluke koje će znatno uticati na vašu karijeru.  Vaša radoznalost će vas odvesti na potpuno nove puteve. 

ZDRAVLJE: Orni ste za rad i trudite se da obavite što više obaveza dok imate snage, kako bi sebi dozvolili da se u potpunosti opustite za praznike. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. decembar   10. decembar

LJUBAV:  Izuzetno ste srećni i posvećeni svom partneru tokom ove nedelje i trudite se da uspostavite što bolji odnos. Moguće je da ćete odlučiti da otputujete za praznike i da ćete podrobno raditi na planiranju. Slobodni Bikovi fokusiraće se na svoj posao i planirati narednu godinu.

POSAO:  Uživate u svom poslu tokom ove nedelje i dajete svoj maksimum što može rezultovati u brojnim poslovnim uspesima i nagradama koje niste ni očekivali.

ZDRAVLJE:  Vodite računa o ishrani i unosite dovoljno vitamina.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. decembar   10. decembar

LJUBAV: Ovo je vreme za nove početke, zato dobro preispitajte ljude oko sebe i vezu u kojoj se sada nalazite. Moguće je da ćete morati da donesete neke teške odluke, zato to uradite pre kraja ove godine. Slobodni Blizanci će s eotvoriti i odlučiti da započnu novu vezu, ali neće previše nada polagati u nju. 

POSAO: Niz poslovnih pregovora biće izuzetno povoljan za vas i potpisaćete veoma vredne ugovore. Ovo je samo uvertira u uspešnu godinu koja je pred vama.

ZDRAVLJE: Počnite da trenirate. Izbegavajte putovanja i ne sedajte za volan umorni. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. decembar   10. decembar

LJUBAV: Ukoliko se u vašem životu u prethodnom periodu pojavila osoba iz prošlosti prema kojoj i dalje osećate nešto, možda je vreme da obnovite strasti. Ipak, dobro promislite pre nego što se upustite u neki odnos. Zauzeti Rakovi planiraju budućnost sa svojim partnerom.

POSAO: Neko od kolega sa kojima se nista najbolje slagali tokom ovog perioda će verovatno napustiti firmu, ili će makar prestati da radi blizu vas, što će vam dosta olakšati svakodnevicu. 

ZDRAVLJE: Ne zanemarujte stalne glavobolje. 

Comments