ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 4. jun   10. jun

Poletnost i dobro raspoloženje koje ćete imati narednih dana, učiniće da budete jako uspešni i produktivni na poslovnom planu. Moguće je da ćete menjati svoje poslovno okruženje, što će svakako biti uspešno ukoliko vam se dogodi, pa ako ste pred nekom takvom odlukom, slobodno stupite u akciju, jer je pogodan period za to. Na vama je da samo da prepoznate “znakove pored puta” i da iskoristite sve prilike koje vam se ukažu. Slobodni Ovnovi će imati mogućnost novog poznanstva, što može doneti nove i lepe događaje na emotivnom planu. Moguće je da otpočnete vezu koja ima mogućnosti da bude kvalitetna i ozbiljna i to sa nekim koga već poznajete. Zauzeti će uživati u narednim danima, jer neće biti tubulencija, već samo lepih dana sa partnerom.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. jun   10. jun

Turbulentni dani na poslu vam slede ove nedelje. S obzirom na to da ste neko ko gaji i ima velike ambicije, nemojte ih sputavati i gušiti, već pronađite oslonac i podršku u ljudima koji su “iznad” vas i koji će vam srdačno pomoći i izaći u susret. Ali, pored toga, neko od nadređenih će očekivati da uradite mnogo više od onoga što ste u mogućnosti da postignete, pa to može stvoriti manje konfliktne situacije. Slobodni Bikovi će tokom vikenda i narednih dana imati jedno novo i lepo poznanstvo, što će im dodatno ulepšati svaki dan. Zauzet pripadnici ovog znaka će ući u neke prepirke sa partnerom, iako neće postojati veliki razlog za to. Potrebno je da se smirite i shvatite da prepirkama i agresijom ništa ne možete rešiti.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. jun   10. jun

Organizacija će vam biti najpotrebnija u narednim danima, jer će obaveze na poslu da vam uzimaju sve vreme, a pored toga i porodične situacije vam neće olakšavati. Potrebno je da malo bolje uskladite sve svoje zadatke, kako biste ih što više uradili u predviđenom roku. Iako nećete biti zadovoljni postignutim, finansijska situacija će vam olakšavati, jer tu nećete imati problema. Sve ovo će se odraziti i na vaš emotivni život, pogotovu ako ste u vezi ili braku, pa može doći do nekih razmirica i svađa. Slobodni Blizanci će nastaviti u istom ritmu, sve do kraja nedelje, kada je moguće neko novo, zanimljivo poznanstvo.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. jun   10. jun

Glavni savet bi bio: Čuvajte se svakog konflikta! Poslovne prilike će vam doneti neke neprijatne situacije i konflikte sa saradnicima, pa iz svega ovoga možete izaći kao gubitnik. Zato nemojte biti tvrdoglavi i uporni u nameri koja nema osnova, jer ćete samo vi biti nezadovoljni, dok će ostali profitirati. Do svega ovoga može dovesti i nepovoljna finansijska situacija. Usled nervoze uzrokovane poslovnim nesporazumima i problemima, može doći i do problema u vezi, pa je potrebno da se smirite i kada je partner u pitanju. Samo razmislite “hladnom” glavom i ne donosite brzoplete odluke. Slobodni će imati susret sa nekom osobom iz prošlosti, što se može završiti nekim obnavljanjem stare priče.

Na sledećim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale zodijačke znakove.

Comments